Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+13
kondor
pincesor
westfall
Jóska.bá
Darus
Gejza
mavtelep
MátéBence
nobellla
Malamud az igazi
Böbe2
Julimama
paksitapsi
17 posters
22 / 40 oldal
22 / 40 oldal • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Rendben, de kifinomúltabb stilusban, jó ?
.Darus írta:nekem már megvan a tanulság,ez nekem nem ér meg annyit,hogy a halott anyámat gyalázzák!
Leírom a véleményemet mint a KR-ben,oszt adios!
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Ebben ne leyél olyan biztos,ezek minden aljasságra képesek.Jóska.bá írta:már annyi hamu van a fejemen, hogy nem látom a képernyőt.....mavtelep írta:Ez előre megtervezett és megszervezett támadás volt, nem tartom kizártnak, hogy még elő fog fordulni.Jóska.bá írta:Darus írta:Egyébként egy másik oldalon most ismerte el a MB5,hogy mentették a tegnap történteket!
Nekem meg az a kérdésem,ha ez nem előre megtervezett volt,honnan tudták,hogy buli lesz és menteni kell?
Julimama- Hozzászólások száma : 36
Olyan, mint tegnap, nem lehet. tesztelt moderátorok vannak.
már annyi hamu van a fejemen, hogy nem látom a képernyőt.....
mavtelep írta:Ez előre megtervezett és megszervezett támadás volt, nem tartom kizártnak, hogy még elő fog fordulni.Jóska.bá írta:Darus írta:Egyébként egy másik oldalon most ismerte el a MB5,hogy mentették a tegnap történteket!
Nekem meg az a kérdésem,ha ez nem előre megtervezett volt,honnan tudták,hogy buli lesz és menteni kell?
kondor írta:paksitapsi írta:Darus írta:paksitapsi!
Kedves,lehet,hogy ott én voltam a hibás, ... Kérlek bocsáss meg nekem,ha tudsz!
Tudok! Amint látod!
Na nem vagy már te sem olyan fiatal,ruha jól bírja
Mér mint én nem vagyok olyan fiatal?
Darus- Hozzászólások száma : 221
paksitapsi írta:Közben végiggondolom, hogy kérjek-e egy oktatási topikot.
Még bizonytalan vagyok.
De mire,mire akarsz oktatni.mire 3-at számolok?
kondor- Hozzászólások száma : 1531
Vacsoraidő
Közben végiggondolom, hogy kérjek-e egy oktatási topikot.
Még bizonytalan vagyok.
Még bizonytalan vagyok.
paksitapsi- Hozzászólások száma : 179
paksitapsi írta:Darus írta:paksitapsi!
Tudok! Amint látod!
Na nem vagy már te sem olyan fiatal,ruha jól bírja
kondor- Hozzászólások száma : 1531
paksitapsi!
Nagyon szépen köszönöm!Már azon gondolkodtam,hogy eldobom fiatal életemet..
Darus írta:paksitapsi!
Tudok! Amint látod!
paksitapsi írta:Darus írta:nekem már megvan a tanulság,ez nekem nem ér meg annyit,hogy a halott anyámat gyalázzák!...
Szerintem az a beírás menetközben törlődhetett, mert én visszaolvasáskor - az utolsó pillanatban - már nem láttam.
Igen töröltem azonnal,de pontosan tudom,hogy a málémocsok volt,mert ő gyalázza a setítoldalon is..
paksitapsi!
Kedves,lehet,hogy ott én voltam a hibás,hogy nem priviben írtam arról a bizonyos képről,de annyira felháborodtam,hogy amikor megláttalak azonnal írtam!Amikor elküldtem akkor kezdtem el gondolkodni,de akkor más késő volt!
Kérlek bocsáss meg nekem,ha tudsz!
Ahogy szoktam volt irni
A régi nómenklatúra új-nómenklaturás gyermekei.
1868 óta semmi sem változott....
"Ez az az ország, hol semmi sem változik,
Ez az az ország, hol áll az idő...." - énekelte Koncz Zsuzsa - és énekelhetné ma is....
kondor írta:Annak idején a honvédségnél csapat spartakiádot rendeztek lehetett indulni minden félében,én gerelyhajításba irattam be magam az előzetes felmérésem okán.úgy is lett én indultam egyedül .na mondom ebből eltáv lesz.nem lett Pár nappal előtte oda jött a sport tiszt valami fhgy.Kérdezte hogy hajított már gerelyt,mondom neki még nem.Akkor mért jelentkezett?hát láttam én indulok biztos dobogós vagyok.Hümmögött,és egy gyors mozdulattal kihúzott a listáról.helyette a rendezőségbe kaptam beosztást.Ott rohadtam egész hétvégén.A Tiborcnak viszont bejött a szóló indulás.
Darus írta:nekem már megvan a tanulság,ez nekem nem ér meg annyit,hogy a halott anyámat gyalázzák!...
Szerintem az a beírás menetközben törlődhetett, mert én visszaolvasáskor - az utolsó pillanatban - már nem láttam.
Megrázó írás Orosz József tollából
"Pont öt évvel ezelőtt, ezekben a percekben szálltam le Montrealban — kábultan, pánikban és rettegve az ismeretlentől. Csak két nap telt el azt követően, hogy a Fehérhajó utcai McDonalds-ban felismertek, körbevettek és hangosan üvöltötték, “Takarodj ebből az országból, büdös zsidó!”
Igen, eltakarodtam. Kiplakátoltak már, melyik lámpaoszlopon kell lógnom; egy pesti kertészetben egy T. vásárló kedvesen figyelmeztetett is, el ne felejtsem a számomra kijelölt helyet. Igen, eltakarodtam Magyarországról és nem felejtettem.
Mégis, az egykori Magyarország megszépült, mint a horizonton felderengő délibáb csábos és hívogató. Mégsem mentem vissza egy napra sem Budapestre, abba a városba és országba, amely azóta elveszett, és kompország hajója a keleti partok felé sodródik. Öt év alatt elvesztek és eltűntek egykori barátaim és ismerőseim — ha voltak egyáltalán. Sőt, már a "nyelvet" sem értem. Ha megkérdezem, hogy vagy, máris szégyellem magam, mert a válaszra nem tudok majd mit felelni. Öt éve ismerem a válaszokat és öt éve nem tudok mit felelni arra, "szarul vagyok". Ha néha megszólalok a magyar médiában, a féltésem kombattánsnak hallatszik. A féltésem és a regiszter is hamisan csenghet.
Tavaly nem mentem el Ottawaba a parlamenti választásokon, hogy szavazzak. Nehéz dilemma volt. Ha elmegyek, azt jelentette volna, hogy tevőleges közöm van még Magyarországhoz. Ha nem megyek, leszámolok a rezsimmel. Nem az országgal, hanem a rezsimmel, amelyhez nincs közöm, és amely ellopta többünktől a hazánkat. Egykor a kőbánya-kispesti állomáson öklendezve értettem meg József Attila sorait, "Szíve szorult, rezgett a lába,/ acsargó habon tovatűnt,/ emlékezően és okádva,/ mint aki borba fojt be bűnt."
Kanada először menedéket nyújtott, aztán nyugalmat és a lehetőséget egy új élet kezdésére. Hányszor kellett már új életet kezdenem Magyarországon a sokadik kirúgás után akár a tv-ből, akár a rádióból — mindig a vesztes pozíciójából indulva, mindig számítva az újabb kudarcra, mindig belegondolva az árulásba és kirekesztésbe. Kanada befogadott, állampolgárrá avatott, és olyan örömmel “ajándékozott” meg, amit talán anno a rendszerváltáskor éltem át utoljára. Azt taníthatom, amiért Magyarországon folyamatosan megvetettek, úgy taníthatom, amiért Ottawaban a legjobb professzor címre jelöltek a diákjaim. Házas lehetek azzal az emberrel, akit szeretek.
Pár nappal ezelőtt éppen Londonban voltam, és a barátaimmal, szeretteimmel beszélgetve éreztem, sőt mi több, tudatosult, miért is szeretem Kanadát. Míg a londoni parlamenti választásokon a rossz és a kevésbé rossz közötti döntés kényszere (UKIP, LibDems, Labour, Tories) vált élet-halál kérdésévé, Kanada a legkevésbé jó és a jó közötti választás kényelmes szabadságával szembesít. Egy ország, ahol az évszázados konszenzusos kényszer tartós politikai békét és toleranciát teremtett. Egy ország, ahol progresszív konzervatívnak tudhatom magam, pedig voltam már minden régebben. Aztán felültem a repülőre, és hazajöttem Montrealba. Még nem a "hazámba", de "haza".
Öt év telt el, és maradok is. Értem és érzem azokat a százezreket, akik elmenekültek már és kitántorognak Magyarországról. Velük van közös nyelvem. A szabadság és az elvesztett szerető közös nyelve ez."
"Pont öt évvel ezelőtt, ezekben a percekben szálltam le Montrealban — kábultan, pánikban és rettegve az ismeretlentől. Csak két nap telt el azt követően, hogy a Fehérhajó utcai McDonalds-ban felismertek, körbevettek és hangosan üvöltötték, “Takarodj ebből az országból, büdös zsidó!”
Igen, eltakarodtam. Kiplakátoltak már, melyik lámpaoszlopon kell lógnom; egy pesti kertészetben egy T. vásárló kedvesen figyelmeztetett is, el ne felejtsem a számomra kijelölt helyet. Igen, eltakarodtam Magyarországról és nem felejtettem.
Mégis, az egykori Magyarország megszépült, mint a horizonton felderengő délibáb csábos és hívogató. Mégsem mentem vissza egy napra sem Budapestre, abba a városba és országba, amely azóta elveszett, és kompország hajója a keleti partok felé sodródik. Öt év alatt elvesztek és eltűntek egykori barátaim és ismerőseim — ha voltak egyáltalán. Sőt, már a "nyelvet" sem értem. Ha megkérdezem, hogy vagy, máris szégyellem magam, mert a válaszra nem tudok majd mit felelni. Öt éve ismerem a válaszokat és öt éve nem tudok mit felelni arra, "szarul vagyok". Ha néha megszólalok a magyar médiában, a féltésem kombattánsnak hallatszik. A féltésem és a regiszter is hamisan csenghet.
Tavaly nem mentem el Ottawaba a parlamenti választásokon, hogy szavazzak. Nehéz dilemma volt. Ha elmegyek, azt jelentette volna, hogy tevőleges közöm van még Magyarországhoz. Ha nem megyek, leszámolok a rezsimmel. Nem az országgal, hanem a rezsimmel, amelyhez nincs közöm, és amely ellopta többünktől a hazánkat. Egykor a kőbánya-kispesti állomáson öklendezve értettem meg József Attila sorait, "Szíve szorult, rezgett a lába,/ acsargó habon tovatűnt,/ emlékezően és okádva,/ mint aki borba fojt be bűnt."
Kanada először menedéket nyújtott, aztán nyugalmat és a lehetőséget egy új élet kezdésére. Hányszor kellett már új életet kezdenem Magyarországon a sokadik kirúgás után akár a tv-ből, akár a rádióból — mindig a vesztes pozíciójából indulva, mindig számítva az újabb kudarcra, mindig belegondolva az árulásba és kirekesztésbe. Kanada befogadott, állampolgárrá avatott, és olyan örömmel “ajándékozott” meg, amit talán anno a rendszerváltáskor éltem át utoljára. Azt taníthatom, amiért Magyarországon folyamatosan megvetettek, úgy taníthatom, amiért Ottawaban a legjobb professzor címre jelöltek a diákjaim. Házas lehetek azzal az emberrel, akit szeretek.
Pár nappal ezelőtt éppen Londonban voltam, és a barátaimmal, szeretteimmel beszélgetve éreztem, sőt mi több, tudatosult, miért is szeretem Kanadát. Míg a londoni parlamenti választásokon a rossz és a kevésbé rossz közötti döntés kényszere (UKIP, LibDems, Labour, Tories) vált élet-halál kérdésévé, Kanada a legkevésbé jó és a jó közötti választás kényelmes szabadságával szembesít. Egy ország, ahol az évszázados konszenzusos kényszer tartós politikai békét és toleranciát teremtett. Egy ország, ahol progresszív konzervatívnak tudhatom magam, pedig voltam már minden régebben. Aztán felültem a repülőre, és hazajöttem Montrealba. Még nem a "hazámba", de "haza".
Öt év telt el, és maradok is. Értem és érzem azokat a százezreket, akik elmenekültek már és kitántorognak Magyarországról. Velük van közös nyelvem. A szabadság és az elvesztett szerető közös nyelve ez."
Vendég- Vendég
nekem már megvan a tanulság,ez nekem nem ér meg annyit,hogy a halott anyámat gyalázzák!
Jóska.bá írta:Darus írta:Egyébként egy másik oldalon most ismerte el a MB5,hogy mentették a tegnap történteket!
mb5 - úgy tudom, hogy már megküldte, de vonaton vagyok, itt
nem működik a gmail sem és a kr-stream sem. lehet, hogy korlátozzák.
a tanulságot mindenképpen megosztom.
Oké,nekem az a furcsa,hogy pontosan tudták,hogy mikor mit kell menteni,pl.én nem gondoltam rá..
paksitapsi írta:Julimama írta:KÓKLER írta:Megrázó írás Orosz József tollából
"
Hol találtad?Posztoltad-e a facén?Sokszorosítanám.
Nálam már tele van ezzel az oldalam. ) A facén.
Megpróbálom továbbítani hozzád.
Keress meg,jelölj be a facén! Jóska bá ismerősei közt megtalálsz.
Julimama- Hozzászólások száma : 36
mavtelep írta:Ez előre megtervezett és megszervezett támadás volt, nem tartom kizártnak, hogy még elő fog fordulni.Jóska.bá írta:Darus írta:Egyébként egy másik oldalon most ismerte el a MB5,hogy mentették a tegnap történteket!
Pontosan,olvastam tegnap,hogy a verebkével erről beszélgettek,hogy beleírnak a szövegeitekbe..
.
Darus írta:Egyébként egy másik oldalon most ismerte el a MB5,hogy mentették a tegnap történteket!
mb5 - úgy tudom, hogy már megküldte, de vonaton vagyok, itt
nem működik a gmail sem és a kr-stream sem. lehet, hogy korlátozzák.
a tanulságot mindenképpen megosztom.
Clochard* írta:Darus írta:Julimama!
Miért gondold,hogy én csak úgy véletlen patkányozom őket?
A fenét egy jobbos hozzászóló mondta rólunk!
Ha neki szabad,akkor nekünk miért nem?
Amit ezek itt tegnap műveltek, azok után a lepatkányozásuk ugyancsak sértő a természetben "becsületesen a dolgukat végző" patkányok számára...
Na igen,nem volt semmi!
De már nem számít,én megpróbáltam mindent elbuktam,és még az anyámat is gyalázták!
Annyit azért nem ér ez az egész..
Ez előre megtervezett és megszervezett támadás volt, nem tartom kizártnak, hogy még elő fog fordulni.Jóska.bá írta:Darus írta:Egyébként egy másik oldalon most ismerte el a MB5,hogy mentették a tegnap történteket!
mavtelep- Hozzászólások száma : 436
Julimama!
Nobi face oldalán kell, hogy lásd, pl. ő is megosztotta Orosz írását.
Darus írta:Julimama!
Miért gondold,hogy én csak úgy véletlen patkányozom őket?
A fenét egy jobbos hozzászóló mondta rólunk!
Ha neki szabad,akkor nekünk miért nem?
Amit ezek itt tegnap műveltek, azok után a lepatkányozásuk ugyancsak sértő a természetben "becsületesen a dolgukat végző" patkányok számára...
Vendég- Vendég
.
Darus írta:Egyébként egy másik oldalon most ismerte el a MB5,hogy mentették a tegnap történteket!
Julimama írta:KÓKLER írta:Megrázó írás Orosz József tollából
"
Hol találtad?Posztoltad-e a facén?Sokszorosítanám.
Nálam már tele van ezzel az oldalam. ) A facén.
Megpróbálom továbbítani hozzád.
22 / 40 oldal • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
22 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.