Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+13
kondor
pincesor
westfall
Jóska.bá
Darus
Gejza
mavtelep
MátéBence
nobellla
Malamud az igazi
Böbe2
Julimama
paksitapsi
17 posters
32 / 40 oldal
32 / 40 oldal • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
MátéBence írta:kondor írta:dARUS PRÓBÁLT KÜZDENI PILLANATOK ALATT ÁTÍRTÁK,És töröltek.Ká ,és bence csak néztek.De tudták miről volt szó.Jóska.bá írta:.Darus írta:Ja,ha ez a mocsok a tegnapi után még itt írhat,akkor nekem nincs itt keresni valóm!
Sziasztok!
Meglapultak,hogy maradjon mag.Nem nyugtat meg a jelenlétük.
AKkor csak a tényszerűség végett. Tegnap millió dolgom volt és jeleztem is hogy nagy bánatomra nem tudtam követni az eseményeket. A nagy részéről lemaradtam.
Mindenesetre elsőre meglepett és be is nyaltam teljesen.
Azon meg nehogy már bárki kiakadjon, hogy megmosolyogtan Darusnak azokat a hozzászólásait, amiben "bevallotta", hogy fideszes ügynök
Uraim! Legalább a humorérzéketeket ne veszítsétek el!
Ilyen kétszínű mocskot mint te még nem láttam,itt vigyorogtál rajtam meg a többieken,ne hazudj addig itt voltál amíg nem törölte az írásaidat,egyetlen szóval nem tettél ellen,hogy hagyják a fórumot békén ne verjék szét!
Sőt még biztattad őket!
Undorító vagy,és aki látta az nekem fognak igazat adni!
Darus- Hozzászólások száma : 221
Ez a boxoló és sakkozó nagyon jóóóóó..... tényleg....
MátéBence írta:
Szevasz!
Nagyon szomorú hír ez ma reggel. Imádtam BB Kinget és megvoltak a kedvenc számaim tőle (Better not look down, Thrill is gone, Ain't just like a woman).
Ez a felvétel zseniális. Két teljesen más karakter zenélt. Képletesen szólva egy boxoló és egy sakkozó
Isten nyugosztalja a blues királyát!
Sziasztok!
Mi történt itt?
Mi történt itt?
Malamud az igazi- Hozzászólások száma : 95
kondor írta:dARUS PRÓBÁLT KÜZDENI PILLANATOK ALATT ÁTÍRTÁK,És töröltek.Ká ,és bence csak néztek.De tudták miről volt szó.Jóska.bá írta:.Darus írta:Ja,ha ez a mocsok a tegnapi után még itt írhat,akkor nekem nincs itt keresni valóm!
Sziasztok!
AKkor csak a tényszerűség végett. Tegnap millió dolgom volt és jeleztem is hogy nagy bánatomra nem tudtam követni az eseményeket. A nagy részéről lemaradtam.
Mindenesetre elsőre meglepett és be is nyaltam teljesen.
Azon meg nehogy már bárki kiakadjon, hogy megmosolyogtan Darusnak azokat a hozzászólásait, amiben "bevallotta", hogy fideszes ügynök
Uraim! Legalább a humorérzéketeket ne veszítsétek el!
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
Jóska.bá!
Sajnos,vége a kis időmnek.
A Guest nem látja. De a bejelentkezett ismeretlenek, akik félóránként, vagy akik a zűrös helyzetben 2 percenként benéztek, látják.
És fogalmunk sincs, hogy ők kik.
Délután meglátom a válaszodat is, ha addig nem törlődik az egész.
A Guest nem látja. De a bejelentkezett ismeretlenek, akik félóránként, vagy akik a zűrös helyzetben 2 percenként benéztek, látják.
És fogalmunk sincs, hogy ők kik.
Délután meglátom a válaszodat is, ha addig nem törlődik az egész.
paksitapsi- Hozzászólások száma : 179
Olvasd el MÉG EGYSZER, mikor menj el (ha....)
Clochard* írta:Jóska.bá írta:Clochard* írta:Jóska.bá írta:nem olvastam a tegnapi purparlét, igy nem tudom,min akadtál ki,
ha való az amit irsz, lesz módom ellenőrizni - akár ma is......
de a szóhasználatod addig sem tetszik....
Ha ennek a fórumnak a nyitójaként és a gazdájaként még annyi rálátásod sincs a saját fórumodra, hogy a tegnap itt történt gyalázatot végre észrevedd, értékeld és a megfelelő adminisztrátori intézkedéseket ezek után megtedd, akkor nekem és még jó néhányunknak valóban semmi keresni valója nincs a továbbiakban ezen a fórumon!
Mellesleg a korábbi szóhasználatom - amit kifogásolsz, a tegnap történtek után - túl finom volt ezekkel a patkányokkal szemben...
rálátás ?
hibáztam, hogy megbiztam ellenőrzés nélkül egy trollban (ál-Lala), aki mindent törölt ?
gyújts fel egy újságot, és amikor porrá égett, próbáld elolvasni.
egyébként, ha nem birsz az érzelmeiddel, akkor nem is baj, ha elmész
ha lenyugodtál, visszajöhetsz - én még nem tiltlak le....
Világos beszéd!
HIBÁZTÁL - ÉN SZÓVÁ TETTEM - TEHÁT MENJEK!
Már itt sem vagyok - la commedia e finita!
Jóska.bá írta:Volt olyan szerencsém, hogy még kaptam jegyet a Kongresszusi központba
B.B. King koncertjére, és láthattam, hogy előbb a zenekar szólógitárosával
fej-fej mellett felelgettek a gitárok - azután bejött B.B., és 70 + évesen abszolut lazán
"legitározta" a 10 perc alatt leizzadó T.B.-t......
Ez nem jelenti azt, hogy lebecsültem volna Tibusz tudását, de azért - higgyétek el -
látszott, hogy az egyik tanulta, a másik beleszületett a bluesba....
B.B. (Blues és Béke) poraira. 89 év szép kor.....
Szevasz!
Nagyon szomorú hír ez ma reggel. Imádtam BB Kinget és megvoltak a kedvenc számaim tőle (Better not look down, Thrill is gone, Ain't just like a woman).
Ez a felvétel zseniális. Két teljesen más karakter zenélt. Képletesen szólva egy boxoló és egy sakkozó
Isten nyugosztalja a blues királyát!
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
öreg
Népszerűség: +152/-0
Re:Bezárták a setítoldalt
« Válasz #44 Dátum: Tegnap - 20:11:45 »
Idézetet írta: nemtudomka - Tegnap - 20:05:06
Témanyitás by kondor Today at 18:20
Hát mindegy jó megszopattak bennünket.És ti még egy esélyt meg még egyet.Meg szépen beszéljünk velük ne nácizzunk.
Ugye milyen jó érzés a számkivetettség?
Úgy kell nektek, nem tudok sajnálkozni rajtatok. Sipákolás, kapálódzás helyett szállnátok inkább magatokba! Ha magatoktól nem tudtok rájönni, hogy mivelhívtátok ki magatok elln a sorsot, kérjetek külső segítséget.
Ezekben egy csepp gerinc nincs. Nézd meg, hogy fikázták Andrét, aztán mintha mi sem történt volna, visszamentek, amikor szarban érezték magukat.
Csak most értettem meg mit is jelent ez..
Népszerűség: +152/-0
Re:Bezárták a setítoldalt
« Válasz #44 Dátum: Tegnap - 20:11:45 »
Idézetet írta: nemtudomka - Tegnap - 20:05:06
Témanyitás by kondor Today at 18:20
Hát mindegy jó megszopattak bennünket.És ti még egy esélyt meg még egyet.Meg szépen beszéljünk velük ne nácizzunk.
Ugye milyen jó érzés a számkivetettség?
Úgy kell nektek, nem tudok sajnálkozni rajtatok. Sipákolás, kapálódzás helyett szállnátok inkább magatokba! Ha magatoktól nem tudtok rájönni, hogy mivelhívtátok ki magatok elln a sorsot, kérjetek külső segítséget.
Ezekben egy csepp gerinc nincs. Nézd meg, hogy fikázták Andrét, aztán mintha mi sem történt volna, visszamentek, amikor szarban érezték magukat.
Csak most értettem meg mit is jelent ez..
Quest (Vendég) nem látja már a fórumot. Lépj ki és ellenőrizd !
paksitapsi írta:Jóska.bá írta:sajnos, azt nem logolta, hogy ki mit irt - biztosan jót nevettem volna....
Kedves Jóska bá!
Én véletlenül a törlést megelőző 10 percben olvastam éppen vissza, valamint megnéztem a jelenléti listát, hogy egyáltalán beírjam-e, amit gondolok. (Már nem tudtam beírni.)
Két dolog villant akkor belém:
1) "Tűzérségi össztűz."
2) "Vérszagra gyűl az éji vad."
Az össztűzben benne vannak a kifogásolt személyek, hacsak az ál-lala villámsebes tempóban nem írta át őket is. AZ éji vad szimbolikus kifejezés pedig azokat takarja, akikről fogalmunk sincs, hogy kik, de rendszeresen figyelnek itt, mint egy nagytestvér.
Ez engem még csak egy kicsit zavar.
Én (ma még) az átirásra gondolok..... és remélem, (most) talán igazam van....
Ha nem - tovább szigoritok... de nem szeretnék teljesen zárt fórumot,
ahhoz jobb egy pacalos, hosszólépéses délután.....
A hozzászólást Jóska.bá összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-05-15, 11:08-kor.
Jóska.bá írta:Clochard* írta:Jóska.bá írta:nem olvastam a tegnapi purparlét, igy nem tudom,min akadtál ki,
Ha ennek a fórumnak a nyitójaként és a gazdájaként még annyi rálátásod sincs a saját fórumodra, hogy a tegnap itt történt gyalázatot végre észrevedd, értékeld és a megfelelő adminisztrátori intézkedéseket ezek után megtedd, akkor nekem és még jó néhányunknak valóban semmi keresni valója nincs a továbbiakban ezen a fórumon!
Mellesleg a korábbi szóhasználatom - amit kifogásolsz, a tegnap történtek után - túl finom volt ezekkel a patkányokkal szemben...
rálátás ?
hibáztam, hogy megbiztam ellenőrzés nélkül egy trollban (ál-Lala), aki mindent törölt ?
Világos beszéd!
HIBÁZTÁL - ÉN SZÓVÁ TETTEM - TEHÁT MENJEK!
Már itt sem vagyok - la commedia e finita!
Vendég- Vendég
Egyébként a setítoldalon leírták,hogy ez lesz a vége,csak későn kapcsoltam..
Mindjárt hozom..
Mindjárt hozom..
Szerintem ez egy tanulási folyamat - Orbanisztánban
Amit Őőőő szétvert és szétveretett, a bizalom, a nyugodt beszélgetés
(kapaszkodj meg: mint a szocializmusban, amikor értettük egymást)
visszaállitása nem kis munka - ahogy irod, tanulságos lehetett -
kár, hogy pont kimaradtam....
szerintem ál-Lala nem véletlenül aktivizálta magát akkor.....
(kapaszkodj meg: mint a szocializmusban, amikor értettük egymást)
visszaállitása nem kis munka - ahogy irod, tanulságos lehetett -
kár, hogy pont kimaradtam....
szerintem ál-Lala nem véletlenül aktivizálta magát akkor.....
kondor írta:paksitapsi írta:Jóska.bá írta:sajnos, azt nem logolta, hogy ki mit irt - biztosan jót nevettem volna....
Kedves Jóska bá!
Én véletlenül a törlést megelőző 10 percben olvastam éppen olvastam, valamint megnéztem a jelenléti listát, hogy egyáltalán beírjam-e, amit gondolok. (Már nem tudtam beírni.)
1) "Tűzérségi össztűz."
Az össztűzben benne vannak a kifogásolt személyek, hacsak az ál-lala villámsebes tempóban nem írta át őket is. AZ éji vad szimbolikus kifejezés pedig azokat takarja, akikről fogalmunk sincs, hogy kik, de rendszeresen figyelnek itt, mint egy nagytestvér.
Mindenesetre érdekes volt,egy pillanatra nem tudtuk merre van előre.
Clochard* írta:Jóska.bá írta:nem olvastam a tegnapi purparlét, igy nem tudom,min akadtál ki,
Szia kedves barátom!
Az én jogaimat függesztették fel,aki körömszakadtáig védte az oldalt,mindent megpróbáltam és ezt sokan látták-köztük te és Kondor barátom is..
kondor írta:paksitapsi írta:Jóska.bá írta:sajnos, azt nem logolta, hogy ki mit irt - biztosan jót nevettem volna....
Kedves Jóska bá!
Én véletlenül a törlést megelőző 10 percben olvastam éppen olvastam, valamint megnéztem a jelenléti listát, hogy egyáltalán beírjam-e, amit gondolok. (Már nem tudtam beírni.)
1) "Tűzérségi össztűz."
Már nem tudja a vendég olvasni a fórumot.Max ólálkodni tud.
kondor- Hozzászólások száma : 1531
.
Clochard* írta:Jóska.bá írta:nem olvastam a tegnapi purparlét, igy nem tudom,min akadtál ki,
rálátás ?
paksitapsi írta:Jóska.bá írta:sajnos, azt nem logolta, hogy ki mit irt - biztosan jót nevettem volna....
Kedves Jóska bá!
1) "Tűzérségi össztűz."
Nem is kell, hogy legyen !
kondor írta:
Elég, ha a 3000 000 000 000-ot (háromezer milliárdot) szétosztják a kollégiumi szobatársak....
... hogy ne Alhazen szavát használjam rájuk.....
Jóska.bá írta:sajnos, azt nem logolta, hogy ki mit irt - biztosan jót nevettem volna....
Kedves Jóska bá!
Én véletlenül a törlést megelőző 10 percben olvastam éppen vissza, valamint megnéztem a jelenléti listát, hogy egyáltalán beírjam-e, amit gondolok. (Már nem tudtam beírni.)
1) "Tűzérségi össztűz."
A hozzászólást paksitapsi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-05-15, 10:57-kor.
paksitapsi- Hozzászólások száma : 179
[/quote]kondor írta:dARUS PRÓBÁLT KÜZDENI PILLANATOK ALATT ÁTÍRTÁK,És töröltek.Ká ,és bence csak néztek.De tudták miről volt szó.Jóska.bá írta:.....
Én már csak a végkifejletre érkeztem,mire visszaolvastam,már nehezen állt össze a kép.Mindenesetre egy kis lakkbenzin nem ártana,hogy oldottabb legyen a társalgás ,mert érezhetően nyomott.[/quote]
Az én ifjúkoromban a piros Technicol Rapid volt szokásban.
Nylon-zacskóba nyomták... és inhalálás.....
[quote="Jóska.bá"]nem olvastam a tegnapi purparlét, igy nem tudom,min akadtál ki,
Vendég- Vendég
Tudni fogod rövidesen !
Két hónapon belül újra "továbbélés-gyűjtést" kell tartania a KR-nek.
Akkor sok mindent megtudunk - de megjósolható, hogy azok, akiknek
elvették a fórumozás-játékszerét, nem lesznek annyira adakozók, mint legutóbb.....
Akkor sok mindent megtudunk - de megjósolható, hogy azok, akiknek
elvették a fórumozás-játékszerét, nem lesznek annyira adakozók, mint legutóbb.....
nobellla írta:Kíváncsi lennék hogy hogyan alakul a Kr. hallgatottsága most????
de nem egy kozmetikázott adatot szeretnék látni!!!
Én már csak a végkifejletre érkeztem,mire visszaolvastam,már nehezen állt össze a kép.Mindenesetre egy kis lakkbenzin nem ártana,hogy oldottabb legyen a társalgás ,mert érezhetően nyomott.Jóska.bá írta:hogy Darus rendszeresen törölte MB5-öt,
ál-Lala Darust és forditva, azután ál-Lala bekeményitett.....
sajnos, azt nem logolta, hogy ki mit irt - biztosan jót nevettem volna....
addigra hazaértem, rákérdeztem néhány biztosan ismert tagnál, hogy mi történt,
kitettem ál-Lalát, Darus moderátori jogát átmenetileg felfüggesztettem,
visszaállitottam a témát, és
egy-kát durva szótól eltekintve mostanáig szerintem még elfogadható, szabad beszélgetés folyik,
majd többször leszek kénytelen benézni - de nem szeretném magam
egy retardált óvoda óvónénijének érezni......
Csigavér !kondor írta:dARUS PRÓBÁLT KÜZDENI PILLANATOK ALATT ÁTÍRTÁK,És töröltek.Ká ,és bence csak néztek.De tudták miről volt szó.Jóska.bá írta:.Darus írta:Ja,ha ez a mocsok a tegnapi után még itt írhat,akkor nekem nincs itt keresni valóm!
Sziasztok!
Én meg azt láttam a megmaradt log-ból,
hogy Darus rendszeresen törölte MB5-öt,
egy-kát durva szótól eltekintve mostanáig szerintem még elfogadható, szabad beszélgetés folyik,
Csigavér !
Csigavér !
kondor írta:dARUS PRÓBÁLT KÜZDENI PILLANATOK ALATT ÁTÍRTÁK,És töröltek.Ká ,és bence csak néztek.De tudták miről volt szó.Jóska.bá írta:.Darus írta:Ja,ha ez a mocsok a tegnapi után még itt írhat,akkor nekem nincs itt keresni valóm!
Sziasztok!
32 / 40 oldal • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
32 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.