Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+13
kondor
pincesor
westfall
Jóska.bá
Darus
Gejza
mavtelep
MátéBence
nobellla
Malamud az igazi
Böbe2
Julimama
paksitapsi
17 posters
31 / 40 oldal
31 / 40 oldal • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Engem már a KR-en is elmondtak mindennek....
Apámat meg olyanok kommunistázták le, akiknek a szülei a nómenklatúra tagjai voltak,
ék meg az új-nómenklatúra zemberei....
És ?
Te és én itt vagyunk....
Érzelmi alapon nem lehet sikeresnek lenni.
Nézd meg a balf@asz baloldalt:
addig köpködték egymást, amig ide jutottak....
Csigavér (és zsaruvér) !
------------------------
ék meg az új-nómenklatúra zemberei....
És ?
Te és én itt vagyunk....
Érzelmi alapon nem lehet sikeresnek lenni.
Nézd meg a balf@asz baloldalt:
addig köpködték egymást, amig ide jutottak....
Csigavér (és zsaruvér) !
------------------------
Darus írta:Jóska.bá
Na ja,te nem voltál itt,nem téged mondtak el mindennek!
De tudod mit már nem is érdekel,elmondom a véleményemet ahogy a klubrádióban elmondtam,ami a szívemen az a számon,ha nem tetszik töröld-de nem fogok finomkodni egy olyan patkánnyal aki itt vihogott amikor a többi náci éppen verte szét az oldalt..
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Darus írta:Szia barátom!
Te tegnap itt voltál,látod,hogy hogyan hazudik?
Igaz mi mást tehetne,hiszen fideszes..
Na ennyit róla,mert még azt hiszi valamire értékelem a köcsögöt..
Nem gondolod hogy a tegnap után tanulnod kéne és esetleg felfüggeszhetnéd a személyeskedést és a kritikán aluli gyalázkodásod?
Most komolyan. Semmit nem tanutál?
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
És egyébként sem nagyon érdekel,hamarosan elkészül az én saját oldalam,még finomítom aztán mát itt sem vagyok,ja és oda az jön be akit én engedek be..
Darus- Hozzászólások száma : 221
Darus írta:
MátéBence
Patkány már nem vagyok az,és újra mondom,hogy hazudsz itt röhögtél mindenkin akinek a hozzászólásait átírták,csak akkor vettél vissza,amikor már nem tudtál írni mert a figyelmeztetésem ellenére is gúnyoltad az oldal íróit!
Szerencse,hogy nem csak én láttam!
Na ennyit rólad hazug patkány!
Remélem senki nem szól hozzád többet!
Mit hazudok? Én magam írtam már vagy 3X hogy igen, nevettem, mert olyanokat írtak a nevedben, amin nem lehetett NEM nevetni. Nyílván a sci-fi műfaja, hogy te beismersz bármit is. Ez vicces volt. És hogy mennyire az, csak gondold abba bele, hogy te a Setít oldalonn hogy reagáltál volna, ha ez fordítva történik. Nekem ne mondd, hogy nem nevettél volna, ha mondjuk Franky-t hekkelik meg.
Amúgy meg én semmi bántót nem írtam és nem gúnyolódtam.
Igen kenyeret ha lehet friss ropogóst is eszem hozzá.1-2 savanyú cseresznyét.Csak a zöldet bírom már.A piros ami érett az a pusztulat.Úgy szoktam venni.csak zöldet lével.Jóska.bá írta:kondor írta:Jóska.bá írta:nobellla írta:Velősen??? Vagy sztrapacskával???? vagy mindkettő????Clochard* írta:...én inkább maradok a pacalos, hosszúlépéses délutánnál...
Soha nem értettem mért kell a pacalt bármivel is keverni.a legutóbbit a hétvégén körömmel készítették,de csinálják csülökkel,velővel.Gondolom jó dolgukban.
Én maradok a klasszikus pacalnál főtt burgonyával.
és utána egy két carusó finom arany ászok.
kondor- Hozzászólások száma : 1531
Jóska.bá
ha nem tetszik törölj ki!
Bezzeg amikor tegnap az én anyámat gyalázták a patkányok,akkor nem voltál sehol..
na ennyit erről az egészről!
kondor írta:Darus írta:MátéBence írta:kondor írta:dARUS PRÓBÁLT KÜZDENI PILLANATOK ALATT ÁTÍRTÁK,És töröltek.Ká ,és bence csak néztek.De tudták miről volt szó.Jóska.bá írta:.Darus írta:Ja,ha ez a mocsok a tegnapi után még itt írhat,akkor nekem nincs itt keresni valóm!
Sziasztok!
Meglapultak,hogy maradjon mag.Nem nyugtat meg a jelenlétük.
AKkor csak a tényszerűség végett. Tegnap millió dolgom volt és jeleztem is hogy nagy bánatomra nem tudtam követni az eseményeket. A nagy részéről lemaradtam.
Mindenesetre elsőre meglepett és be is nyaltam teljesen.
Azon meg nehogy már bárki kiakadjon, hogy megmosolyogtan Darusnak azokat a hozzászólásait, amiben "bevallotta", hogy fideszes ügynök
Uraim! Legalább a humorérzéketeket ne veszítsétek el!
Ilyen kétszínű mocskot mint te még nem láttam,itt vigyorogtál rajtam meg a többieken,ne hazudj addig itt voltál amíg nem törölte az írásaidat,egyetlen szóval nem tettél ellen,hogy hagyják a fórumot békén ne verjék szét!
Sőt még biztattad őket!
Undorító vagy,és aki látta az nekem fognak igazat adni!
Lehet neked viccesnek tűnt,nekünk kevésbé.Egy biztos többet tudsz mint amit itt elhintesz.És természetesen ká is.
Bassszus! Picit próbálj már empatikus lenni! Itt vagyok én , aki évek óta harcol Darussal meg még jópár nickkel. Egészés komoly lista van arról, hogy miket mondtunk egymásra.
Aztán egyszer csak Darus "szájából" olyan mondatok hagoztal el, amelyeket max egy hard sci-fi-ben lenne a helye. Még jó, hogy nevettem. Nem vagyok képmutató és álszent (mint..., de ezt most hagyjuk). Igen. Nevettem. És ezt nem fogom soha letagadni.
Vegyél vissza a patkányozásból !
A többiben nem tudom, igazad van-e....
Darus írta:
MátéBence
Patkány már nem vagyok az,és újra mondom,hogy hazudsz itt röhögtél mindenkin akinek a hozzászólásait átírták,csak akkor vettél vissza,amikor már nem tudtál írni mert a figyelmeztetésem ellenére is gúnyoltad az oldal íróit!
Szerencse,hogy nem csak én láttam!
Jóska.bá
Na ja,te nem voltál itt,nem téged mondtak el mindennek!
De tudod mit már nem is érdekel,elmondom a véleményemet ahogy a klubrádióban elmondtam,ami a szívemen az a számon,ha nem tetszik töröld-de nem fogok finomkodni egy olyan patkánnyal aki itt vihogott amikor a többi náci éppen verte szét az oldalt..
Mondom, hogy kenyérrel ! (Antagonisztikus ellentét...)
kondor írta:Jóska.bá írta:nobellla írta:Velősen??? Vagy sztrapacskával???? vagy mindkettő????Clochard* írta:...én inkább maradok a pacalos, hosszúlépéses délutánnál...
Soha nem értettem mért kell a pacalt bármivel is keverni.a legutóbbit a hétvégén körömmel készítették,de csinálják csülökkel,velővel.Gondolom jó dolgukban.
Viccesnek nem volt vicces, de....
Apám arra tanitott, hogy
"ha már nagyon úgy áll a dolog, hogy csak sirni lehet rajta,
akkor nevess egyet az egészen - és állj fel újra !"
Valakitől azt olvastam:
"Az a sikeres ember, aki eggyel többször állt fel, mint ahányszor elesett !"
Képzeljétek el magatokat, ha csecsemő korotokban az x-dik elesés után
legyintetek egyet, hogy "Jó ez igy is - tovább nem próbálkozom.....!
"ha már nagyon úgy áll a dolog, hogy csak sirni lehet rajta,
akkor nevess egyet az egészen - és állj fel újra !"
Valakitől azt olvastam:
"Az a sikeres ember, aki eggyel többször állt fel, mint ahányszor elesett !"
Képzeljétek el magatokat, ha csecsemő korotokban az x-dik elesés után
legyintetek egyet, hogy "Jó ez igy is - tovább nem próbálkozom.....!
kondor írta:Darus írta:MátéBence írta:kondor írta:dARUS PRÓBÁLT KÜZDENI PILLANATOK ALATT ÁTÍRTÁK,És töröltek.Ká ,és bence csak néztek.De tudták miről volt szó.Jóska.bá írta:.Darus írta:Ja,ha ez a mocsok a tegnapi után még itt írhat,akkor nekem nincs itt keresni valóm!
Sziasztok!
AKkor csak a tényszerűség végett. Tegnap millió dolgom volt és jeleztem is hogy nagy bánatomra nem tudtam követni az eseményeket. A nagy részéről lemaradtam.
Azon meg nehogy már bárki kiakadjon, hogy megmosolyogtan Darusnak azokat a hozzászólásait, amiben "bevallotta", hogy fideszes ügynök
Ilyen kétszínű mocskot mint te még nem láttam,itt vigyorogtál rajtam meg a többieken,ne hazudj addig itt voltál amíg nem törölte az írásaidat,egyetlen szóval nem tettél ellen,hogy hagyják a fórumot békén ne verjék szét!
Sőt még biztattad őket!
Lehet neked viccesnek tűnt,nekünk kevésbé.Egy biztos többet tudsz mint amit itt elhintesz.És természetesen ká is.
Jóska.bá írta:nobellla írta:Velősen??? Vagy sztrapacskával???? vagy mindkettő????Clochard* írta:...én inkább maradok a pacalos, hosszúlépéses délutánnál...
Szia barátom!
Te tegnap itt voltál,látod,hogy hogyan hazudik?
Igaz mi mást tehetne,hiszen fideszes..
Na ennyit róla,mert még azt hiszi valamire értékelem a köcsögöt..
MátéBence
Patkány már nem vagyok az,és újra mondom,hogy hazudsz itt röhögtél mindenkin akinek a hozzászólásait átírták,csak akkor vettél vissza,amikor már nem tudtál írni mert a figyelmeztetésem ellenére is gúnyoltad az oldal íróit!Szerencse,hogy nem csak én láttam!
Darus írta:MátéBence írta:kondor írta:dARUS PRÓBÁLT KÜZDENI PILLANATOK ALATT ÁTÍRTÁK,És töröltek.Ká ,és bence csak néztek.De tudták miről volt szó.Jóska.bá írta:.Darus írta:Ja,ha ez a mocsok a tegnapi után még itt írhat,akkor nekem nincs itt keresni valóm!
Sziasztok!
Sőt még biztattad őket!
Darus írta:MátéBence írta:kondor írta:dARUS PRÓBÁLT KÜZDENI PILLANATOK ALATT ÁTÍRTÁK,És töröltek.Ká ,és bence csak néztek.De tudták miről volt szó.Jóska.bá írta:.Darus írta:Ja,ha ez a mocsok a tegnapi után még itt írhat,akkor nekem nincs itt keresni valóm!
Sziasztok!
Sőt még biztattad őket!
Nem hazudok! Ahogy eddig sem tettem. Valóban mosolyogtató volt a helyzet. Először nem értettem. Aztán megláttam az egésznek a groteszk vicces oldalát. Mégis mit tehettem volna??? Az én beírásaim is törlődtek. Ettől fogva amíg tudtam max néző voltam. Aztán mentem színházba és már csak este jöttem vissza, de addigra már eltűnt minden
Amúgy meg ha már egyszer moderátornak tett meg az admin, vegyél vissza és járjál elő jó példával és ne gyalázkodjál és személyeskedjél.
Köszönöm.
Kenyérrel !!!!!! Ecetes alma-paprikával !
nobellla írta:Velősen??? Vagy sztrapacskával???? vagy mindkettő????Clochard* írta:...én inkább maradok a pacalos, hosszúlépéses délutánnál...
nobellla írta:Velősen??? Vagy sztrapacskával???? vagy mindkettő????Clochard* írta:...én inkább maradok a pacalos, hosszúlépéses délutánnál...
Troll és szálkamentesen...
Vendég- Vendég
Azt hiszem igazad van....
kisegitő óvoda - vagy éretségi - "Az itt a kérdés !"
nobellla írta:Ez most egy érettségi tétel!!!!!nobellla írta:
Jóska.bá írta:olvasgass vissza - én már eleget "mea maxima culpá"-tam....Malamud az igazi írta:Sziasztok!
Mi történt itt?
Tegnap nem voltam gépnél, mára meg elveszítettem a fonalat. Próbálok visszaolvasni, de igen zavaros minden.
Malamud az igazi- Hozzászólások száma : 95
Malamud az igazi írta:Sziasztok!
Mi történt itt?
Ha jól rekonstruálom az eseményeket, akkor volt egy kis fennforgás. De mára visszaállta a rend.
Velősen??? Vagy sztrapacskával???? vagy mindkettő????Clochard* írta:...én inkább maradok a pacalos, hosszúlépéses délutánnál...
nobellla- Hozzászólások száma : 33
Ez most egy érettségi tétel!!!!!nobellla írta:
nobellla- Hozzászólások száma : 33
...én inkább maradok a pacalos, hosszúlépéses délutánnál...
Vendég- Vendég
Bonyolult....
olvasgass vissza - én már eleget "mea maxima culpá"-tam....
Malamud az igazi írta:Sziasztok!
Mi történt itt?
31 / 40 oldal • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
31 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.