Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+4
doktorKá
Jóska.bá
MátéBence
Trollirtó
8 posters
19 / 40 oldal
19 / 40 oldal • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Fel nem foghatom...
Trolli!
Ha egyszer nem értesz a gazdasághoz és a pénzügyekhez, akkor miért égeted magad folyamatosan ezekben a témákban?????????
A tények úgyis rendre pofán vernek. Minek csinálod?
Ha egyszer nem értesz a gazdasághoz és a pénzügyekhez, akkor miért égeted magad folyamatosan ezekben a témákban?????????
A tények úgyis rendre pofán vernek. Minek csinálod?
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Trollirtó írta:MátéBence írta:
Látom továbbra sem érted az alapokat sem. Ezért kell neked magyarázni. Amúgy tök feleslegesen, mert egyfelől nem érted, másfelől minden lelki skrupulus nélkül hazudozol.
Arra pedig külön figyelek, hogy mikor cáfolsz érvekkel. Nos megint az van, hogy amit leírtál, abban SEHOL SEMMI érv nincs, ami cáfolna bármelyik szavamat. Természetesen hülyeséget pofázol az EU-s transzferekről. MErt ettől magától még nem csökkenne a deiza tartalék, hisz évről évre növekvő külkereskedelmi többletünk van. A devizatartalék bizony tetszik-nem tetszik az MNB vezetőinek DÖNTÉSE miatt csökken. És ez nem csak helyes, hanem jó döntés is volt.
Van még kedved ez ügyben mást is hazudozni még, vagy megelégedtél azzal, hogy folyamatosan a helyedre raktalak?
Maszatolsz össze-vissza.
Azt mondod, azért volt gigantikus a devizatartalék, mert a
mi adósságaink visszafizetéséhez kellett.
Márpedig a nettó államadósság ma nagyobb, mint 2010-ben
az IMF-hitellel együtt volt.
"A mi hiteleink" visszafizetése:
"A 2,818 milliárd eurós zuhanást a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a
prémium euró államkötvény (pemák) egymilliárd eurós lejáratával
és „egyéb tényezőkkel” magyarázza."
Jobb, ha tőlem tudod, hogy ezek 3-éves kötvények.
Kétszer 3 éve uralkodtok.
És hát persze köztudott, hogy a devizatartalék egyik jelentős
összetevője az EU-transzfer. Ennek csökkenése bizony meglátszik
a devizatartalékon.
A témát befejeztem, a lényeg: bármi történik, vagy az ellenkezője, ti
a szuper védosztagkormány győzelmeként aposztrofáljátok.
Még ordas hazugságok árán is.
Nem maszatolok, hanem relevánsan, tényeket ismertetve érvelek. TAnulj!
IGen. Azért volt felduzzasztva mesterégesen a devizatartalék, mert 2013-2014-ben gigantikus törlesztő részleteket kellett visszafizessünk devizában. Ezért volt magas a devizatartalák. Pontosan. Jól érted.
Jelen esetben te maszatolsz össze-vissza, mert az alapokat nem érted és keveres a szezont a fazonnal és közben persze hazudozol is. Ugyanis a NETTO adósságállomány ma kevesebb (76%), mint 2010-ben (82%). De persze ez magában még kevés információ. Ennél sokkal fontosabb megnézni, hogy 2010-ben milyen volt az ország adósság szerkezete és milyen most. És előre elnézést kérek, hogy ismét tényekkel fogom megcáfolni a hazudozásod és pofozlak sokadszor a helyedre, hogy tanuld meg magad viselni.
Szóval ami a releváns és ami a TÉNY, az az, hogy 2010-ben a hitelünknek egy nagy része IMF/EU DEVIZAhitel volt, amit folyamatosan 2015-ig kellett visszafizessünk. Ezzel szemben ma úgy alacsonyabb a nettó adósságunk, hogy közben a külső eladósodottságunk egyre kisebb, egyre nagyobb részt tudjuk belföldről finanszírozni az adósságunkat. Ráadásul ma 2016-ban olcsóbban finanszírozzuk az adósságunkat, mint 2010-ben.
Ezek a tények.
Ami a devizahitel csökkenését illeti. Ott annyi történt és történik, hogy kifizetjük a legjáró deviza adósságokat és ezek túlnyomó részét forintos államkötvénnyel váltjuk ki. Ez jó az országnak. Jó mindenkinek. Csak az értetlen gyökér buckáknak nem jó, mert nem vagytok képesek az eredményeket elismerni.
Ami a transzfereket illeti. Azoknak VAN hatása az egyenlegre. Csakhogy az ideiglenes csökkenéssel együtt is (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) pozitív a külkereskedelmi egyenlegünk. Érted? Fel tudod fogni a kis agyaddal, hogy ez mit jelent? Ez kérlek azt jelenti, hogy hazudozol és hülyeséget pofázol több körön keresztül.
A lényeg, hogy ha jó dolog történik, ti képtelenek vagytok elismerni, mert beteges fasz hazudozók vagytok. Vesztes gyökerek. Defetisták
MátéBence írta:Trollirtó írta:
Látom továbbra sem érted az alapokat sem. Ezért kell neked magyarázni. Amúgy tök feleslegesen, mert egyfelől nem érted, másfelől minden lelki skrupulus nélkül hazudozol.
Arra pedig külön figyelek, hogy mikor cáfolsz érvekkel. Nos megint az van, hogy amit leírtál, abban SEHOL SEMMI érv nincs, ami cáfolna bármelyik szavamat. Természetesen hülyeséget pofázol az EU-s transzferekről. MErt ettől magától még nem csökkenne a deiza tartalék, hisz évről évre növekvő külkereskedelmi többletünk van. A devizatartalék bizony tetszik-nem tetszik az MNB vezetőinek DÖNTÉSE miatt csökken. És ez nem csak helyes, hanem jó döntés is volt.
Van még kedved ez ügyben mást is hazudozni még, vagy megelégedtél azzal, hogy folyamatosan a helyedre raktalak?
Maszatolsz össze-vissza.
Azt mondod, azért volt gigantikus a devizatartalék, mert a
mi adósságaink visszafizetéséhez kellett.
Márpedig a nettó államadósság ma nagyobb, mint 2010-ben
az IMF-hitellel együtt volt.
"A mi hiteleink" visszafizetése:
"A 2,818 milliárd eurós zuhanást a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a
prémium euró államkötvény (pemák) egymilliárd eurós lejáratával
és „egyéb tényezőkkel” magyarázza."
Jobb, ha tőlem tudod, hogy ezek 3-éves kötvények.
Kétszer 3 éve uralkodtok.
És hát persze köztudott, hogy a devizatartalék egyik jelentős
összetevője az EU-transzfer. Ennek csökkenése bizony meglátszik
a devizatartalékon.
A témát befejeztem, a lényeg: bármi történik, vagy az ellenkezője, ti
a szuper védosztagkormány győzelmeként aposztrofáljátok.
Még ordas hazugságok árán is.
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
Trollirtó írta:A devizatartalékok oka és célja egyszerű és világos.MátéBence írta:
Szokásosan hazudozol és a tényekkel nem vagy tisztában. Az IMF/EU/Világbank hitelt még 2015-ben is nyögtük, de 2014-ben extra nagy részletet kellett visszafizetni. Addig azért nem lehetett csökkenteni a devizatartalékot. ÉS tényszerűen tovább hazudozol, hogy CSAK a mi hiteleinket fizetgetjük vissza. Holott egy sor 10 éves államkötvény most jár le. Viszont szépen keletkeznek az újak, ugyanolyan mennyiségben. Ez így van. Ilyen dolog az államadósság finanszírozás. Csak tudod nem mindegy, hogy a lejáró adóságokat 10%-on újítják meg (ez tettétek ti) vagy 1%-on (ezt tesszük mi) És közben a CSAK szóval hzudtál, hisz a TÉNY az, hogy 10 éves lejáratú államkötvényeket most kell visszafizetni. Azt pedig ti bocsájtottátok ki.De tény, hogy hál'Istennek megszabadultunk az előnytelen, drága, kockázatos hiteleitektől és egyre inkább belföldi a finanszírozásunk.
NA látod ezért is csökkenhet most a devizatartalék. Csak hogy egy újabb TÉNNYEL traktáljalak teljesen feleslegesen, hisz ezzel sem vagy képes szembe nézni
Veszteske! HA valamihez nem értesz, akkor kérdezz és ne pofázz hülyeségeket! Neked akarok jót! Nem égetnéd magad folyton
Nem kell magyarázgatnod.
Az nem világos, hogy nektek miért győzelem MINDEN.
Meg az ellenkezője is.
Amúgy pedig a devizatartalék javarészt az EU-transzferek
csökkenése miatt zsugorodott, és nem valamiféle védosztagos
és kuszaszemes csodatétel miatt.
A devizatartalékok oka és célja egyszerű és világos.MátéBence írta:Trollirtó írta:
A devizatartalék MOST volt gigantikus és ezért csökkentették.
Az IMF-hitel rég visszafizetve, CSAK a ti hiteleiteket fizetgetjük vissza.
Aminek az összállománya még a vezéretek szerint is NAGYOBB, mint a kormányváltáskor, csak éppen GDP-arányosan kisebb hangyányit.
Szokásosan hazudozol és a tényekkel nem vagy tisztában. Az IMF/EU/Világbank hitelt még 2015-ben is nyögtük, de 2014-ben extra nagy részletet kellett visszafizetni. Addig azért nem lehetett csökkenteni a devizatartalékot. ÉS tényszerűen tovább hazudozol, hogy CSAK a mi hiteleinket fizetgetjük vissza. Holott egy sor 10 éves államkötvény most jár le. Viszont szépen keletkeznek az újak, ugyanolyan mennyiségben. De tény, hogy hál'Istennek megszabadultunk az előnytelen, drága, kockázatos hiteleitektől és egyre inkább belföldi a finanszírozásunk.
NA látod ezért is csökkenhet most a devizatartalék. Csak hogy egy újabb TÉNNYEL traktáljalak teljesen feleslegesen, hisz ezzel sem vagy képes szembe nézni
Veszteske! HA valamihez nem értesz, akkor kérdezz és ne pofázz hülyeségeket! Neked akarok jót! Nem égetnéd magad folyton
Nem kell magyarázgatnod.
Az nem világos, hogy nektek miért győzelem MINDEN.
Meg az ellenkezője is.
Amúgy pedig a devizatartalék javarészt az EU-transzferek
csökkenése miatt zsugorodott, és nem valamiféle védosztagos
és kuszaszemes csodatétel miatt.
Kétszer elolvsatam a hozzászólásod és kétszer nem találtam benne egyetlen releváns mondatot sem, amivel akár részben cáfolnád azt amit leírtam. Ez bíztató tény
A kérdéseidere a pontos válaszok fentebb. MErt veled ellentétben én korrektül és gerincesen mindenre válaszolok.
Aminek az összállománya még a vezéretek szerint is NAGYOBB, mint a kormányváltáskor, csak éppen GDP-arányosan kisebb hangyányit.
Szokásosan hazudozol és a tényekkel nem vagy tisztában. Az IMF/EU/Világbank hitelt még 2015-ben is nyögtük, de 2014-ben extra nagy részletet kellett visszafizetni. Addig azért nem lehetett csökkenteni a devizatartalékot. ÉS tényszerűen tovább hazudozol, hogy CSAK a mi hiteleinket fizetgetjük vissza. Holott egy sor 10 éves államkötvény most jár le. De tény, hogy hál'Istennek megszabadultunk az előnytelen, drága, kockázatos hiteleitektől és egyre inkább belföldi a finanszírozásunk.
MátéBence írta:Trollirtó írta:
Mint mindig, most is szépen el tudod mondani, hogy mit ír a tankönyv.
És nem gondolkozol.
Ha gigantikus, akkor miért tartották ott?Mert 2013-2014-ben rekord nagyságú adósságvisszafizetés volt. Tudod! Azokat a gigantikus adósságokat kellett törleszteni, amiket ti vettetek fel
Miért éppen most lett gigantikus?Nem most lett. Az IMF hitel után ugrott meg és ezt csak növelte a folyamatos külkereskedelni többlet
Miért most csökkentik és miért nem korábban? Lásd kettővel fentebb. Ott a TÉNYSZERŰ válasz. A gigantikus korábbi hitelek visszafizetése miatt nem lehetett
Nincs-e köze a dolognak az általad lesajnált hitelminősítőknek
való megfeleléshez?Nincs. Speciel ez ügyben még a hitelminősítők is azt mondják, hogy a magyar devizatartalék messze a szükséges fölött van
A devizatartalék csökkentése egyúttal a csökkentés
elköltését is jelenti. Vajh mire költötték el? Akkor harmadjára is. A ti gigantikus hiteleiteket fizettük vissza.
És a gondolkodó emberben számos egyéb kérdés is
felmerül. Nyugodtan kérdezz. Szívesen segítek. Veled ellentétben én tájékozott vagyok a gazdasági és pénzügyi kérdésekben.
Benned nem.
Kétszer elolvsatam a hozzászólásod és kétszer nem találtam benne egyetlen releváns mondatot sem, amivel akár részben cáfolnád azt amit leírtam. Ez bíztató tény
A kérdéseidere a pontos válaszok fentebb. MErt veled ellentétben én korrektül és gerincesen mindenre válaszolok.
Aminek az összállománya még a vezéretek szerint is NAGYOBB, mint
a kormányváltáskor, csak éppen GDP-arányosan kisebb hangyányit.
Jóska.bá írta:MátéBence írta:
Nem. Pont, hogy nőt a belső kereslet.
Jólvan Jóska bá! Ismét sikerült segget csinálj a fejedből s hülyeséget ideböfögjél
Figyelj! Ha nem értesz a gazdasági témákhoz, akkor lehetne arról szó, hogy óvatosan nyilatkozol meg?
Pont, hogy nőt a belső kereslet. .... Budapesten.
Vidéken nem. sőt, az élelmiszer-kereskedelem pedig csak épp hogy....
Pár napja hoztam, akkor "elfelejtettél" reagálni.
A stílusod pedig alpári fineSSnyikes.
Nem hordasz véletlenül egy SA-s fegyvert is ?
Az országos átlag pozitív. Évek óta.
A te hazudozásodról ennyit.
Jóska.bá írta:MátéBence írta:
Ja! Közben a magyar állampapírokat többszörösen túl jegyzik és a kamat 1% körül mozog. Innen nézve ki a francot érdekelnek a hazug, hiteltelen hitelminősítők?
Amikor felminősítenek: "Naugye", értik a dolgukat...
Amikor leminősítenek: hazugok és hiteltelenek.
A hitelminősítők nem a dolgukat teszik, hanem politikai bunkósbotok, gazdasági verőlegények nagyban.
Nagyon helyes a feleslegesen gigantikus méretűre felduzzadt devizatartalék csökkentése. Ha értenél picit a gazdasághoz és a pénzügyekhez, akkor ezt te is tudnád. Ugyanis a devizatarallék tartásnak KÖLTSÉGE van. Nem is kicsi. Jelentős. Tízmilliárdos tételek. Minden ország igyekszik a méretéhez optimalizálni a devizatartalékát. A mienk jó ideje túlságosan magas és ez jelentős többletköltséggel jár. Indokolatlanul magas. Ebben MINDEN szakértő egyetért. Most semmi más nem történik, mint az ország méretéhez és igényeihez történő igazítás.
A lényeget írom le, hogy felfogd: JÓ DOLOG TÖTÉNIK.
Érted?
És nem gondolkozol.
Ha gigantikus, akkor miért tartották ott?Mert 2013-2014-ben rekord nagyságú adósságvisszafizetés volt. Tudod! Azokat a gigantikus adósságokat kellett törleszteni, amiket ti vettetek fel
Miért éppen most lett gigantikus?Nem most lett. Az IMF hitel után ugrott meg és ezt csak növelte a folyamatos külkereskedelni többlet
Miért most csökkentik és miért nem korábban? Lásd kettővel fentebb. Ott a TÉNYSZERŰ válasz. A gigantikus korábbi hitelek visszafizetése miatt nem lehetett
való megfeleléshez?Nincs. Speciel ez ügyben még a hitelminősítők is azt mondják, hogy a magyar devizatartalék messze a szükséges fölött van
elköltését is jelenti. Vajh mire költötték el? Akkor harmadjára is. A ti gigantikus hiteleiteket fizettük vissza.
felmerül. Nyugodtan kérdezz. Szívesen segítek. Veled ellentétben én tájékozott vagyok a gazdasági és pénzügyi kérdésekben.
Benned nem.
Ja! Közben a magyar állampapírokat többszörösen túl jegyzik és a kamat 1% körül mozog. Innen nézve ki a francot érdekelnek a hazug, hiteltelen hitelminősítők?
Ezen a ponton kénytelen vagyok megjegyezni, hogy kis idővel ezelőtt
a gondolkozási szünetek esetére (ha vannak nálad ilyenek) betettem neked egy
Eurostat- táblázatot.
Ott szépen látszik, hogy míg magyar hozam 1% felett, addig pl. a szlovák
hozam 0,5% alatt van.
Te melyiket vennéd?
Efelett elegánsan átsiklottál, én viszont nem szoktam harsogni,
amikor a földbe döngöllek.
Mert ez mindennapos, megszokott, uncsi dolog.
Dehogy döngölsz földbe. Rendszerint hazudozol. Szlovákia eurózóna tag. tudod mi is azok lennénk és nálunk is 1% alatti hozam lenne, ha ti nem basszátok el 2002 után.
De elbasztátok és kinn maradtunk. Köszönjük nektek.
És én kérek elnézést, hogy a tényekkel a földbe döngöllek. De megérdemled!
Jóska.bá írta:Botka László szerint az új pártvezetés nem a győzelemre játszik,
hanem a 20-30 parlamenti ülőhelyre....
Nem dicsekvés képpen írom, de már 2014-ben azt írtam, hogy
a Balf@sz Baloldal BETLIRE (azon akar nyerni, hogy veszít)
játszik.....
Hangos tapsvihar! Leülhetsz. Ezekre akartok szavazni. Vagy ha akarni nem is akartok, ezekre szavaztatok és fogtok szavazni.
Gyönyörű.
Botka László szerint az új pártvezetés nem a győzelemre játszik,
játszik.....
játszik.....
Jóska.bá írta:Bóvli ország polgárai, jóóóóóó reggelt !
(Mellékesen:
1. A Sarc-Harács kormánynak sikerült Etiópia adósság-
szolgálati besorolási szintjére leküzdenie az országot.
2. Simicska - a Jobbik Hófehérkére mosdatásával egyben -
az MSZ(M)P-t, a DK-t és úgy am-blokk a hét kicsi törpét
besorolta a "futottak még" kategóriába.
3. Lám, lám, más is észrevette, hogy az ország már túl van
a weimarizálódáson és alakul az SA - SS - GESTAPO ellentét....
Mi lesz itt, ha a jobbik annyira erős lesz, hogy a Betyár-sereg
és a klf. Magyar és Nemzethy gárdák már nem kell, hogy
megijedjenek a fineSSnyik "keretlegényektől" ?)
Ne aggódj, hogy akkor mi lesz, nektek éppúgy nem lesz jó. :-)
doktorKá- Hozzászólások száma : 2323
Bóvli ország polgárai, jóóóóóó reggelt !
(Mellékesen:
(Mellékesen:
MátéBence írta:Jóska.bá írta:Drasztikusan hozzá kellett nyúlni a devizatartalékhoz
Júniusban 678 millió euróval 24,785 milliárd euróra csökkentek
a Magyar Nemzeti Bank (MNB) nemzetközi tartalékai - derül ki
a jegybank honlapján csütörtökön megjelent legfrissebb adatokból.
A tartalékok 5,537 milliárd euróval csökkentek az idei első fél évben
és 9,976 milliárddal az eltelt egy év alatt.
Erősen sérülékenyek lehettünk
Az MNB 2014 óta a külső sérülékenység megítélésének
javítása érdekében számos lépést tett, amelyekből eleve következett
a devizatartalék szintjének csökkenése. Ezek között a két legfontosabb
a külső adósság belföldi finanszírozásának erősítése és
a jelzáloghitelek forintosítása.
http://www.tozsdeforum.hu/uzlet/gazdasag/drasztikusan-hozza-kellett-nyulni-a-devizatartalekhoz-70023.html
Nagyon helyes a feleslegesen gigantikus méretűre felduzzadt devizatartalék csökkentése. Ha értenél picit a gazdasághoz és a pénzügyekhez, akkor ezt te is tudnád. Ugyanis a devizatarallék tartásnak KÖLTSÉGE van. Nem is kicsi. Jelentős. Tízmilliárdos tételek. Minden ország igyekszik a méretéhez optimalizálni a devizatartalékát. A mienk jó ideje túlságosan magas és ez jelentős többletköltséggel jár. Indokolatlanul magas. Ebben MINDEN szakértő egyetért. Most semmi más nem történik, mint az ország méretéhez és igényeihez történő igazítás.
Érted?
Ha viszont rossz árfolyamon beváltom azt sok-sok forintra,
és azt kihelyezem az unokatestvéreimhez, akkor már
főjön az ő fejük a "közvagyon jellegét elvesztő" pénz
tárolási költségein, nem igaz ?
Hogy miért lesz ettől jobb ?
MátéBence írta:Jóska.bá írta:A kormányzás szerkezete megváltozik - írja a Népszabadság.
Az operatív ügyek intézése a jövőben két különböző kabinetben zajlik,
a stratégiai, illetve a gazdasági testületben. Az előbbinek Lázár János,
a Miniszterelnökséget vezető miniszter az első embere, az utóbbi élén
Varga Mihály, a nemzetgazdasági tárca vezetője áll.
http://civilhetes.net/itt-a-veg-orban-dolgozni-fog
Két miniszterelnöki személyiséghez két kabinetiroda kell ?
Látom nem fektettél nagy energiát abba, hogy felfogd, megértsd a változtatás okait. Inkább jó szokásodhoz híven ideböfögtél újabb hülyeségeket.
Pedig nem kellett volna sokat problémázz. Még a NOL is korrektül megírta, hogy miért van erre szükség és miért lesz ettől jobb. De ezek nem jutnak el az agyadig. Miért is jutnának? Téged sem az okok, a valóság, a tények érdekelnek. Te is csak a beteg torz lelked vízióit projectálod ide.
Hogy miért lesz ettől jobb ?
Ezt meg hogy érted ?
Én eddig azt hallottam, hogy ez
a létező kormányzatok legjobbika.
Most meg porszem került a gépezetbe ?
MátéBence írta:Jóska.bá írta:
Egyszer talán még Nagypapi "migráncs"-útlevele is előkerülhet.....
Ismét példáját adtad a mocskos baloldali képmutatásnak ezzel a hazug, gyűlöletbeszédes szösszeneteddel. És ezek után ti kéritek ki magatoknak a Fidesz ilye-olyan menekült ellenes húzását. Undorító képmutató szemetek vagytok!
A legjobb rendőr-vicceket egy alestől hallottam.
a legjobb zsidó vicceket egy zsidó családtól.
A "legjobb" "migráncsozást" egy migráns családtól várom....
Ez csak természetes, nem ?
A túlhajszolt beilleszkedési kényszer hozza ki belőlük....
MátéBence írta:Jóska.bá írta:MátéBence írta:Gigantikus többlet a külker mérlegben
Szóval visszaesett a "felpörgés záloga", a belföldi kereslet ?
Nem. Pont, hogy nőt a belső kereslet.
Jólvan Jóska bá! Ismét sikerült segget csinálj a fejedből s hülyeséget ideböfögjél
Figyelj! Ha nem értesz a gazdasági témákhoz, akkor lehetne arról szó, hogy óvatosan nyilatkozol meg?
Pont, hogy nőt a belső kereslet. .... Budapesten.
Vidéken nem. sőt, az élelmiszer-kereskedelem pedig csak épp hogy....
Pár napja hoztam, akkor "elfelejtettél" reagálni.
A stílusod pedig alpári fineSSnyikes.
Nem hordasz véletlenül egy SA-s fegyvert is ?
MátéBence írta:Jóska.bá írta:A Moody's a hétvégi jelentésében helyben hagyta
többek között Magyarország és Etiópia adós-besorolását....
Amikor felminősítenek: "Naugye", értik a dolgukat...
Amikor leminősítenek: hazugok és hiteltelenek.
MátéBence írta:Jóska.bá írta:Drasztikusan hozzá kellett nyúlni a devizatartalékhoz
http://www.tozsdeforum.hu/uzlet/gazdasag/drasztikusan-hozza-kellett-nyulni-a-devizatartalekhoz-70023.html
Érted?
És nem gondolkozol.
Ha gigantikus, akkor miért tartották ott?
Miért éppen most lett gigantikus?
Miért most csökkentik és miért nem korábban?
való megfeleléshez?
elköltését is jelenti. Vajh mire költötték el?
felmerül.
Benned nem.
MátéBence írta:Jóska.bá írta:A Moody's a hétvégi jelentésében helyben hagyta
többek között Magyarország és Etiópia adós-besorolását....
Ezen a ponton kénytelen vagyok megjegyezni, hogy kis idővel ezelőtt
a gondolkozási szünetek esetére (ha vannak nálad ilyenek) betettem neked egy
Eurostat- táblázatot.
Ott szépen látszik, hogy míg magyar hozam 1% felett, addig pl. a szlovák
hozam 0,5% alatt van.
Te melyiket vennéd?
Efelett elegánsan átsiklottál, én viszont nem szoktam harsogni,
amikor a földbe döngöllek.
Mert ez mindennapos, megszokott, uncsi dolog.
Jóska.bá írta:Drasztikusan hozzá kellett nyúlni a devizatartalékhoz
Érted?
Jóska.bá írta:A kormányzás szerkezete megváltozik - írja a Népszabadság.
Az operatív ügyek intézése a jövőben két különböző kabinetben zajlik,
a stratégiai, illetve a gazdasági testületben. Az előbbinek Lázár János,
a Miniszterelnökséget vezető miniszter az első embere, az utóbbi élén
Varga Mihály, a nemzetgazdasági tárca vezetője áll.
http://civilhetes.net/itt-a-veg-orban-dolgozni-fog
Két miniszterelnöki személyiséghez két kabinetiroda kell ?
Látom nem fektettél nagy energiát abba, hogy felfogd, megértsd a változtatás okait. Inkább jó szokásodhoz híven ideböfögtél újabb hülyeségeket.
Pedig nem kellett volna sokat problémázz. Még a NOL is korrektül megírta, hogy miért van erre szükség és miért lesz ettől jobb. De ezek nem jutnak el az agyadig. Miért is jutnának? Téged sem az okok, a valóság, a tények érdekelnek. Te is csak a beteg torz lelked vízióit projectálod ide.
Jóska.bá írta:
Egyszer talán még Nagypapi "migráncs"-útlevele is előkerülhet.....
Ismét példáját adtad a mocskos baloldali képmutatásnak ezzel a hazug, gyűlöletbeszédes szösszeneteddel. És ezek után ti kéritek ki magatoknak a Fidesz ilye-olyan menekült ellenes húzását. Undorító képmutató szemetek vagytok!
19 / 40 oldal • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
19 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.