Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+13
kondor
pincesor
westfall
Jóska.bá
Darus
Gejza
mavtelep
MátéBence
nobellla
Malamud az igazi
Böbe2
Julimama
paksitapsi
17 posters
4 / 40 oldal
4 / 40 oldal • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
mármint Clochard
tmbb- Hozzászólások száma : 50
Azt hittem valami templomos lovag volt.
tmbb- Hozzászólások száma : 50
A rendőrség nem kukkol, de minek a sok méregdrága kamera?
A rendőrség nem kukkol. Felőlük akár a térfigyelő kamerák alatt is kitörhet egy tömegverekedés, csak akkor szereznek róla tudomást, ha az esetről valaki bejelentést tesz. De akkor minek az a sok méregdrága kamera?
Csoportos garázdaság miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettesek ellen a VII. kerületi rendőrkapitányság az Erzsébet téren múlt péntek este történt verekedés miatt. Az esetről valaki videofelvételt készített, amelyet bemutatott az RTL Klub televízió és azóta több internetes portálon is elérhető.
A Népszabadság írásban feltett kérdésére válaszolva a BRFK sajtóosztálya fontosnak tartotta leszögezni, hogy a rendőrség hivatalból indította meg a nyomozást, ugyanis a kérdésünkben hivatkozott felvételen látható eseménnyel kapcsolatban a rendőrségre sem be-, sem feljelentés nem érkezett.
Mintha csak fel sem tettük volna, a rendőrségi sajtószolgálat nem reagált arra a kérdésünkre: Mi célt szolgálnak az Erzsébet-téren és környékén nagy számban telepített térfigyelő kamerák, ha rendőrség – mint az számos esetben bizonyságot nyert – nem érzékeli az ilyen és hasonló, a tisztességes, szórakozni vágyó embereket megbotránkoztató eseteket?
Emlékeztetőül: két hete a pénteki verekedés helyszínétől nem messze az N1TV kamerája rögzített egy verekedést, pontosabban annak a végjátékát. Ott is voltak, és vannak térfigyelő kamerák, mégis a verekedésben minden jel szerint valamilyen módon érintett taxis által megfenyegetett tévéseknek kellett rendőrt hívniuk.
Ott és akkor a rendőrök hagyták eloldalogni a taxist, viszont igazoltatták a tévéseket, akiktől még forgatási engedélyt is kértek, ami nem létezik, lévén, hogy közterületen nem kell engedély a forgatáshoz.
Az eset után szűk két héttel Budapest rendőrfőkapitánya feljelentést tett a Központi Nyomozó Főügyészégen az intézkedő (pontosabban nem intézkedő) rendőrök ellen. De nem azért, mert nem azt tették, amit ilyen esetekre a törvény előír, hanem mert nem tettek eleget jelentési kötelezettségüknek.
A mostani esettel kapcsolatban a belvárosi buli negyedként ismert Király utca végén nem ez az első eset, amikor ismert és ismeretlen csoportok egymásnak estek, az ottani vendéglátósok szerint azonban a gyakori balhék ellenére sem látni több és határozottan intézkedő rendőrt.
Csoportos garázdaság miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettesek ellen a VII. kerületi rendőrkapitányság az Erzsébet téren múlt péntek este történt verekedés miatt. Az esetről valaki videofelvételt készített, amelyet bemutatott az RTL Klub televízió és azóta több internetes portálon is elérhető.
A Népszabadság írásban feltett kérdésére válaszolva a BRFK sajtóosztálya fontosnak tartotta leszögezni, hogy a rendőrség hivatalból indította meg a nyomozást, ugyanis a kérdésünkben hivatkozott felvételen látható eseménnyel kapcsolatban a rendőrségre sem be-, sem feljelentés nem érkezett.
Mintha csak fel sem tettük volna, a rendőrségi sajtószolgálat nem reagált arra a kérdésünkre: Mi célt szolgálnak az Erzsébet-téren és környékén nagy számban telepített térfigyelő kamerák, ha rendőrség – mint az számos esetben bizonyságot nyert – nem érzékeli az ilyen és hasonló, a tisztességes, szórakozni vágyó embereket megbotránkoztató eseteket?
Emlékeztetőül: két hete a pénteki verekedés helyszínétől nem messze az N1TV kamerája rögzített egy verekedést, pontosabban annak a végjátékát. Ott is voltak, és vannak térfigyelő kamerák, mégis a verekedésben minden jel szerint valamilyen módon érintett taxis által megfenyegetett tévéseknek kellett rendőrt hívniuk.
Ott és akkor a rendőrök hagyták eloldalogni a taxist, viszont igazoltatták a tévéseket, akiktől még forgatási engedélyt is kértek, ami nem létezik, lévén, hogy közterületen nem kell engedély a forgatáshoz.
Az eset után szűk két héttel Budapest rendőrfőkapitánya feljelentést tett a Központi Nyomozó Főügyészégen az intézkedő (pontosabban nem intézkedő) rendőrök ellen. De nem azért, mert nem azt tették, amit ilyen esetekre a törvény előír, hanem mert nem tettek eleget jelentési kötelezettségüknek.
A mostani esettel kapcsolatban a belvárosi buli negyedként ismert Király utca végén nem ez az első eset, amikor ismert és ismeretlen csoportok egymásnak estek, az ottani vendéglátósok szerint azonban a gyakori balhék ellenére sem látni több és határozottan intézkedő rendőrt.
Vendég- Vendég
Vajon e selyemfényű mellszobornál mi takarhat a "fizetéshez kapcsolódó díjak"?
50% ÁFA, adomány a szobrásznak, a szobrozottnak? Vagy még?
50% ÁFA, adomány a szobrásznak, a szobrozottnak? Vagy még?
paksitapsi- Hozzászólások száma : 179
Jóska.bá írta:Bronz-hatású Putyin-szobrot állítottak fel Kasszimovóban.
A műanyagból készült mell-szobor Putyint a római császárok tógájában ábrázolja.....
A szobor válasz a lettországi keresztre feszített Putyin-szoborra:
De "Magyarország jobban teljesít !" mert az Őőőő polisztirol-hab szobra mindegyiket megelőzte......
...mellszobrok ha találkoznak...
...most már csak a "korabeli" Lenin-Sztálin-Rákosi ilyetén remekművek hiányoznak az állatkerti panoptikum teljes leltárából...
Clochard- Hozzászólások száma : 130
Mik a hírek.Látom gyarapodtunk.Dicséretes.
kondor- Hozzászólások száma : 1531
KÓKLER írta:Clochard írta:
Megtörtént a nagy "csillaghullás", innen már csak a sima Clochard-ként vagyok itt jelen.
Remélem,hogy így már senkit nem zavarok...
Szia és köszönöm.
Rendes volt tőled.
...megbeszéltük...
paksitapsi írta:Clochard írta:
Megtörtént a nagy "csillaghullás", innen már csak a sima Clochard-ként vagyok itt jelen.
Szia SimaClochard!
(Bocsánat a műveletlenségemért: ugye, klosár-nak kell ejteni a nevedet?)
Szia Tapsi!
Hát íme már leáldozott a csillagom....
...igen és párizsi hajléktalant, csavargót jelent...
Saját nick törlés.
Saját nicket törölni úgy lehet, hogy rámész a saját adatlapodra, és a "TÖRÖLT"-re kattintasz.
Vendég- Vendég
Clochard írta:Jóska.bá írta:
Szia és köszönöm.
Rendes volt tőled.
Vendég- Vendég
Clochard írta:Jóska.bá írta:
Szia SimaClochard!
(Bocsánat a műveletlenségemért: ugye, klosár-nak kell ejteni a nevedet?)
Jóska.bá írta:Clochard* írta:
NEKEM TELJESEN MINDEGY - RÁD BÍZOM!
Konkrétan kik az aranyosak? Udvariasak?nobellla írta:Nekem tegnap nagyon jó tapasztalataim lettek:))paksitapsi írta:
Ja, és az oktatásügy szétzüllesztésének eredményét, a teljesen lehülyített új generáció életét mi már valószínűleg nem éljük meg.
Aranyosak , udvariasak , jó a humoruk:))
OK akkor maradjon sallangmentesen a csillag nélküli változat, vagyis a : Clochard
KÖSZÖNÖM!
Vendég- Vendég
Nekem tegnap nagyon jó tapasztalataim lettek:))paksitapsi írta:nobellla írta:Szijasztok:)))
Mija helyzet???
Ja, és az oktatásügy szétzüllesztésének eredményét, a teljesen lehülyített új generáció életét mi már valószínűleg nem éljük meg.
Aranyosak , udvariasak , jó a humoruk:))
nobellla- Hozzászólások száma : 33
Műanyag Putyin !
Bronz-hatású Putyin-szobrot állítottak fel Kasszimovóban.
A műanyagból készült mell-szobor Putyint a római császárok tógájában ábrázolja.....
De "Magyarország jobban teljesít !" mert az Őőőő polisztirol-hab szobra mindegyiket megelőzte......
A hozzászólást Jóska.bá összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-05-17, 18:29-kor.
köszönöm! - egyúttal kérem, hogy a kettős regisztrációm valamelyikét - amit egy késve érkezett e-mail okozott - szíveskedj törölni és csak az egyiket meghagyni.
Mellesleg a csillag nélküli nick-nevemet itt ezen a fórumon soha még egyetlen hozzászólásra sem használtam.
Vendég- Vendég
Akkor melyiket töröljem ? Választanod - neked kell !
Clochard* írta:Jóska.bá írta:Hogyan irja Arany?
"Tűrte Miklós, tűrte,
Ameddig tűrhette...."
Hogy legyen időd épiteni a fórumodat,
három napig nem szólhatsz hozzá ehhez a fórumhoz !!!Koncsita írta:Attól tartok, hogy akinek a becsületébe gázolnak, nehezen tudja magát visszatartani.
Talán a gázolót kellene megkérni, még egy utolsó eséllyel, hogy STOP!
És ki a gázoló? Egyelőre nekem emlegette a fogsoromat, meg az óvodai jelemet és azt hiszem, a HP sem hízelgő rám nézve.
Mindezt azért, mert nem tud kiigazodni a fórumomon.
köszönöm! - egyúttal kérem, hogy a kettős regisztrációm valamelyikét - amit egy késve érkezett e-mail okozott - szíveskedj törölni és csak az egyiket meghagyni.
Mellesleg a csillag nélküli nick-nevemet itt ezen a fórumon soha még egyetlen hozzászólásra sem használtam.
nobellla írta:Szijasztok:)))
Mija helyzet???
Egyetértek...
De akiknek nincsenek önálló gondolatai, azoknál meg is értem, hogy máshonnan hoznak....
KÓKLER írta:Kérem fogadjátok meg.
Nyugaton?
ott a helyzet változatlan.nobellla írta:Szijasztok:)))
Mija helyzet???
Szijjja!
Szijasztok:)))
Mija helyzet???
Mija helyzet???
nobellla- Hozzászólások száma : 33
paksitapsi írta:Clochard* írta: és akkor most még a többi meg engem mar le őmiatta...
Kérem szépen, ne általánosíts!
Mert akkor abba még én is, és többen mások is, akik nem így gondolják, beletartoznánk.
Tökéletesen igazad van - és javítok: és akkor most még egyesek itt a fórumtársak közül meg engem marnak le őmiatta...
Vendég- Vendég
4 / 40 oldal • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
4 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.