Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Megbeszéljük - Bolgár nélkül

+3
doktorKá
Trollirtó
MátéBence
7 posters

14 / 40 oldal Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next

Go down

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 14 Empty Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by MátéBence 2016-04-14, 13:18

Trollirtó írta:
MátéBence írta:Szóval Trolli, hogy is állunk akkor a Fidesz leválltásával?

Az előbb már elkezdtük erről szépen beszélgetni. Feltettem egy sor kérdést. Meg jópár dologban meg úgy néz ki, mintha egyet is értenénk.

Szóval beszélgessünk erről. Hogyan és kivel gondolod a Fidesz leváltását?

Abban lehet egyetértés köztük, hogy a 2010 előtti pártok és alakok nem jelentenek valódi alternatívát a Fidesszel szemben?

1) Védosztagot elkergetni.
2) Ügyvezető kormány. Ez tarthat évekig is.
3) Aztán kialakul.

Értem. Akkor az 1-es pontot kell márt csak kiveséznil hogyhogyan. De Ok. Elfogadom, hogy ehhez ma nincs kedved/időd.

Nekem elég, ha egyetlen egy elvi kérdésben közös nevezőre jutunk. Ez pedig a kövezkető:

Egyet tudunk érteni abban, hogy a Fidesz kormány alternatívája egész egyszerűen nem lehet a 2010 előtti pártok, politikai erők és politikusok?

Ha ebben az elvi sarokpontban egyet értünk, akkor szerintem egy sor más kérdésben gyorsan dűlőre fogunk jutni.
MátéBence
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by MátéBence 2016-04-14, 13:16

Trollirtó írta:
MátéBence írta:

Áhá! Szóval te még mindig a CKP-ról beszélsz. Az nem szép, sőt megtévesztő, ha egy technikai egyeztetést érdemi tartalmi egyeztetésnek akarják eladni.

Viszont továbbra is azt támogatom, hogy ha Pukli bagázs tárgyalni akar, akkor menjen el a kerekasztalra és ott tárgyaljon. Ahogy a többiek is ott tárgyaltak, ahol a döntések és megállapodások megszülettek ésmegszületnek.

Nehogy már egy 5% szakmai támogatottsággal SEM bíró gittegylet határozza meg ultimátumban a tárgyalás feltételeit! Hol élünk már???????

Nahde lóg a levegőben még egy másik izgalmas beszélgetésünk is a választásról és a Fidesz leváltsáról. Remélem nem akarod ejteni azt a témát és megbeszélhetjük azokat is. Engem érdekelne az a téma.

Még egyszer.
Az EMMI hajlandó volt tárgyalni velük (nem a kerekasztalnál).
Egyeztettek, nem tárgyalt, csak azt hazudja.
És menjenek a kerekasztalhoz.

Tehát egy pillanatra azt mondta az EMMI, hogy NEM a kerekasztal az egyetlen tárgyalási platform.
Aztán meg hazudik, aztán meg DE.
Ezt a témát befejeztem: álságos, hazug, nemzetrontó banda, akár páter, akár nem.

A választásról majd beszélünk jövőre.
A mostani véleményemet elmondtam.

Sokadszor! Az EMMI hajlandó MINDENKIVEL tárgyalni és egyeztetni. Közben utána néztem és a legutóbbi megbeszélésen is azt mondták a Pukliéknak, hogy jöjjenek a kerekasztalhoz. Itt tartunk. Lehet egyeztetni: Ott. Megvan van a helye.

Nem. Az EMMI soha nem mondta azt, hogy más terep is van a tárgyalása. Legutóbbi s a kerekasztalt javasolták. Mert ez az egy legitim hely van.

A választásról majd beszéljünk, mert az izgalmas téma. Ott talán több egyetértés lehet, mint oktatás ügyben.
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by Trollirtó 2016-04-14, 13:13

MátéBence írta:Szóval Trolli, hogy is állunk akkor a Fidesz leválltásával?

Az előbb már elkezdtük erről szépen beszélgetni. Feltettem egy sor kérdést. Meg jópár dologban meg úgy néz ki, mintha egyet is értenénk.

Abban lehet egyetértés köztük, hogy a 2010 előtti pártok és alakok nem jelentenek valódi alternatívát a Fidesszel szemben?

1) Védosztagot elkergetni.
2) Ügyvezető kormány. Ez tarthat évekig is.
3) Aztán kialakul.
Trollirtó
Trollirtó

Hozzászólások száma : 5217

Témanyitás by Trollirtó 2016-04-14, 13:12

MátéBence írta:
Trollirtó írta:

Áhá! Szóval te még mindig a CKP-ról beszélsz. Az nem szép, sőt megtévesztő, ha egy technikai egyeztetést érdemi tartalmi egyeztetésnek akarják eladni.

Viszont továbbra is azt támogatom, hogy ha Pukli bagázs tárgyalni akar, akkor menjen el a kerekasztalra és ott tárgyaljon. Ahogy a többiek is ott tárgyaltak, ahol a döntések és megállapodások megszülettek ésmegszületnek.

Nehogy már egy 5% szakmai támogatottsággal SEM bíró gittegylet határozza meg ultimátumban a tárgyalás feltételeit! Hol élünk már???????

Nahde lóg a levegőben még egy másik izgalmas beszélgetésünk is a választásról és a Fidesz leváltsáról. Remélem nem akarod ejteni azt a témát és megbeszélhetjük azokat is. Engem érdekelne az a téma.

Még egyszer.
Az EMMI hajlandó volt tárgyalni velük (nem a kerekasztalnál).
Egyeztettek, nem tárgyalt, csak azt hazudja.
És menjenek a kerekasztalhoz.

Tehát egy pillanatra azt mondta az EMMI, hogy NEM a kerekasztal az egyetlen tárgyalási platform.
Aztán meg hazudik, aztán meg DE.
Ezt a témát befejeztem: álságos, hazug, nemzetrontó banda, akár páter, akár nem.

A választásról majd beszélünk jövőre.
A mostani véleményemet elmondtam.
Trollirtó
Trollirtó

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 14 Empty Ne felejtsük el ezt a témát

Témanyitás by MátéBence 2016-04-14, 13:05

Szóval Trolli, hogy is állunk akkor a Fidesz leválltásával?

MátéBence
MátéBence

Témanyitás by MátéBence 2016-04-14, 13:01

Trollirtó írta:
MátéBence írta:

Az,hogy mi lényeg és mi nem, az nézőpont kérdése. Szubjektív. Neked nem lényeges. Másoknak meg az. De valóban van 4 pont amiben nincs és nem is lesz megállapodás. Mert a kormány ott nem tud és nem is akar engedni. És ezt nem l'art pour l'art teszi, hanem meg is érvelte.

A 12 pontról akkor lehetne tárgyalni, ha Pukli elmenne és részt venne a tárgyaláson. De ő nem akar tárgyalni és nem akar megoldani semmit. Ezt már megbeszéltük ezerszer. A partvonal mellől ordibálva nem lehet semmit megoldani. Ez mindenki számára alap. Bíztam benne, hogy neked is. De ezek szerint továbbra sem.

Bencefiam! Akkor olvass és érts!

A Civil Közoktatási Platform április 12-ére kétoldalú tárgyalásra hívta a kormányzat képviselőit a
12 pontban megfogalmazott, a közoktatást sújtó, azonnali intézkedéseket igénylő problémák megoldása érdekében.

Az EMMI válaszlevelében tárgyalókésznek mutatkozott, majd a tárgyalás technikai részleteiről telefonon
előzetes egyeztetést kezdeményezett a CKP képviselőivel, akik a tegnapi napon szigorúan a technikai körülményekre
(sajtó nyilvánosság, helyszín, résztvevők köre) szorítkozva lefolytatták az egyeztetést.

Mindezek után az EMMI közleményt adott ki, amelyben a technikai részletekre irányuló egyeztetést
szakmai érdemmel bíró, tájékoztató megbeszélésként állítja be.

És nem tárgyal tovább.

Megdöbbenéssel tapasztaljuk, hogy az EMMI immár egyetlen őszinte gesztusra sem képes, cinikus módon viszonyul partnereihez.

RÉSZLETESEN ITT

MátéBence
MátéBence

Témanyitás by Trollirtó 2016-04-14, 12:56

MátéBence írta:
Trollirtó írta:

Mondom, hogy kevered a dolgokat.
Van a kerekasztal a 25 ponttal. Ahol semmi lényegesben nem állapodtak meg,
és ennek a reménye se látszik, különben Gallónéék nem sztrájkolnának.

És van a másik, a 12 pont. Én erről beszéltem.

Az,hogy mi lényeg és mi nem, az nézőpont kérdése. Szubjektív. Neked nem lényeges. Másoknak meg az. De valóban van 4 pont amiben nincs és nem is lesz megállapodás. Mert a kormány ott nem tud és nem is akar engedni. És ezt nem l'art pour l'art teszi, hanem meg is érvelte.

A 12 pontról akkor lehetne tárgyalni, ha Pukli elmenne és részt venne a tárgyaláson. De ő nem akar tárgyalni és nem akar megoldani semmit. Ezt már megbeszéltük ezerszer. A partvonal mellől ordibálva nem lehet semmit megoldani. Ez mindenki számára alap. Bíztam benne, hogy neked is. De ezek szerint továbbra sem.

Bencefiam! Akkor olvass és érts!

A Civil Közoktatási Platform április 12-ére kétoldalú tárgyalásra hívta a kormányzat képviselőit a
12 pontban megfogalmazott, a közoktatást sújtó, azonnali intézkedéseket igénylő problémák megoldása érdekében.

Az EMMI válaszlevelében tárgyalókésznek mutatkozott, majd a tárgyalás technikai részleteiről telefonon
előzetes egyeztetést kezdeményezett a CKP képviselőivel, akik a tegnapi napon szigorúan a technikai körülményekre
(sajtó nyilvánosság, helyszín, résztvevők köre) szorítkozva lefolytatták az egyeztetést.

Mindezek után az EMMI közleményt adott ki, amelyben a technikai részletekre irányuló egyeztetést
szakmai érdemmel bíró, tájékoztató megbeszélésként állítja be.

És nem tárgyal tovább.

Megdöbbenéssel tapasztaljuk, hogy az EMMI immár egyetlen őszinte gesztusra sem képes, cinikus módon viszonyul partnereihez.

RÉSZLETESEN ITT

Trollirtó
Trollirtó

Témanyitás by MátéBence 2016-04-14, 12:45

Trollirtó írta:
MátéBence írta:

Én nem csak az interjúkt nézem, hanem a tényeket, döntéseket, nyilatkozatokat. Nem csak kormánypárti nyilatkozatokat. És bizony maga Gallónéni is elmondta, hogy közel 20 pontban szinte megállapodtak. tehát ott közeledtek az álláspontok. Érdemi tárgyalás volt. A kormány engedett. És nyílván a szakszervezetnek is kellett valamennyit engedni.  Ez életszerű és korrekt.

Ahogy részemről az is korrekt, hogy vannak pontok, amikben nem tud egyik oldal sem engedni. Ilyenkor jön az erő. A kormány van döntési pozícióban. A tanárok meg nyomást gyakorolhatnak. Ez történik. ÉN a maradék 4 pontban a kormány álláspontját osztom, szemben a tanárokkal.

De ebből az egészből az jön le, hogy a kormány nyitott a tanárok felé, érdemi tárgyalást folytatott velük és ameddig elmehettek, addig el is mentek. És ennek az egész történetnek a kerekasztal a lényegi, sőt központi része volt.
Megint azt mondom, hogy nyugodtan durroghatsz itt. A tények magukért beszélnek.

MátéBence
MátéBence

Témanyitás by Trollirtó 2016-04-14, 12:42

MátéBence írta:
Trollirtó írta:

Maszatolsz. Nem így volt.
Kevered a kerekasztallal.

Hiába nézek bármelyik védosztagossal interjút,
hiszen hazudik, mint a vízfolyás.
Nyilvánvalóan, bizonyíthatóan.

Én nem csak az interjúkt nézem, hanem a tényeket, döntéseket, nyilatkozatokat. Nem csak kormánypárti nyilatkozatokat. És bizony maga Gallónéni is elmondta, hogy közel 20 pontban szinte megállapodtak. tehát ott közeledtek az álláspontok. Érdemi tárgyalás volt. A kormány engedett. És nyílván a szakszervezetnek is kellett valamennyit engedni.  Ez életszerű és korrekt.

Ahogy részemről az is korrekt, hogy vannak pontok, amikben nem tud egyik oldal sem engedni. Ilyenkor jön az erő. A kormány van döntési pozícióban. A tanárok meg nyomást gyakorolhatnak. Ez történik. ÉN a maradék 4 pontban a kormány álláspontját osztom, szemben a tanárokkal.

De ebből az egészből az jön le, hogy a kormány nyitott a tanárok felé, érdemi tárgyalást folytatott velük és ameddig elmehettek, addig el is mentek. És ennek az egész történetnek a kerekasztal a lényegi, sőt központi része volt.

Trollirtó
Trollirtó

Témanyitás by MátéBence 2016-04-14, 12:10

Trollirtó írta:
MátéBence írta:

Egy baj van. Hogy rosszul mesélted el. Semmi több.

Tárgyalást ígért. Ott volt. Majd utána államtitkári szinten ment a tárgyalás. Amiben meg lehetett állapodni, abban megállapodtak. A lehető legmesszebb menőkig mentek el. Aztán ami nem fért bele, ott jelezték, hogy ott nem tudnak engedni. És ha megnézted volna az interjút (amit kétlek, hogy megettél, mert akkor nem írnál egetverő hülyeséget), akkor tudnád, hogy MIÉRT nem tudnak engedni. Megmagyarázza teljesen korrektül, tényszerűen.

Én nem csak az interjúkt nézem, hanem a tényeket, döntéseket, nyilatkozatokat. Nem csak kormánypárti nyilatkozatokat. És bizony maga Gallónéni is elmondta, hogy közel 20 pontban szinte megállapodtak. tehát ott közeledtek az álláspontok. Érdemi tárgyalás volt. A kormány engedett. És nyílván a szakszervezetnek is kellett valamennyit engedni. Ez életszerű és korrekt.

MátéBence
MátéBence

Témanyitás by MátéBence 2016-04-14, 12:06

Trollirtó írta:
MátéBence írta:

Na: Lehet, hogy most jön egy értelmes beszélgetés?

Figyelek! Mesélj, kit és milyen erőket látsz olyanokat, akikre szavazni is lehet 2018-ban? Még a végén közös nevezőre jutunk. És ebben nem viccelek.

Ugyanis az nem opció, hogy a a Fideszre nem szavazol. Ezt a játékot úgy játszák, hogy meg kell mondani, hogy KI jöjjön, ha nem a Fidesz. Márpedig én most csak azt látom, hogy a Fideszt a régi ballib pártok összefogása tudja megszorongatni vagy a Jobbik. De az utóbbinak én nem adok nagy esélyt. Igaz az előbbinek sem.

Szóval kit látsz, aki leválthatja a Fideszt. Tényleg érdekel.

Most senkit.
De létre fog jönni egy koalíció, párt-civil szövetség, akármi, amelyik leválthatja.
És pártfüggetlen ügyvezető kormányt is el tudok képzelni, ahogy pl. Belgiumban is volt.
De ennek a népnyomorító, nemzetrontó rablóbandának mennie kell.

Értelek. És őszintén mondom, hogy EBBEN akár egyet is érthetünk. Sőt! Egyenesen közös az óhaj.

Én nagyon szívesen elzavarnám a Fidesz kormányt. És nagyon szívesen szavazok ELLENÜK, valaki más MELLETT.

DE ezt csak és kizárólag akkor tudom elképzelni, ha a Fidesz alternatívája 2018-ban sem nem a Jobbik, sem nem a régi ballib banda.

Lehet, hogy ebben is egyet tudunk érteni?
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by MátéBence 2016-04-14, 12:04

Trollirtó írta:
MátéBence írta:

Mert ez mint csepp a tengerben mutatja, hogy te kiket akarsz 2018 után a nyakunkra hozni. Egy olyan bandát, aki 2X annyit költött el tanácsadásra és amely tanácsok olvashatóan röhejesek.

Olvasd el a cikket.

SENKIT nem akarok a nyakatokra hozni (bár ez a nyak-ötlet meggondolandó) Smile
Ezeket akarom LEVENNI a nyakunkról.
A hogyan az egy másik kérdés.

Az egyszerűség kedvéért azt mondom, hogy értem.

Akkor beszélgessünk a hogyanról, mert szerintem az a valóban érdekes. Mesélj, hogyan akarod a mostani Fidesz kormányt leváltani? Ugye abban egyet érthetünk, hogy a Fideszt, csak egy másik politikai tömörülés tudja leváltani?
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by MátéBence 2016-04-14, 12:03

Trollirtó írta:
MátéBence írta:

Itt az EKAER-ről és a online kasszáról van szó. Konkrétan. Ezek MIND jó döntések voltak, fehérítették a gazdaságot, plusz bevételt generáltak. Eze EGYIKÉT sem támogattátok. Majd most, hogy az élet igazolta, most kussoltok.

MOST mondtam, hogy az útdíj bevezetéeének feltételeit az előző kormány
teremtette meg. Ezekkel a tollakkal könnyű ékeskedni.

Az online kassza is jó. Nem is elleneztem soha, a bevezetés módját,
a hardver-szoftverháttér megteremtése körüli balfaszságokat viszont igen.
És azt is, hogy a vajnaféléknek nincs ilyenjük!

Az útdíjjnak a feltételeit a mostani kormány teremtette meg az informatikai feljesztésekkel. Utat minden kormány épített. Ti miért nem tudtatok egyetlen fehérítés irányába ható lépést sem megtenni?

Az online kassza persze hogy jó. Te lehet, hogy nem ellenezted. Nekem sem rémlik, hogy akkor epét hánytál volna. De a ballib oldalon rengetegen ellene voltak és nevetséges, szar ötletnek tartották. Amúgy egyetértek. Szerintem is kellene Vajnáéknak meg még nagyon sok másoknak on-line kasszának lenniük.
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by Trollirtó 2016-04-14, 12:01

MátéBence írta:
Trollirtó írta:

Értetlenke.
MOST MESÉLTEM EL, hogy mi történt.
Tárgyalást ígért, egyeztettek, visszalépett.
Hazugpáter.

Tárgyalást ígért. Ott volt. Majd utána államtitkári szinten ment a tárgyalás. Amiben meg lehetett állapodni, abban megállapodtak. A lehető legmesszebb menőkig mentek el. Aztán ami nem fért bele, ott jelezték, hogy ott nem tudnak engedni. És ha megnézted volna az interjút (amit kétlek, hogy megettél, mert akkor nem írnál egetverő hülyeséget), akkor tudnád, hogy MIÉRT nem tudnak engedni. Megmagyarázza teljesen korrektül, tényszerűen.

Trollirtó
Trollirtó

Témanyitás by Trollirtó 2016-04-14, 12:00

MátéBence írta:
Trollirtó írta:

Teljesen el vagy tévedve.
NEM csak védosztag van és baloldal.
Közepek is vannak, demokraták is.
És lesz még más is.

Figyelek! Mesélj, kit és milyen erőket látsz olyanokat, akikre szavazni is lehet 2018-ban? Még a végén közös nevezőre jutunk. És ebben nem viccelek.

Ugyanis az nem opció, hogy a a Fideszre nem szavazol. Ezt a játékot úgy játszák, hogy meg kell mondani, hogy KI jöjjön, ha nem a Fidesz. Márpedig én most csak azt látom, hogy a Fideszt a régi ballib pártok összefogása tudja megszorongatni vagy a Jobbik. De az utóbbinak én nem adok nagy esélyt. Igaz az előbbinek sem.

Most senkit.
De létre fog jönni egy koalíció, párt-civil szövetség, akármi, amelyik leválthatja.
És pártfüggetlen ügyvezető kormányt is el tudok képzelni, ahogy pl. Belgiumban is volt.
De ennek a népnyomorító, nemzetrontó rablóbandának mennie kell.
Trollirtó
Trollirtó

Témanyitás by MátéBence 2016-04-14, 12:00

Trollirtó írta:
MátéBence írta:

Nem ezt mondja. Azt mondja, hogy tárgyalni kell, de ezekben a pontokban a kormány nem tud engedni.

Milyen ember? Jó ember. Felelősségteljes. ÉS ráadásul még igaza is van. Támogatom. Szemben a Puklival meg a Galló nénivel.

Értetlenke.
Hazugpáter.

MátéBence
MátéBence

Témanyitás by Trollirtó 2016-04-14, 11:56

MátéBence írta:
Trollirtó írta:

És akkor miért 190 millióva jössz?
Nem a kifizetések nagysága a lényeg.
Hanem az, hogy MIRE fizették ki.
A századvégnek pl. 70 000 oldalnyi valamire,
aminek a 70%-a ismétlés, haszontalan kitöltőszöveg.

Mert ez mint csepp a tengerben mutatja, hogy te kiket akarsz 2018 után a nyakunkra hozni. Egy olyan bandát, aki 2X annyit költött el tanácsadásra és amely tanácsok olvashatóan röhejesek.

Olvasd el a cikket.

SENKIT nem akarok a nyakatokra hozni (bár ez a nyak-ötlet meggondolandó) Smile
Ezeket akarom LEVENNI a nyakunkról.
A hogyan az egy másik kérdés.
Trollirtó
Trollirtó

Témanyitás by MátéBence 2016-04-14, 11:56

Trollirtó írta:
MátéBence írta:

Köszönöm az egyenes választ. Tehát a Jobbikot nem fogod támogatni soha.

Ezek szerint ott tartunk, hogy te mégiscsak azt szeretnéd jelen állás szerint, hogy a bukott baloldal jöjjön vissza kormányzati pozícióba 2018 után.

Na látod ezért releváns MINDEN ami 2010 előtt volt, mert Te azokat akarod a nyakunkra hozni, akik tudatosan és szándékosan tönkre tették az országot.

És lesz még más is.

MátéBence
MátéBence

Témanyitás by Trollirtó 2016-04-14, 11:54

MátéBence írta:
Trollirtó írta:

Jó döntések, mi?
Könnyű úgy útdíjat bevezetni, ha az előző kormány megcsinálja előbb
az utakat.

Itt az EKAER-ről és a online kasszáról van szó. Konkrétan. Ezek MIND jó döntések voltak, fehérítették a gazdaságot, plusz bevételt generáltak. Eze EGYIKÉT sem támogattátok. Majd most, hogy az élet igazolta, most kussoltok.

MOST mondtam, hogy az útdíj bevezetéeének feltételeit az előző kormány
teremtette meg. Ezekkel a tollakkal könnyű ékeskedni.

Az online kassza is jó. Nem is elleneztem soha, a bevezetés módját,
a hardver-szoftverháttér megteremtése körüli balfaszságokat viszont igen.
És azt is, hogy a vajnaféléknek nincs ilyenjük!
Trollirtó
Trollirtó

Témanyitás by Trollirtó 2016-04-14, 11:52

MátéBence írta:
Trollirtó írta:

Remek.
Azt mondja, nem lehet tárgyalni. Mégis fölajánlotta.
Megtárgyalták a tárgyalás technikai részleteit.
Aztán mégse tárgyalt.
Milyen ember, politikus ez?

Nem ezt mondja. Azt mondja, hogy tárgyalni kell, de ezekben a pontokban a kormány nem tud engedni.

Milyen ember? Jó ember. Felelősségteljes. ÉS ráadásul még igaza is van. Támogatom. Szemben a Puklival meg a Galló nénivel.

Értetlenke.
Hazugpáter.
Trollirtó
Trollirtó

Témanyitás by MátéBence 2016-04-14, 11:51

Trollirtó írta:
MátéBence írta:

PAjti!

A Gyurcsány kormány sokfele fizetett ilyen nagyságrendű pénzeket. Közel 10 milliárd forint értékben. Szembe a Fidsszel, ami csak a Századvégnek fizet fele annyit.

Hoppácska!

Olvasd el a cikket.
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by Trollirtó 2016-04-14, 11:51

MátéBence írta:
Trollirtó írta:

NEM.
És olyan nincs, hogy csak egy pártnak van esélye.

Köszönöm az egyenes választ. Tehát a Jobbikot nem fogod támogatni soha.

Ezek szerint ott tartunk, hogy te mégiscsak azt szeretnéd jelen állás szerint, hogy a bukott baloldal jöjjön vissza kormányzati pozícióba 2018 után.

Na látod ezért releváns MINDEN ami 2010 előtt volt, mert Te azokat akarod a nyakunkra hozni, akik tudatosan és szándékosan tönkre tették az országot.

És lesz még más is.
Trollirtó
Trollirtó

Témanyitás by MátéBence 2016-04-14, 11:50

Trollirtó írta:
MátéBence írta:

Nézzmár!

Megint teljesen "véletlen" elfelejtették válaszolni a nagyon egyszerű, direkt kérdésre. Miért is?

Te támogattad a vasárnapi bolt zárat vagy ellenezted?

Várom a válaszodat továbbra is. Nincs ebben semmi maszatolás. Egyenes kérdés. van.

Nem támogattam. És?

Akkor most boldognak kéne legyél, mert visszavontak valamit, amit NEM támogattál.

Ennyi.
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by MátéBence 2016-04-14, 11:49

Trollirtó írta:
MátéBence írta:

Én ezt az elvet 100% osztom, hogy az egyik balfaszsága nem menti a másik balfaszságát.

csakhogy itt arról van szó, hogy a Fidesz JÓ döntéseket hoz, amiket az idő igazol. A ballib oldal meg NEM hoztam meg ezeket a jó döntéseket.

Jó döntések, mi?
Könnyű úgy útdíjat bevezetni, ha az előző kormány megcsinálja előbb
az utakat.

MátéBence
MátéBence

Témanyitás by Trollirtó 2016-04-14, 11:49

MátéBence írta:
Trollirtó írta:

A mérce egységes.
Ezzel az előkapart 190 millióval nektek kellett volna foglalkozni, akkor. Nem most.
A mostani ellenzék a századvég 4,1 milliárdjával foglalkozik. Most.

PAjti!

A Gyurcsány kormány sokfele fizetett ilyen nagyságrendű pénzeket. Közel 10 milliárd forint értékben. Szembe a Fidsszel, ami csak a Századvégnek fizet fele annyit.

Hoppácska!

A hozzászólást Trollirtó összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2016-04-14, 11:50-kor.
Trollirtó
Trollirtó

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

14 / 40 oldal Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.