Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+4
doktorKá
Jóska.bá
MátéBence
Trollirtó
8 posters
34 / 40 oldal
34 / 40 oldal • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
MátéBence írta:Trollirtó írta:
Állandóan a tüntetéseket nézitek és az embereket számolgatjátok.
Ne felejtsd el, hogy szavazni csak négyévente lehet.
Közben az egyetlen legitim mód a tüntetés?
Tonképpen igaz, mert az országgyűlés egy bábszínház,
szakmai és társadalmi egyeztetések nincsenek, a kormány
ránk erőszakolja minden baromságát, függetlenül attól, hogy
mennyibe kerül, kell-e vagy nem, és lenne-e jobb helye annak a
a pénznek.
Ezt éppen most mondta ki jómódú polgárbarátod
Bizony Trollik ez a demokráciásdi ez bizony egy erősen KVANTITATV múfaj.
Én látok erős érveket amellett, hogy legyen minőségi szemlélet is, de ilyen most nincs. Most CSAK SZÁMOK számítanak. És mivel ez számít, ezért akármennyire is nem tetszik az, amikor az orrod alá dörgöljük, hogy mögöttetek nincs jelentős erő, ettől még ezt mi megtesszük, mert fontos és releváns látni.
Fontos látni, hogy Pukli és a szánalombirgádja mögött max a szakma 5%-a van. Ez fontos és releváns.
Ahogy fontos és releváns azt is látni, hogy Sándor Mária GIGA ( ) tüntetése mögött pár ezer ember volt
Na látod, itt az alapvető világnézetbeli különbségünk.
Olyan NINCS, hogy csak a számok számítanak.
Illetve egy helyen van: a diktatúrában.
A társadalom teljesen apatikussá vált.
Sulykoltátok neki, hogy az eeeemúttnyócév milyen rossz volt.
Az nem kell neki.
Már látja az eeemútthatévet is - az sem kell neki.
Csak a hívőknek.
A társadalom nem megy sehova, még a valóban jó cél érdekében
(pl. NEM birkamanet) sem, egyszerűen próbál túlélni.
A jómódú polgárok között, mint ti vagytok a kával
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
MátéBence írta:doktorKá írta:
Válság? ezzel ne takarózzatok, nagyon visszaüt.
NA EHHEZ a teljesítményhez, JÁRT a Bajnai csomag.,
Gratulálok. Ismét KO. Ezek azok a TÉNYEK, amikkel a Trollihazudó nem tud mit kezdeni. Majd megint elszalad gyáván a szembenézés elől, vagy hazudozik valami irrelevánsat, vagy benyögi a "mantra" szöveget. Egy bizots. Olyat nem csinál, hogy gerincesen szembenéz a tényekkel és abból a megfelelő következtetést levonja. Erre alkalmatlan.
OK. Te sem tudsz grafikont értelmezni.
Főleg, ha több görbe is van benne
Neked mi a véleményed a szimulációról?
Erről ennyit ismét...
A tények magukért beszélnek.
Trollihazudó meg azt hazudozik amit akar. Semmit nem számít.
Teljesen egyértelmű, hogy ismét tényekkel raktam helyre ezt a pofátlan hazudozót.
Totális a KO
Trollihazudó meg azt hazudozik amit akar. Semmit nem számít.
Teljesen egyértelmű, hogy ismét tényekkel raktam helyre ezt a pofátlan hazudozót.
Totális a KO
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
Trollirtó írta:MátéBence írta:
Szerintem állapodjunk meg végre itt egy tényben.
Az, aki NEM megy el szavazni, nem megy ki, nem mutatja meg magát arról NEM tudjuk, hogy mit gondol, kit és mit támogat. Se pro, se kontra.
CSak és kizárólag azok relevánsak, akiknek VAN véleményük és akik ezt legitim módon ki is fejezik.
a pénznek.
Bizony Trollik ez a demokráciásdi ez bizony egy erősen KVANTITATV múfaj.
Én látok erős érveket amellett, hogy legyen minőségi szemlélet is, de ilyen most nincs. Most CSAK SZÁMOK számítanak. És mivel ez számít, ezért akármennyire is nem tetszik az, amikor az orrod alá dörgöljük, hogy mögöttetek nincs jelentős erő, ettől még ezt mi megtesszük, mert fontos és releváns látni.
Fontos látni, hogy Pukli és a szánalombirgádja mögött max a szakma 5%-a van. Ez fontos és releváns.
Ahogy fontos és releváns azt is látni, hogy Sándor Mária GIGA ( ) tüntetése mögött pár ezer ember volt
Na. Elegen van a pofátlan hazudozásodból. Itt a kép, hogy milyen lesz a Liget. Magáért beszél, hogy semmivel nem csökken a zöldterület. Sőt! Romos épületek eltűnnek. Pecsa helyett lesz szép modern épület, a felvonulási tér macskaköveinek helyén lesznek múzeumok és köztünk és rajta (!!) zöldterület is.
DE mondom. Beszéljen a kép:
Azt a hazudozást is befejezhetnéd végre, hogy az új ligetben ne lehet úgy kettőt lépni, hogy ne lenne ott épület. Ezzel szemben a TÉNY az, hogy a Liget szerkezete belül nem változik, ellenben a romos, szar épületek végre eltűnnek, tehát pont hogy az lesz, amit számonkérsz. HOgy nem lesznek romos, szar épületek a Liget belsejében
Úgy látom valami sötét elmebeteg módjára nem vagy hajlandó tudomásul venni, hogy 2 fontos dologban teljen tökéletes az analógia. Amikre TE hivatkozol, az totálisan IRRELEVÁNS. Fel tudod ezt fogni? Olyan elmebeteg fasz vagy, aki azzal akarja megcáfolni, hogy kék az ég, hogy közben teli pofával csak arról beszél, hogy a fű az zöld. IGEN BAZDMEG! A fű az zöld. Az elbaszott kormányzati negyed meg valóban nem egy közpark!! CSak ennek egymáshoz SEMMI relevanciája nincs. Ellenben az nagyon is releváns, hogy mindkettő pénzügyileg nagyságrendileg hasonló beruházás (!!!!!!!!!!!!!) és hogy mindkét beruházás alapvetően változtatja meg a város szerkezetét. . Fel tudod ezt fogni?????? Vagy tovább játszod a hülyét és beszélsz mellé?????
Mint mondtam, ha mosdatlan a szád, nem kommunikálok veled.
Nem is kell. Én csak a te hazugságaidat rakom helyre tényekkel. Nekem könnyíted meg az éltem, ha nem kell folyamatosan korrigáljam a hazugságaidat
Trollirtó írta:doktorKá írta:
:-))) Akkor magyarázd el kérlek ezt a grafikont...:-) Orbán láthatóan azt teszi, hogy nem engedi olyan gazdasági helyzetbe kerülni az országot, hogy egy esetleges válság újra padlóra küldjön mninket. Mire gondolok? Devizahitelek, energiafüggőség. Látható, hogy komoly eredményeink vannak a függőségek felszámolásában.
Nem magyarázgatok semmit.
Ezt az általános iskolában kell megtanulni.
Szóval mi is lenne azzal a szimulációval?
Meg azzal, hogy "nem lesz klikk"?
Na Trolli!
Ezért vagytok vesztesek.
Pontosan ezért.
doktorKá írta:Trollirtó írta:
Bajnai: VÁLSÁG volt, ha nem tudnád!
IMF-hitel: VÁLSÁG volt, ha nem tudnád!
Nem lesz gázáremelés - kontra: meg fog szűnni a klikk.
Ugyanúgy hazudtok, csak többször és nagyobbat.
Válság? ezzel ne takarózzatok, nagyon visszaüt.
NA EHHEZ a teljesítményhez, JÁRT a Bajnai csomag.,
Gratulálok. Ismét KO. Ezek azok a TÉNYEK, amikkel a Trollihazudó nem tud mit kezdeni. Majd megint elszalad gyáván a szembenézés elől, vagy hazudozik valami irrelevánsat, vagy benyögi a "mantra" szöveget. Egy bizots. Olyat nem csinál, hogy gerincesen szembenéz a tényekkel és abból a megfelelő következtetést levonja. Erre alkalmatlan.
Jóska.bá írta:MátéBence írta:
Mondd! Te normális vagy?????? Mi az, hogy rabszolga kereskedelem? Ezek egyike sem akarata ellenére, ingyért dolgozik. Egyszerűen itt VAN munka, de nincs helyben elég szakképzett munkaerő. Globalizált világban az teljesen természetes, hogy ilyen esetben a megrendelésekkel bíró vállalkozó nem megrántja a vállát és bezárja a boltot, hanem igyekszik a hiányzó munkahelyekre munkaerőt toborozni. Ebben semmi nagy szám nincsen. Egy csomó cég van, aki erre szakosodott. Ahelyett, hogy örülnél, hogy van egy sikeres magyar vállalkozás, amit nem akasztott meg a kóros munkaerőhiány, te itt hazudozol mindenféle rabszolgakereskedelemről. Elmebeteg fasz vagy Te.
Az bizony "eeemúttthatév" szegénységi bizonyítványa, hogy Európa közepén,
egy fél-ázsiai turul-fészek országban alacsonyabb a tanítás színvonala és
a munkaerő képzettsége, mint egy elmaradott latin-amerikai országé....
elég
Mit idehazudtál, azt remélem Te magad sem hiszed el. Arról nem beszélve, hogy te össze keversz dolgokat. A szakképzést, a köz és felsőoktatással.
Már megint az utcán lévő embereket számolod.
A vélemény és annak kinyilvánítása két dolog.
NAGYON el vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy aki
nem az utcán tüntet, az veletek van.
Az, aki NEM megy el szavazni, nem megy ki, nem mutatja meg magát arról NEM tudjuk, hogy mit gondol, kit és mit támogat. Se pro, se kontra.
CSak és kizárólag azok relevánsak, akiknek VAN véleményük és akik ezt legitim módon ki is fejezik.
a pénznek.
Pedig sajnos ez a helyzet. Jó munkaerőt találni ma is nagyon nehéz. Hiába van még most is magas munkanélküliség, ha egyszer ezek nagy része képzetlen és alkalmatlan olyan munkára, amire viszont igény volna.
Oszt' mondjad, drága barátom, EZT az oktatási KÁOSZT
melyik volt kommunista kormányfő rendelte meg
a volt kommunista Hoffmann Rózsától ?
Aztán, hogy csak a FineSSnél maradjunk:
Miért is kellett mennie Pokorninak egy előhalászott
"zöld dosszié" miatt, ha nem azért, mert gondolatai voltak
a jó oktatási modellről ?
(Mert akkor még nem NEVELÉSNEK (értsd: idomítás),
hanem OKTATÁS (értsd: tudás átadás) volt a neve.....)
Segítek. PONT a Fidesz kormány volt és most is az, amelyik a szakképzés megerősítéséért tett és tesz. Pont azért, hogy az olyan munkákra, amikre VAN igény, arra legyen munkaerő kínálat is. Mi ezen vagyunk.
Ti pont ez ellen dolgoztatok 8 évig.
Hát, azért a Bajnai-csomag sem ma született, sem az IMF hitel, de még csak a "nem lesz gázáremelés" hazugságot sem ma találták ki....
Bajnai: VÁLSÁG volt, ha nem tudnád!
IMF-hitel: VÁLSÁG volt, ha nem tudnád!
Nem lesz gázáremelés - kontra: meg fog szűnni a klikk.
Ugyanúgy hazudtok, csak többször és nagyobbat.
Figy! Nem a válságot kértük rajtatok számon SOHA. SOHA! ÉRted? Fel tudod ezt fogni?
Amit számon kérünk mai napig rajtatok az az a TÉNY, hogy a válság első oldalszele minket borított le először, mert a ti átkozott és elbaszott kormányzásotoknak köszönhetően kivéreztetve és gazdasági immunrendszer nélkül talált minket. Ez a TI felelősségetek. Az, hogy mi de facto csődbe mentünk 2008 őszén akkor, amikor a lengyelek még nagyban BEFITZETTEK (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) az IMF kasszába. Érted ezt?
Egyrészt: azért megválogatom, hogy kinek hiszek (jó, ti is).
Másrészt, ha az Ipsos téved 30%-ot (ismerjük el, ez még a
századvégnél sem mindennapos), akkor is 51% többség marad...
egy kétmilliós városban, 500 megkérdezett fő, nekem kicsit szűkösnek tűnik...
Nem az 500 fővel van baj, hanem a tendenciózus hazug kérdéssel, amit feltettek.
Nézd meg a pénteki Baán László interjút. Tökéletesen helyre teszi ezt a hazudozást is.
Mutasd azt a videót, ahol nem épület épület és térkő hátán van,
hanem a zöld.
Ahol tudsz úgy két métert menni, hogy NEM látsz épületet.
Mondjuk magyar zene házát, ami nem tudom, minek kell.
Ez így egy szórakoztató központ lesz és nem a nyugalom békés, zöld szigete.
És még egyszer: egy ZÖLDTERÜLET és egy ROZSDATERÜLET beépítését
NEM lehet egy kalap alá vonni, akármennyibe kerül is.
Nem tudom felfogni, hogy ez miért nem megy bele a két
szemellenződ közé
Na. Elegen van a pofátlan hazudozásodból. Itt a kép, hogy milyen lesz a Liget. Magáért beszél, hogy semmivel nem csökken a zöldterület. Sőt! Romos épületek eltűnnek. Pecsa helyett lesz szép modern épület, a felvonulási tér macskaköveinek helyén lesznek múzeumok és köztünk és rajta (!!) zöldterület is.
Azt a hazudozást is befejezhetnéd végre, hogy az új ligetben ne lehet úgy kettőt lépni, hogy ne lenne ott épület. Ezzel szemben a TÉNY az, hogy a Liget szerkezete belül nem változik, ellenben a romos, szar épületek végre eltűnnek, tehát pont hogy az lesz, amit számonkérsz. HOgy nem lesznek romos, szar épületek a Liget belsejében
Úgy látom valami sötét elmebeteg módjára nem vagy hajlandó tudomásul venni, hogy 2 fontos dologban teljen tökéletes az analógia. Amikre TE hivatkozol, az totálisan IRRELEVÁNS. Fel tudod ezt fogni? Olyan elmebeteg fasz vagy, aki azzal akarja megcáfolni, hogy kék az ég, hogy közben teli pofával csak arról beszél, hogy a fű az zöld. IGEN BAZDMEG! A fű az zöld. Az elbaszott kormányzati negyed meg valóban nem egy közpark!! CSak ennek egymáshoz SEMMI relevanciája nincs. Ellenben az nagyon is releváns, hogy mindkettő pénzügyileg nagyságrendileg hasonló beruházás (!!!!!!!!!!!!!) és hogy mindkét beruházás alapvetően változtatja meg a város szerkezetét. . Fel tudod ezt fogni?????? Vagy tovább játszod a hülyét és beszélsz mellé?????
Mint mondtam, ha mosdatlan a szád, nem kommunikálok veled.
És hol ez a 81%? Néhány csövi képviseli őket?
Már megint az utcán lévő embereket számolod.
A vélemény és annak kinyilvánítása két dolog.
NAGYON el vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy aki
nem az utcán tüntet, az veletek van.
Szevasz Doki!
Szépjóreggelt
Hallottad esetleg a beszélgetésemet Bolgár úrral? ÚGy hallottam, hogy a buckák őrjöngtek, amiért kénytelen kelletlen Bolgár úr minden tényt elismert nekem
Bolgár úrról RÉGEN nagyon jó véleményem volt....
De nem volt véletlen az, hogy ezt a blogot létrehoztam,
tavaly tavasszal. A véleményem azóta csak romlott róla.
Ez a te VÉLEMÉNYED. ÉS ezzel az ég világon semmi baj nincsen.
Én viszont TÉNYEKRŐL beszéltem, amiket BOlgár kénytelen volt elismerni. Azért Ő mégiscsak egy híres rádiós műsorvezető. Ő nem engedheti meg azt magának, mint itt a Trolli, hogy pofátlanul telibe lehazudjon elemi tényeket. Ő ennél gerincesebb. A tényeket elismerte, de rögtön mellé tette a maga véleményét. De ismétlem. Ezzel nincs baj. A tények számítanak.
kondor írta:Hogy mit csinált a bal oldali kormány?Utakat ,hidakat iskolákat,nagy hirtelen ami eszembe jut.Mellette nem rombolta le a szociális ágazatot,emberhez méltó életet lehetett élni.Nem nyúzta meg az embereket az adókkal,ipart telepített.csak ennyit.Nem vert szét mindent.Egészségügy,oktatás.Még jó hogy ide hány ez két büdös paraszt.van kinek a pofájába vágni.hahahahaha
Mit hazudozol Sanya? Mit építettetek? Hidakat az Orbán kormány épített, amit Ti adtatok át. De nem ti építettétek!!
Iskolákat nem építettetek, hanem bezártatok, viszont legyünk korrektek, pár iskolát valóban EU-s pénzből felújítottatok.
De semmi, semmi olyan beruházást nem csináltatok, amire büszkék lehetnénk. Semmit nem újítottatok fel. Semmi nagyot és jelentősen nem építettetek.
Viszont a gazdaságot tönkre tettétek, az országot eladósítottátok és legyengítettétek szisztematikusan. Ezt csináltátok.
MátéBence írta:doktorKá írta:
Javaslom, zárjuk rövidre. Mindenképp megépül, és fasza lesz...nem nagy kihívás a mostaninál szebbet építeni. Vakarózhatunk még ezen, csak minek?
Igen. A sok nettó hazudozásuk simán cáfolható tényekkel.
Amúgy meg az a legnagyobb bajuk, hogy Ők nem tudnak büszkék lenni semmire, mert semmit nem építettek. Mi viszont építünk, fejlesztünk és ettől vért és epét hánynak.
Én is így gondolom, ők is tudják, mi is tudjuk, hogy megint valami szép, és igényes épül....a hamis érveket, megh nem kívánom cáfolni. Még budapesti szinten is ingerküszöb alatt van az egész téma, legfeljebb egy szélsőbalos csoport akar ebből ügyet csinálni. Úgy fognak járni vele, mint a focival....most írásba adják, hogy ellenzik a liket projektet, majd amikor mindenki ájulva nézi a csodát, ami ott készül, kijelentik, ehhez a kormánynak, különösen Orbánnak semmi köze. :-)))))))))))))))))
doktorKá- Hozzászólások száma : 2323
Javaslom, zárjuk rövidre. Mindenképp megépül, és fasza lesz...nem nagy kihívás a mostaninál szebbet építeni. Vakarózhatunk még ezen, csak minek?
Egyben igazad van.
Mindenképp megépül.
Ahogy a Szabadság-téri förmedvény is, meg minden.
Ha kell, ha nem.
Ha engem kérdezel, sokezer tonna betonépület meg
sokezer négyzetméter térkő nekem speciel nem szép.
A Kossuth tér is randa, embertelen.
Nade erről ennyit - mindenképpen megépül, akár kell, akár nem.
Aminek meg kellene, az nem épül meg.
A véleményed tiszeletben van tartva. A kutya ugat, a karaván meg halad.
Ettől még jó lenne, ha nem hazudoznál. Az, hogy neked más a véleményed, ezzel semmi gond nincs. Te utálhatod a Kossuth teret, a Várkert bazárt, a Német megszállás áldozatainak emlékművét, a Liget projectet, mindent.
Mi pedig leszarjuk a véleményed és a várost, országot fejlesztjük. És mi választást nyerünk. Ti meg vesztesek vagytok és maradtok. Ennyi
hanem a zöld.
szemellenződ közé
Igen. A sok nettó hazudozásuk simán cáfolható tényekkel.
Amúgy meg az a legnagyobb bajuk, hogy Ők nem tudnak büszkék lenni semmire, mert semmit nem építettek. Mi viszont építünk, fejlesztünk és ettől vért és epét hánynak.
Bizony szép ez a videó és szerintem ez magában cáfol mindent, amit ellen hadakoztok. És ha jobban megnézed kiderül, hogy szó sincs arról, hogy épület lesz épület hátán. Arról viszont van szó, hogy a most macskaköves felvonulási téren felhúznak két új épületet és ott lesz mélygarázs is. Az épületek között (!!!!) pedig ZÖLDTERÜLET lesz. Ahogy ZÖLDTERÜLET lesz a most lebontásra ítélt Közlekedési múzeum helyén is. Plusz a lebontásra ítélt Petőfi Csarnok környékén is .
Hiába játszod a gyökér értetlent, a helyzet továbbra is az, hogy a kormányzati negyedet és a Liget projectet 2 szempontbólt TÖKÉLETESEN össze lehet hasonlítani. Ezek relevánsak. Ez pedig az, hogy mindkettő hasonló pénzügyi nagyságrendű befektetés, míg a másik szerint alapvetően mindkettő meghatározza Budapest szerkezetét. TÖkéltes az analógia. FEl tudod ezt fogni?
hanem a zöld.
szemellenződ közé
34 / 40 oldal • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
34 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.