Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+3
doktorKá
Trollirtó
MátéBence
7 posters
13 / 40 oldal
13 / 40 oldal • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
MátéBence írta:Trollirtó írta:
Pontosan erről van szó.
Minden magyarul értő ember számára érthetően
ott van benne minden.
De te a Bibliáról is képes vagy megmagyarázni, hogy az a Korán, vagy éppen fordítva,
ahogy maszatolni kell.
Nah. Akkor tanulj meg magyarul alap szinten, ugyanis ebben az egyoldalú (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) hírben semmi olyan nincsen, hogy a kormány a kerekasztalon kívüli tárgyalásra nyitott lett volna. A tárgyalásra amúgy VÉGIG nyitottak voltak. Sőt! Most is azok. Csak annak annyi a feltétele, hogy el kell menni a kerekasztalra és ott kell tárgyalni.
ezt is buktad Trolli
Most pedig vissza a másik témához!
Hol látod te a kormányt leváltani képes politikai erőt, ami nem a Jobbik és nem a bukott baloldal?
Akkor még egyszer osztályozlak: szövegértés ELÉGTELEN.
Ha a kerekasztalnál akarna tárgyalni, akkor annyit mond: küldjetek
képviselőt a kerekasztalhoz.
De nem, a tárgyalás technikai részleteiről egyeztetést folytat.
Ez pedig azt jelenti, hogy a kerekasztalon KÍVÜL hajlandó tárgyalni.
Te csak a balogpáter meg a kormányhazudozók egyoldalú (!!!!!!!!!!!)
mondókáját veszed be.
Buktál, mint tegnap Szlovéniával, és oly sokszor mással
A másikat is elmondtam ezerszer: most nincs leváltani képes erő, de
akkorra lesz, mikor szükség lesz rá.
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
Trollirtó írta:MátéBence írta:
Ha erre utalsz, akkor jelzem, hogy nagyon rossz vágányon vagy: http://tanitanek.com/News/Info/TemaElemek/0ed70165-3a76-4a65-a371-eeb7f31daf96/6052c7e5-8239-49f8-8256-e76a6b845685
Ugyanis az EMMI mindig is tárgyalókészséget mutatott. Ez van a levélben is. Nem csoda. Mert tényleg mindig kész volt tárgyalni. Persze mindig és mindenkivel a Kerekasztal keretein BELÜL (!!!). Senkivel nem külön.
Nem tudom, hogy az általad többszörösen idehozott álmodat, azt honnan olvastad ki? Mert hogy ebből a hírből nem, az egész biztos.
Pontosan erről van szó.
ott van benne minden.
De te a Bibliáról is képes vagy megmagyarázni, hogy az a Korán, vagy éppen fordítva,
ahogy maszatolni kell.
Nah. Akkor tanulj meg magyarul alap szinten, ugyanis ebben az egyoldalú (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) hírben semmi olyan nincsen, hogy a kormány a kerekasztalon kívüli tárgyalásra nyitott lett volna. A tárgyalásra amúgy VÉGIG nyitottak voltak. Sőt! Most is azok. Csak annak annyi a feltétele, hogy el kell menni a kerekasztalra és ott kell tárgyalni.
ezt is buktad Trolli
Most pedig vissza a másik témához!
Hol látod te a kormányt leváltani képes politikai erőt, ami nem a Jobbik és nem a bukott baloldal?
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
Keresd meg, ott van lejjebb.
Ha erre utalsz, akkor jelzem, hogy nagyon rossz vágányon vagy: http://tanitanek.com/News/Info/TemaElemek/0ed70165-3a76-4a65-a371-eeb7f31daf96/6052c7e5-8239-49f8-8256-e76a6b845685
Ugyanis az EMMI mindig is tárgyalókészséget mutatott. Ez van a levélben is. Nem csoda. Mert tényleg mindig kész volt tárgyalni. Persze mindig és mindenkivel a Kerekasztal keretein BELÜL (!!!). Senkivel nem külön.
Nem tudom, hogy az általad többszörösen idehozott álmodat, azt honnan olvastad ki? Mert hogy ebből a hírből nem, az egész biztos.
Pontosan erről van szó.
ott van benne minden.
ahogy maszatolni kell.
Hamut szórok a fejemre! Tényleg. Mutasd a linket! Megnézem miről beszélsz.
Többször leírtam és betettem a linket.
Hányszor ismételjem meg a te betonfejednek?
Mutasd már meg nekem, hogy honnan veszed ezt a kerekasztalon kívüli hajlandóságot? Akkor, amikor még az "egyeztetésen" is azt mondták, hogy csak a kerekasztalnál lehet tárgyalni. Csak ott tárgyalnak: Mégis honnan veszed az ellenkezőjét? Mutasd már meg tényleg! Mert lehet, hogy én maradtam le egy körrel. Volt már ilyen a történelemben...
Na ebben tévedsz nagyot. Ugyanis a VALÓSÁG az, hogy a Fidesz leváltására csak a Jobbiknak és a bukott ballibeknek van esélyük. Más nincs.
Szerintem 1 év múlva sem lesz más a helyzet. Ahogy 2012-ben, 2013-ban sem lett más.
Te a bukott ballibeket választod. Én meg őket soha. ha jön valaki értelmes brigád, akkor meg simán leszavazok a Fidesz ellen. De amíg a bukott ballib az alternatíva, addig marad a FIdesz.
Szerinted igen, szerintem nem.
És a "szerinted"-et ne add el axiómának, és ebből kizárásos alapon
ne vezesd le, hogy én mi szeretnék.
Ebben megegyezhetünk?
Ezért kérdezem, hogy KIT LÁTSZ? Mesélj! Miről maradtam le? Megszületett már bármilyen ütős politikai erő?
MErt ugye azt tudod, hogy a Fideszt csak politikai erő válthatja le. Nem az utcai hőbörgés. Hanem szavazatok. PRO szavazatok. Érted miről beszélek?
Amúgy persze. Megjegyezhetünk, hogy a vélemény az csak vélemény. Akkor is, ha te a véleményed, sokszor ténynek akarod itt elhazudni.
A hozzászólást MátéBence összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2016-04-14, 18:42-kor.
MátéBence írta:Trollirtó írta:.
Mutasd már meg nekem, hogy honnan veszed ezt a kerekasztalon kívüli hajlandóságot? Akkor, amikor még az "egyeztetésen" is azt mondták, hogy csak a kerekasztalnál lehet tárgyalni. Csak ott tárgyalnak: Mégis honnan veszed az ellenkezőjét? Mutasd már meg tényleg! Mert lehet, hogy én maradtam le egy körrel. Volt már ilyen a történelemben...
Nem csak a 2010 előttiek léteznek.
És egy év múlva még inkább így lesz.
Minden más, amit írtál, maszatolás.
Na ebben tévedsz nagyot. Ugyanis a VALÓSÁG az, hogy a Fidesz leváltására csak a Jobbiknak és a bukott ballibeknek van esélyük. Más nincs.
Szerintem 1 év múlva sem lesz más a helyzet. Ahogy 2012-ben, 2013-ban sem lett más.
Te a bukott ballibeket választod. Én meg őket soha. ha jön valaki értelmes brigád, akkor meg simán leszavazok a Fidesz ellen. De amíg a bukott ballib az alternatíva, addig marad a FIdesz.
Szerinted igen, szerintem nem.
És a "szerinted"-et ne add el axiómának, és ebből kizárásos alapon
ne vezesd le, hogy én mi szeretnék.
Ebben megegyezhetünk?
Trollirtó írta:MátéBence írta:a mostani ismereteink szerint Trolli a régi bukott ballib politikusokat és pártokat akarja visszahozni a Fidesz kormány helyére.
Hányszor mondtam l, hogy SENKIT SEM AKAROK VISSZAHOZNI?
Ne adj az ujjaimba olyat, amit nem mondtam.
Mert akkor is hazudsz, mint mindig.
Nézd! Az imént írtad, hogy meg, hogy a Jobbikot nem támogatnád sosem. Tény. Aztán nem sokkal később megírtad, hogy neked a 2010 előtti banda alternatíva a Fideszhez képest. Ehhez meg már csak annyit kell hozzátenni, hogy a Fidesz leváltására csak és kizárólag a Jobbiknak (nagyon kicsi) és a bukott ballib oldal új összefogásának van esélye (az is kicsi).
A kettőből te a Jobbikot kizártad. Maradt a bukott baloldali összefogás. Más meg nincs és esély sincs rá a jelek szerint. De!!!!!!!!
Ha tudsz valamit, ha látsz valamit, szólj! Nehogy lemaradjak!
Ez csak játék a szavakkal. Te is pontosan tudod. Ténylegesen az a helyzet, hogy 20 pontban akár ma megállapodhatnának és ebben a 20 pontos megállapodásban akár alá is írhatnának egy megállapodást. De ténylegesen a hiányzó 4 pont miatt nincs megállapodás. És te ennek ürügyén azt próbálod itt bekamuzni, mintha nem lenne 20 másik pontban megállapodás. Gyenge. Pont mint Pukli meg a szánalom brigádja
NEM játék, hanem TÉNY.
Akár...akár..de nem.
SEMMIBEN nincs megállapodás, mikor fogod fel végre?
Én Gallónénak hiszek és nem neked.
Igen. Tény az, hogy nincs formális, aláírt megállapodás. Mert 24-25 pontból van 20 amiben most azonnal meg tudnának állapodni és van 4 amiben meg nem. Ezért ÖSSZESSÉGÉBEN tény, hogy nincs megállapodás. Csak ha külön választanák a 20 pontot az egésztől, akkor abban simán megállapodnának. Ez a tény pajti.
Azz EMMI mindenkivel hajlandó tárgyalni. A hely a kerekasztal. Ennyi. Nem a semmi támogatással nem rendelkező gittegylet fogja meghatározni, hogy hol kivel akar tárgyalni.
A kerekasztal legitim és kompetens is. Hisz a döntések ott születnek. Ezen a kerekasztalon részt vesz Gallónéni is. Biztos Ő is kormányseggnyaló
Nehéz az élet Trolli, amikor tényekkel és érvekkel kéne szembenézni.
Miért vagy ilyen betonfej mantrázó?
Csak ma ötvenszer írtam le, hogy az EMMI a kerekasztalon KÍVÜL jelzett
tárgyalási hajlandóságot.
Aztán persze széthazudta az egészet.
A kerekasztal legitim, de résztvevőiből kifolyólag inkompetens, semmiféle döntésre nem
alkalmas.
Ezzel nyilván a kormánypárti résztvevőkre gondolok.
Ez baj. Mert így nem fogunk zöldágra vergődni. Ugyanis nekem a 2010 előttiek soha, semmilyen formában nem opciók.
ÉS itt a különbség Trolli.
Majd 2018-ban dönteni kell. És jelen tudásunk szerint aközött kell majd dönteni, hogy 2018 utána Fidesz kormányozzon tovább, vagy a régi ballib pártok, politikusok.
Én ebben a helyzetben a Fideszre fogok szavazni. Te pedig a régi bukott ballibekre.
Tehát mégiscsak a bukott ballibeket akarod a nyakunkra hozni. És ez nagyon nem tetszik.
MátéBence írta:a mostani ismereteink szerint Trolli a régi bukott ballib politikusokat és pártokat akarja visszahozni a Fidesz kormány helyére.
Hányszor mondtam l, hogy SENKIT SEM AKAROK VISSZAHOZNI?
Ne adj az ujjaimba olyat, amit nem mondtam.
Mert akkor is hazudsz, mint mindig.
MátéBence írta:Trollirtó írta:Tényként állítod, hogy a kerekasztalnál 20 pontban megállapodás van.
A legfőbb illetékes azonban azt mondja, amit én is számtalanszor, és ami
valóban tény:
"Galló Istvánné cáfolta, hogy a 25 pontos követeléseik közül 20 pontban megállapodtak volna
a kormánnyal. Nem állapodtak meg, nagyon sok kérdésben közeledtek az álláspontok, de
egyezség akkor lesz, ha azt írásban rögzítik, és mindkét fél aláírja – mondta, hozzátéve: még itt nem tartanak".
Ennyit a tényeitekről és a hazug maszatolásotokról.
Ez csak játék a szavakkal. Te is pontosan tudod. Ténylegesen az a helyzet, hogy 20 pontban akár ma megállapodhatnának és ebben a 20 pontos megállapodásban akár alá is írhatnának egy megállapodást. De ténylegesen a hiányzó 4 pont miatt nincs megállapodás. És te ennek ürügyén azt próbálod itt bekamuzni, mintha nem lenne 20 másik pontban megállapodás. Gyenge. Pont mint Pukli meg a szánalom brigádja
NEM játék, hanem TÉNY.
Akár...akár..de nem.
SEMMIBEN nincs megállapodás, mikor fogod fel végre?
Én Gallónénak hiszek és nem neked.
Azz EMMI mindenkivel hajlandó tárgyalni. A hely a kerekasztal. Ennyi. Nem a semmi támogatással nem rendelkező gittegylet fogja meghatározni, hogy hol kivel akar tárgyalni.
A kerekasztal legitim és kompetens is. Hisz a döntések ott születnek. Ezen a kerekasztalon részt vesz Gallónéni is. Biztos Ő is kormányseggnyaló
Miért vagy ilyen betonfej mantrázó?
Csak ma ötvenszer írtam le, hogy az EMMI a kerekasztalon KÍVÜL jelzett
tárgyalási hajlandóságot.
Aztán persze széthazudta az egészet.
A kerekasztal legitim, de résztvevőiből kifolyólag inkompetens, semmiféle döntésre nem
alkalmas.
Ezzel nyilván a kormánypárti résztvevőkre gondolok.
Ez baj. Mert így nem fogunk zöldágra vergődni. Ugyanis nekem a 2010 előttiek soha, semmilyen formában nem opciók.
Majd 2018-ban dönteni kell. És jelen tudásunk szerint aközött kell majd dönteni, hogy 2018 utána Fidesz kormányozzon tovább, vagy a régi ballib pártok, politikusok.
Én ebben a helyzetben a Fideszre fogok szavazni. Te pedig a régi bukott ballibekre.
Tehát mégiscsak a bukott ballibeket akarod a nyakunkra hozni. És ez nagyon nem tetszik.
Konkluzió
Akárhogy forgatjuk a szavakat Trollival. A tanulság az, hogy a mostani ismereteink szerint Trolli a régi bukott ballib politikusokat és pártokat akarja visszahozni a Fidesz kormány helyére. Én meg erre azt mondom, hogy akkor inkább maradjon a Fidesz. Mert noha sok hibát követ el a fidesz, de konkrétan jól kormányoz és az eredmények igazolják.
Trolli meg vissza akarja hozni a nyakunkra azokat, akik egyszer már tönkretették, eladósították az országot. Azokat, akik miatt 2007-ben a gazdasági növekedésünk 0,7% volt miközben minden régiós ország 5% felett teljesített. Azokat, akik miatt 2008-ban nekünk kellett először és egyedül az IMF/EU-hoz szaladjunk a tényleg csőd elkerülése érdekében. Azokat, akik poltikai támogatást adtak a rendőrségnek arra, hogy ártatlan, békés civil embereket vérese verjenek. Azokat, akik szarért privatizálták külföldi kezekbe a stratégiai állami vagyonelemeket. Azokat, akiknek a 2006-os választás megnyerése fontosabb volt mint a haza érdeke. Azokat, akik úgy csökkentettek ÁFÁ-t, hogy fél év múlva vissza kellett vonni. Azokat, akik megígérték 2002-ben a lakástámogatási rendszer megtartását és kiszélesítését, de inkább azt beszántották és a nyakunkra hozták a devizahitelezést. Ezeket akarja Trolli visszahozni.
Nem. Ezt nem lehet hagyni. Akkor sokkal inkább maradjon a Fidesz.
Trolli meg vissza akarja hozni a nyakunkra azokat, akik egyszer már tönkretették, eladósították az országot. Azokat, akik miatt 2007-ben a gazdasági növekedésünk 0,7% volt miközben minden régiós ország 5% felett teljesített. Azokat, akik miatt 2008-ban nekünk kellett először és egyedül az IMF/EU-hoz szaladjunk a tényleg csőd elkerülése érdekében. Azokat, akik poltikai támogatást adtak a rendőrségnek arra, hogy ártatlan, békés civil embereket vérese verjenek. Azokat, akik szarért privatizálták külföldi kezekbe a stratégiai állami vagyonelemeket. Azokat, akiknek a 2006-os választás megnyerése fontosabb volt mint a haza érdeke. Azokat, akik úgy csökkentettek ÁFÁ-t, hogy fél év múlva vissza kellett vonni. Azokat, akik megígérték 2002-ben a lakástámogatási rendszer megtartását és kiszélesítését, de inkább azt beszántották és a nyakunkra hozták a devizahitelezést. Ezeket akarja Trolli visszahozni.
Nem. Ezt nem lehet hagyni. Akkor sokkal inkább maradjon a Fidesz.
Trollirtó írta:Tényként állítod, hogy a kerekasztalnál 20 pontban megállapodás van.
valóban tény:
"Galló Istvánné cáfolta, hogy a 25 pontos követeléseik közül 20 pontban megállapodtak volna
a kormánnyal. Nem állapodtak meg, nagyon sok kérdésben közeledtek az álláspontok, de
egyezség akkor lesz, ha azt írásban rögzítik, és mindkét fél aláírja – mondta, hozzátéve: még itt nem tartanak".
Sokadszor! Az EMMI hajlandó MINDENKIVEL tárgyalni és egyeztetni. Közben utána néztem és a legutóbbi megbeszélésen is azt mondták a Pukliéknak, hogy jöjjenek a kerekasztalhoz. Itt tartunk. Lehet egyeztetni: Ott. Megvan van a helye.
Nem. Az EMMI soha nem mondta azt, hogy más terep is van a tárgyalása. Legutóbbi s a kerekasztalt javasolták. Mert ez az egy legitim hely van.
A választásról majd beszéljünk, mert az izgalmas téma. Ott talán több egyetértés lehet, mint oktatás ügyben.
Sokezredszer:
Az EMMI hajlandó volt tárgyalni velük (nem a kerekasztalnál).
Erről egyeztettek is (helyszín, résztvevők, miegymás).
Aztán nem tárgyalt, hazudott.
A kerekasztal elvileg legitim, gyakorlatilag inkompetens,
oda nem való kormányseggnyalók gyülekezete.
NEM.
Bencének
Tényként állítod, hogy a kerekasztalnál 20 pontban megállapodás van.
valóban tény:
valóban tény:
[quote="MátéBence"]
NEM.
Trollirtó írta:
Egyet tudunk érteni abban, hogy a Fidesz kormány alternatívája egész egyszerűen nem lehet a 2010 előtti pártok, politikai erők és politikusok?
NEM.
Sokadszor! Az EMMI hajlandó MINDENKIVEL tárgyalni és egyeztetni. Közben utána néztem és a legutóbbi megbeszélésen is azt mondták a Pukliéknak, hogy jöjjenek a kerekasztalhoz. Itt tartunk. Lehet egyeztetni: Ott. Megvan van a helye.
Nem. Az EMMI soha nem mondta azt, hogy más terep is van a tárgyalása. Legutóbbi s a kerekasztalt javasolták. Mert ez az egy legitim hely van.
A választásról majd beszéljünk, mert az izgalmas téma. Ott talán több egyetértés lehet, mint oktatás ügyben.
Sokezredszer:
Az EMMI hajlandó volt tárgyalni velük (nem a kerekasztalnál).
Erről egyeztettek is (helyszín, résztvevők, miegymás).
Aztán nem tárgyalt, hazudott.
A kerekasztal elvileg legitim, gyakorlatilag inkompetens,
oda nem való kormányseggnyalók gyülekezete.
13 / 40 oldal • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
13 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.