Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Megbeszéljük - Bolgár nélkül

+7
MátéBence
Gejza
Jóska.bá
DKW
kondor
turidani
Trollirtó
11 posters

21 / 40 oldal Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Next

Go down

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 21 Empty Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Trollirtó 2015-07-29, 12:38

MátéBence írta:

Komolyan. Semmi nem fogtál fel ismét.

Megérvelem tényzserűn, hogymiért hülyeség és nettó hazugság amit írsz az egézséges eladósodásról. Megírtam, hogy mi az egészséges eladósodás és mi nem az. Megírtam, hogy összekevered a kezelhető mértéket az "egészésges" eladósoddással. Ezekre egy büdös szóval nem tudsz reagálni semmit. Majd ideírod mégegyszer a hazugságot, hgoy egészséges volt az eladósodás. Mi ez a sötétség nálad Trolli?

Pont, hogy arról van szó, hogy NEM teremtette meg a jövő alapjait, hanem felélte. Más országok gazdaságot fejlesztettek. Ők megteremtették a jövő alapjait. Mi nem. 2007-ben 0%-ra sikerült lelassítani a gazdasági növekedést, miközben mindenki más 5% felett fejlődött. Erről van szó. Ezek a tények. Ezzel miért nem tudsz szembenézni?Jaaa! Mert akkor be kéne ismerni, hogy kontár módon kormányoztatok? Erről ugye szó sem lehet. Inkább véded a védhetetlent és hozol ide nettó hazugságokat, az eladósodásról...

Teljes közgazdasági analfabéta vagy és ezt minden nap bizonyítod is. Ilyenekt írtsz, hogy nem az eladósodás célja a lényeg. Igen. Aki adja a pénzt annak valóban nem ez a lényeg. Azt valóban csak azt érdekli, hogy a pénzét vissza kapja-e kamatostul. Csak tudod aki felveszi a hitelt, annak IGENIS FONTOS, hogy mire veszi fel a hitelt.És nagyon nem mindegy, hogy jóléti kiadások pillanatnyi finanszírozására, vagy gazdaságfejlesztésre.

Ami a befektetési kategóriákat illeti. Ott az a helyzet, hogy a 8 évetek alatt FOLYAMATOSAN romlott a besorolásunk. Igaz volt honnan, mert 2002-ben egy jó állapotban lévő, stabil országot kaptatok. Azt sikerült lezüllesszétek. És még egy gondolat ide. Befektetésre ajánlott kategória voltunk 2008-2009-ben is. Mégsem vette meg a kutya sem az állampapírjainkat. Még 12%-os felárral sem. Most meg nem vagyunk a 3 nagy szerint befektetésre javasolt kategóriában, és közben túljegyzik a papírjainkat és rekord alacsony a CDS felár. Ezekből a tényekből mit tudsz kiolvasni? Lózungolás helyett esetleg érvelni, tényekkel szembenézni néha képes lennél? Smile

Magyarországon 2008 őszén de facto államcsőd volt. Senki nem vot hajlandó a piacon refinanszírozni a lejáró kölcsöneinket. Nem volt semmi tartalékunk. Ha nincs az IMF/EU mentőöv, akkor de jure is csődbe jutottunk volna.

Láthatóan a tényekkel nem tudsz szembenézni, ezér NEM fogod fel, hogy mennyire tragikus helyzetben volt az ország, hogy hova juttattátok a dilettáns kormányzásotokkal. Mégegyzer a tény, amivel nem tudsz szembenézni. 2007-ben 0% közeli volt a GDP növekedésünk, amikor az összes többi ország 5% felett növekedett. Ezzel szembe tudsz nézni? Fel tudod ezt fogni, hogy ez mit jelent? Tudod értelmezni ezt a nem túl bonyolult tényt?

A válság jött és tökéletesen megmmutatta, hogy milyen állapotba züllesztettétek ezt az országot. Egyedülállóként MI szaladtunk az IMF-hez mentőővért. Nem a csehek. Nem a lengyelek. Nem a szlovákok. Ez a ti érdemet. Csőd! Erre verheted a melled.
Megírtad a tankönyvek mondatait.
A való világ ezek alkalmazásáról, elhelyezéséről szól.

Ne maszatolj. Akkor befektetésre ajánlott, 5 éve meg nem. Ennyi.

NEM volt államcsőd.

Nem volt tragikus helyzet. A 2007-et pedig már felejtsd el végre.

Mondom: gondolatkísérlet.
Mi lenne, ha MOST jönne egy ugyanolyan válság?
Trollirtó
Trollirtó

Hozzászólások száma : 5217

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by MátéBence 2015-07-29, 12:34

Trollirtó írta:
MátéBence írta:

VAn egészséges eladósodás. De ezt te összekevered a még egészségesen KEZELHETŐ eladósodási MÉRTÉKKEL. Kevered a szezont a fazonnal. Folyamatosan azt bizonyítod, hogy elemi gazdasági ismereteid nincsnek, és közben beszélsz nettó baromságokat.

VAN egézséges eladósodás. VAN. De az teljesen más mint amiről te beszélsz. Az egészséges eladósodás az, amikor egy ország a gazdaság fejlesztésére adósodik el. Fejleszt, ami álltal a gazadság teljesítménye NŐ. Ez az egészséges eladósodás. Nos ez az, amit TI NEM csináltatok. Ti egészségtelenül, károsan és bűnösen, a jövőt felélve a pillanatnyi fogyasztást megélve a jövőt elzálogosítva adósodtatok el.

A válságot nem az előző kormány nyakába varrom. Ezt már vagy 1000X megírtam neked, de mintha tényleg nem fognád fel amit neked ír az ember. Én azt olvasom az előző kormány fejére, hogy a válság már eleve legyengült állapotban kapott el minket. Ami viszont NEM volt törvényszerű. Hogy mást ne mondjak a lengyelek úgy vészelték át az egész válságot, hogy közben végig növekedtek. De tudom a lengyelekkel neked bajod van, ezért mondhatom a cseheket, szlovákokat akik úgy vészelték át a válságot, hogy nem kellett az IMF/EU-hoz szaladniuk azért, hogy mentség meg őket az államcsődtől.

Szóval felfogod, hogy nem maga a válság a probléma, hanem az, hogy milyen állapotban kapott el minket és milyen hatással volt ránk az egész? Érted ezt? Vagy 1001X is leírod azt a hazugságot, hogy én a válságot kérem számon az előző kormányon.
Az eladósodás 2008-ig egészséges volt és kezelhető.
Szépen teremtgette meg a jövő alapjait és az emberek is jobban éltek, mint most.

Nem az eladósodás célja a lényeg, hanem a visszafizetés képessége. Ezért is voltunk pl.
akkoriban befektetésre ajánlott kategóriában, ahol a védosztagkormány alatt még sose.

A válság miatti hitelt mindig beleszámolod az eeeeemúttnyócév adósságnövekedésébe.
Magyarországon államcsődről szó se volt. Majd lesz...

Felfogom, hogy EGYÁLTALÁN nem volt tragikus állapotban az ország.
Ha nincs válság és az a kormány marad - nagyon teszene neked is a helyzet.

Komolyan. Semmi nem fogtál fel ismét.

Megérvelem tényszerűen, hogy miért hülyeség és nettó hazugság amit írsz az egézséges eladósodásról. Megírtam, hogy mi az egészséges eladósodás és mi nem az. Megírtam, hogy összekevered a kezelhető mértéket az "egészséges" eladósoddással. Ezekre egy büdös szóval nem tudsz reagálni semmit. Majd ideírod mégegyszer a hazugságot, hogy egészséges volt az eladósodás. Mi ez a sötétség nálad Trolli?

Pont, hogy arról van szó, hogy NEM teremtette meg a jövő alapjait, hanem felélte. Más országok gazdaságot fejlesztettek. Ők megteremtették a jövő alapjait. Mi nem. 2007-ben 0%-ra sikerült lelassítani a gazdasági növekedést, miközben mindenki más 5% felett fejlődött. Erről van szó. Ezek a tények. Ezzel miért nem tudsz szembenézni?Jaaa! Mert akkor be kéne ismerni, hogy kontár módon kormányoztatok? Erről ugye szó sem lehet. Inkább véded a védhetetlent és hozol ide nettó hazugságokat, az eladósodásról...

Teljes közgazdasági analfabéta vagy és ezt minden nap bizonyítod is. Ilyenekt írtsz, hogy nem az eladósodás célja a lényeg. Igen. Aki adja a pénzt annak valóban nem ez a lényeg. Azt valóban csak azt érdekli, hogy a pénzét vissza kapja-e kamatostul. Csak tudod aki felveszi a hitelt, annak IGENIS FONTOS, hogy mire veszi fel a hitelt.És nagyon nem mindegy, hogy jóléti kiadások pillanatnyi finanszírozására, vagy gazdaságfejlesztésre.

Ami a befektetési kategóriákat illeti. Ott az a helyzet, hogy a 8 évetek alatt FOLYAMATOSAN romlott a besorolásunk. Igaz volt honnan, mert 2002-ben egy jó állapotban lévő, stabil országot kaptatok. Azt sikerült lezüllesszétek. És még egy gondolat ide. Befektetésre ajánlott kategória voltunk 2008-2009-ben is. Mégsem vette meg a kutya sem az állampapírjainkat. Még 12%-os felárral sem. Most meg nem vagyunk a 3 nagy szerint befektetésre javasolt kategóriában, és közben túljegyzik a papírjainkat és rekord alacsony a CDS felár. Apropó! Tudod mi volt a legerősebb érv, hogy befektetésre NEM javasolt kategóriába kerültünk? Segítek. A külső eladósodás mértéke. Ezekből a tényekből mit tudsz kiolvasni? Lózungolás helyett esetleg érvelni, tényekkel szembenézni néha képes lennél? Smile

Magyarországon 2008 őszén de facto államcsőd volt. Senki nem vot hajlandó a piacon refinanszírozni a lejáró kölcsöneinket. Nem volt semmi tartalékunk. Ha nincs az IMF/EU mentőöv, akkor de jure is csődbe jutottunk volna.

Láthatóan a tényekkel nem tudsz szembenézni, ezér NEM fogod fel, hogy mennyire tragikus helyzetben volt az ország, hogy hova juttattátok a dilettáns kormányzásotokkal. Mégegyzer a tény, amivel nem tudsz szembenézni. 2007-ben 0% közeli volt a GDP növekedésünk, amikor az összes többi ország 5% felett növekedett. Ezzel szembe tudsz nézni? Fel tudod ezt fogni, hogy ez mit jelent? Tudod értelmezni ezt a nem túl bonyolult tényt?

A válság jött és tökéletesen megmmutatta, hogy milyen állapotba züllesztettétek ezt az országot. Egyedülállóként MI szaladtunk az IMF-hez mentőővért. Nem a csehek. Nem a lengyelek. Nem a szlovákok. Ez a ti érdemet. Csőd! Erre verheted a melled.

A hozzászólást MátéBence összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-07-29, 12:39-kor.
MátéBence
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304

Témanyitás by Trollirtó 2015-07-29, 12:13

MátéBence írta:

VAn egészséges eladósodás. De ezt te összekevered a még egészségesen KEZELHETŐ eladósodási MÉRTÉKKEL. Kevered a szezont a fazonnal. Folyamatosan azt bizonyítod, hogy elemi gazdasági ismereteid nincsnek, és közben beszélsz nettó baromságokat.

VAN egézséges eladósodás. VAN. De az teljesen más mint amiről te beszélsz. Az egészséges eladósodás az, amikor egy ország a gazdaság fejlesztésére adósodik el. Fejleszt, ami álltal a gazadság teljesítménye NŐ. Ez az egészséges eladósodás. Nos ez az, amit TI NEM csináltatok. Ti egészségtelenül, károsan és bűnösen, a jövőt felélve a pillanatnyi fogyasztást megélve a jövőt elzálogosítva adósodtatok el.

A válságot nem az előző kormány nyakába varrom. Ezt már vagy 1000X megírtam neked, de mintha tényleg nem fognád fel amit neked ír az ember. Én azt olvasom az előző kormány fejére, hogy a válság már eleve legyengült állapotban kapott el minket. Ami viszont NEM volt törvényszerű. Hogy mást ne mondjak a lengyelek úgy vészelték át az egész válságot, hogy közben végig növekedtek. De tudom a lengyelekkel neked bajod van, ezért mondhatom a cseheket, szlovákokat akik úgy vészelték át a válságot, hogy nem kellett az IMF/EU-hoz szaladniuk azért, hogy mentség meg őket az államcsődtől.

Szóval felfogod, hogy nem maga a válság a probléma, hanem az, hogy milyen állapotban kapott el minket és milyen hatással volt ránk az egész? Érted ezt? Vagy 1001X is leírod azt a hazugságot, hogy én a válságot kérem számon az előző kormányon.
Az eladósodás 2008-ig egészséges volt és kezelhető.
Szépen teremtgette meg a jövő alapjait és az emberek is jobban éltek, mint most.

Nem az eladósodás célja a lényeg, hanem a visszafizetés képessége. Ezért is voltunk pl.
akkoriban befektetésre ajánlott kategóriában, ahol a védosztagkormány alatt még sose.

A válság miatti hitelt mindig beleszámolod az eeeeemúttnyócév adósságnövekedésébe.
Magyarországon államcsődről szó se volt. Majd lesz...

Felfogom, hogy EGYÁLTALÁN nem volt tragikus állapotban az ország.
Ha nincs válság és az a kormány marad - nagyon teszene neked is a helyzet.
Trollirtó
Trollirtó

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 21 Empty Jó hírek

Témanyitás by MátéBence 2015-07-29, 11:48

126 ezerrel dolgozunk többen

A munkanélküliségi ráta 6,9 százalék alá csökkent a KSH szerint. Tavaly a második negyedévben 49 ezerrel több munkanélküli volt, mint most. A számuk mostanra összesen 310 ezerre esett. Ez többéves mélypontot jelent. A munkanélküliek közel fele legalább egy éve keres állást, ők számítanak tartósan munkanélkülinek. A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat – kicsit máshogy mérve – 367 ezer álláskeresőt tartott nyilván június végén.

A foglalkoztatottság közben 126 ezer fővel bővült, a negyedév végén 4,2 millióan dolgoztak, a foglalkoztatási ráta 63,8 százalékon áll.

MátéBence
MátéBence

Témanyitás by MátéBence 2015-07-29, 11:45

Trollirtó írta:
kondor írta:
MátéBence írta:
Trollirtó írta:
Ha ezerszer mondod a maszatolást, ezeregyedszer se lesz teljes és igaz.
Szembenéztem sokszor, hiába, nem érted, nem is akarod érteni.
Csak a mantra, sokezerszer. Az megy. A gondolkodás - az nem.

Apropó! Mi a maszatolás abban, hogy azt próbálom veled megértetni hogy ha fogyasztásra veszün fel hitelt, akkor azt nem egyszerűen vissza kell fizetni, de kamatostul kell visszafizetni. És amire felvették, az nem termel fedezetet a későbbi visszafizetésre. Az csak az itt és most megéléséről, a jövő feléléséről szól. Mi ebben a maszatolás???
MINDEN hitelt vissza kell fizetni.
Bármire is vetted fel.

Nah látod! Jó lenne ha ezt akkor szem előtt tartanád. Főleg akkor, amikor olyan dologra vettük fel állami szinten a hitelt, mint a 13 havi nyugdíj.

Azt is vissza kell fizetni és kamatostul kell visszafizetni.

És igazán végre megérthetnéd már végre, hogy más fogyasztásra eladósodni és más gazdaságfejlesztésre. Mintha ezt triviális tényt nem lennél képes felfogni. Miért? Olyan bonyolult és nehéz átlátni ezt az egyszerű tényt?
MátéBence
MátéBence

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 21 Empty Szerencsétlen megfagyott az ereiben a vér.De megnyugodhat.Mondjuk nem árt az óvatosság.

Témanyitás by kondor 2015-07-29, 11:43

kondor
kondor

Hozzászólások száma : 1531

Témanyitás by MátéBence 2015-07-29, 11:42

Trollirtó írta:
MátéBence írta:
Trollirtó írta:
MátéBence írta:

Neked a tények és a releváns érvek ismételgetése mantra. Egyszerűen nem tudsz velük szembenézni és nem vagy képes egy büdös szóval relevánsan érvelni az ellen amit írnék. De fújjad nyugodtan a valóságtól elszakadt véleményed. Stabil ellenzéki pozíciód lesz Smile

Figyelj! Ha tévedek, nyugodtam érvelhetnél tényszerűen és relevánsan azzal szembe, amit én állítok. De te soha egyetlen egyszer nem tudtál ilyeneket írni. én 100% értem amit írsz. Csak amit írsz az nettó tévedés. NINCS olyan, hogy egészséges eladósodás fogyasztásra. Ilyen nincs. ezt a nettó hülyeséget te erőlteted.
Sokszor érveltem, nem érted.
VAN egészséges eladósodás, például az a 60%, ami az EU szerint is az,
és ami a védosztagvezér célja is. Amit persze így soha nem fog elérni.
A válság előtti 65% pontosan az egészséges kategóriába esett.
Az "átlagember" jobban élt, mint most, százkilométer-számra épült
autópálya és sorolhatnám.
A válságot NEM szabad az előző kormány sarának tekinteni!
Ehhez csak végezz el egy gondolatkísérletet: a jövő héten beüt (ne így legyen)
egy hasonló válság.
Játssz el a gondolattal, hogy mit csinál a védosztagvezér...

MátéBence
MátéBence

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 21 Empty Megmentett az Orbán kormány.......:))))))))))))))))

Témanyitás by kondor 2015-07-29, 11:36

kondor
kondor

Témanyitás by MátéBence 2015-07-29, 11:34

kondor írta:
MátéBence írta:
Trollirtó írta:
MátéBence írta:

Neked a tények és a releváns érvek ismételgetése mantra. Egyszerűen nem tudsz velük szembenézni és nem vagy képes egy büdös szóval relevánsan érvelni az ellen amit írnék. De fújjad nyugodtan a valóságtól elszakadt véleményed. Stabil ellenzéki pozíciód lesz Smile

Apropó! Mi a maszatolás abban, hogy azt próbálom veled megértetni hogy ha fogyasztásra veszün fel hitelt, akkor azt nem egyszerűen vissza kell fizetni, de kamatostul kell visszafizetni. És amire felvették, az nem termel fedezetet a későbbi visszafizetésre. Az csak az itt és most megéléséről, a jövő feléléséről szól. Mi ebben a maszatolás???

Semmi szart em próbálok jónak beállítani. Ami viszont jó, azt jónak tartom. Szörnyű szar életed lehet, hogy nem vagy képes kihúzni a fejed a ballib politikusok seggéből, és képtelen vagy normálisan és objektíven megítélni dolgokat. Tényleg csak sajnálni tudlak, hogy neked MINDIG MINDEN SZAR, ami a fidesz alatt történik. Egy negatív ember vagy.
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by Trollirtó 2015-07-29, 11:33

kondor írta:
MátéBence írta:
Trollirtó írta:
MátéBence írta:

MINDEN hitelt vissza kell fizetni.
Bármire is vetted fel.
Trollirtó
Trollirtó

Témanyitás by Trollirtó 2015-07-29, 11:32

MátéBence írta:
Trollirtó írta:
MátéBence írta:
Trollirtó írta:

Mondod az ezerszer mondott mantrákat. Gondolkodás nélkül.
Végtelenül unalmas.
Én viszont nem mondom az ezerszer elmondott válaszaimat.
Úgysem fogod fel, mit is mondok.

Figyelj! Ha tévedek, nyugodtam érvelhetnél tényszerűen és relevánsan azzal szembe, amit én állítok. De te soha egyetlen egyszer nem tudtál ilyeneket írni. én 100% értem amit írsz. Csak amit írsz az nettó tévedés. NINCS olyan, hogy egészséges eladósodás fogyasztásra. Ilyen nincs. ezt a nettó hülyeséget te erőlteted.
Sokszor érveltem, nem érted.
VAN egészséges eladósodás, például az a 60%, ami az EU szerint is az,
és ami a védosztagvezér célja is. Amit persze így soha nem fog elérni.
A válság előtti 65% pontosan az egészséges kategóriába esett.
Az "átlagember" jobban élt, mint most, százkilométer-számra épült
autópálya és sorolhatnám.
A válságot NEM szabad az előző kormány sarának tekinteni!
Ehhez csak végezz el egy gondolatkísérletet: a jövő héten beüt (ne így legyen)
egy hasonló válság.
Játssz el a gondolattal, hogy mit csinál a védosztagvezér...
Trollirtó
Trollirtó

Témanyitás by MátéBence 2015-07-29, 11:32

kondor írta:A gyűlölet keltés bűnbak keresés ,vagy a kritika nélküli öndicséret mely szaros és büdös.Ezt csinálod itt minden nap, a paneljeidet ismételgetve.Már már hisztérikusan.

és ezt tartod te releváns objektív Vitázásnak.Sima kis provo vagy szekértoló.

Látod sanya megint elárultad magad, hogy téged csak a TÉNYEK nem érdekelnek, hanem a begőzölt és gyűlölettől eltorzult agyaddalirogatsz ide.
Ugyanis a TÉNY az, hogy én rendre kritizálom a Fideszt, szídom őket. Miközben számtalan esetben előfordult, hogy megírtam, hogy adott esetben az ellenzéknek, vagy továbbmegyek Gyurcsány Ferencnek IGAZA van. Dehát téged a tények nem zavarnak. Hazudozzál nyugodtan tovább.

Amúgy nem panelek, hanem TÉNYEK vannak. És igen ha a tények relevánsak, akkor ismétlem őket. Egészen addig, amíg egyszer végre talán szembe tudtok nézni velük.
MátéBence
MátéBence

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 21 Empty Menj a francba a nyomorpolitikáddal együtt.Nekem te ne magyarázd meg hogy a szar olyan jó.Emberek százezreit döntöttétek nyomorba hogy ti léboljatok.és elvárod hogy még tapsoljunk is hozzá.Szégyeld magad.Befejeztem veled.

Témanyitás by kondor 2015-07-29, 11:30

MátéBence írta:
Trollirtó írta:
MátéBence írta:
Trollirtó írta:

Végtelenül unalmas.

kondor
kondor

Témanyitás by MátéBence 2015-07-29, 11:26

Trollirtó írta:
MátéBence írta:
Trollirtó írta:

Végtelenül unalmas.

MátéBence
MátéBence

Témanyitás by kondor 2015-07-29, 11:23

A gyűlölet keltés bűnbak keresés ,vagy a kritika nélküli öndicséret mely szaros és büdös.Ezt csinálod itt minden nap, a paneljeidet ismételgetve.Már már hisztérikusan.

és ezt tartod te releváns objektív Vitázásnak.Sima kis provo vagy szekértoló.
kondor
kondor

Témanyitás by MátéBence 2015-07-29, 11:19

Trollirtó írta:
MátéBence írta:
Trollirtó írta:

Végtelenül unalmas.

MátéBence
MátéBence

Témanyitás by Trollirtó 2015-07-29, 11:13

MátéBence írta:
Trollirtó írta:

Végtelenül unalmas.

Trollirtó
Trollirtó

Témanyitás by MátéBence 2015-07-29, 11:12

kondor írta:
MátéBence írta:
Trollirtó írta:
MátéBence írta:

Akkor mégegyszer, mert úgy tűnik nem értesz magyarul:

Először is felfedzte a valós problémát, amit ti még tagadtatok.

Aztán lerövidítette a hazatoloncolás határidejét.

A kiemelt részt kifejtenéd kissé?
Ez nekem új...

Persze. Most van 3 napja a hivatlanak, hogy eldöntse, hogy marad vagy visszatoloncolják az illetőt.

De hát te normális vagy?Jó hogy már nem kened az ellenzékre a problémát.Ti vagytok kormányon ,old meg.nekünk meg az a dolgunk hogy kritizáljunk.Persze az jó lenne hogy csak a leveses kondér mellett állva szedni a sűrűjét.Dogozni kell vaze nem pofázni.Majd ha mi jövünk mi oldjuk meg.Nem vagyunk valami nagy haveri viszonyban.őrülj hogy ennyit is besegít a bal oldal és a civilek.Meg kéne köszönni,nem áskálódni.szemét ember.

Én csak emkéleztetlek a tényre, hogy ti még mindig a valóságot tagadtátok, amikor már napi 3000 illegális bevándorló jött. Szerinted normálisak vagytok??????????????????

Persze. Magát a cselekvést nem várjuk el tőletek. De amit mondtok (már ha mondtok!) alternatívát, az lepkefing. Az semmi. Az a lakosság nagyrészét egész biztosan meggyőzte, hogy titeket a kormány közelébe nem szabad engedni sohasem.
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by MátéBence 2015-07-29, 11:10

Trollirtó írta:
MátéBence írta:
Trollirtó írta:
MátéBence írta:

Sok pontban nincsen vita. Minden kormány próbálja megtalálni az adózás optimumát, ahol a bevételek maximalizálódnak. Amúgy a történetedből szimplán kihagytad a hatékony NAV-ot. Szerintem tőlük is sok függ.

Ami a költést illeti,ott 100% az egyetértés. Ezért nem hiba, hanem bűn az, amit a ballib oldal abban az átkozott 8 évben művelt.
Az utolsó mondatod miatt kénytelen vagyok bekapcsolódni.
A ballib költése az "átkozott" 8 évben...csak óvatosan az átkozódással.

Tudjuk, hogy kényszeres vagy ezt illetően, egy szép női mellkasról is ez jut eszedbe:)

Azért nézzük csak a védosztag nem-költéseit (költéscsökkentéseit):
oktatás, egészségügy, szociális-társadalmi szolidaritási juttatások, sorolhatnám.
MIND a társadalom legfontosabb és hosszú távú kérdései. Ezekre költeni KELL.
Az előző kormány tette is, az akkor végzett diplomások (is) mennek szép számmal kifelé innen.
Most majd nem lesz annyi, mert eleve már tanulni is külföldön fognak:(
És nem stadionra, országimázsra, plakátmocsodékokra, inzultációra, védosztagzsebbe kell költeni.

Csak dőlj hátra és képzeld magad pár évvel idősebbnek - az akkori kormány alatt hányan is 
mondják, hogy a "védosztag átkozott kormányzása" alatt....
Hallod már?

Tőled nem vártam másra, aki rögeszmésen azt ismételgeti, hogy nem volt baj az eladósodás. rendjén volt az.

Holott nem tudom már másként, más szavakkal elmagyrázni, hogy ilyen nincs. Illetve lehetne, de a ballib oldal NEM ezt csinálta.

Egész egyszerűen a világ minden normális helyén AXIOMA (!!!), hogy fogyasztást nem fedezünk hitelből, mert az hosszú távon káros és valójában a jövő felélése. És itt akár tetszik akár nem, az oktatás és az egészségügy is a "fogasztás" kategória.

Ezekre hitelből költeni nem hiba, hanem bűn, a jövő elzálogosítása. Komolyan mondom, hogy elképesztő, hogy ballib oldalon mai napig vannak olyan sötét emberek, akik úgy beszélnek az eladósodásról, mintha azokat a pénzeet nem kéne visszafizetni KAMATOSTUL (!!!).

Bűn volt elzálogosítani a jövőt, eladósítani minket úgy, hogy közben NEM a gazdaságot fejlesztették, hanem ellenkezőleg. Magát a gazadaságot, aminek a költések fedezetét kellett volna megteremteniük, azt 0%-ra lelassították már 2007-ben akkor, amikor az összes környező ország 5% felett robogott.

Ez a helyzet trolli az eladósodással.
Végtelenül unalmas.

MátéBence
MátéBence

Témanyitás by kondor 2015-07-29, 11:09

MátéBence írta:
Trollirtó írta:
MátéBence írta:

Ez nekem új...

Persze. Most van 3 napja a hivatlanak, hogy eldöntse, hogy marad vagy visszatoloncolják az illetőt.

De hát te normális vagy?Jó hogy már nem kened az ellenzékre a problémát.Ti vagytok kormányon ,old meg.nekünk meg az a dolgunk hogy kritizáljunk.Persze az jó lenne hogy csak a leveses kondér mellett állva szedni a sűrűjét.Dogozni kell vaze nem pofázni.Majd ha mi jövünk mi oldjuk meg.Nem vagyunk valami nagy haveri viszonyban.őrülj hogy ennyit is besegít a bal oldal és a civilek.Meg kéne köszönni,nem áskálódni.szemét ember.
kondor
kondor

Témanyitás by Trollirtó 2015-07-29, 11:08

MátéBence írta:
Trollirtó írta:
MátéBence írta:

Ez nekem új...

Egy menekültkérelem elbírálása 3 nap?
Csak úgy parancsra? Alapos munka lehet...
Akkor ez olyan, mint a végtag nélküliek rokkantsági 
felülvizsgálata munkaképessé nyilvánítás-eredménnyel...szintén parancsra.
Szép új világ.
Trollirtó
Trollirtó

Témanyitás by turidani 2015-07-29, 11:07

kondor írta:

Amit te árulásnak tartasz azt én objektív tájékoztatásnak,nézőpont kérdése.Hát tőled mi másra lehet számítani.Ja még az idegenszívűt,meg a hazaárulót kifelejtetted.

Nem probléma, megfelelő időben a közvélemény, illetve a szavazók többsége ítéletet mond majd, hogy ez árulás-e, vagy szükségszerű tájékoztatás.
turidani
turidani

Hozzászólások száma : 991

Témanyitás by Trollirtó 2015-07-29, 11:06

MátéBence írta:
Trollirtó írta:
MátéBence írta:

Sok pontban nincsen vita. Minden kormány próbálja megtalálni az adózás optimumát, ahol a bevételek maximalizálódnak. Amúgy a történetedből szimplán kihagytad a hatékony NAV-ot. Szerintem tőlük is sok függ.

Ami a költést illeti,ott 100% az egyetértés. Ezért nem hiba, hanem bűn az, amit a ballib oldal abban az átkozott 8 évben művelt.
Az utolsó mondatod miatt kénytelen vagyok bekapcsolódni.
A ballib költése az "átkozott" 8 évben...csak óvatosan az átkozódással.

Tudjuk, hogy kényszeres vagy ezt illetően, egy szép női mellkasról is ez jut eszedbe:)

Azért nézzük csak a védosztag nem-költéseit (költéscsökkentéseit):
oktatás, egészségügy, szociális-társadalmi szolidaritási juttatások, sorolhatnám.
MIND a társadalom legfontosabb és hosszú távú kérdései. Ezekre költeni KELL.
Az előző kormány tette is, az akkor végzett diplomások (is) mennek szép számmal kifelé innen.
Most majd nem lesz annyi, mert eleve már tanulni is külföldön fognak:(
És nem stadionra, országimázsra, plakátmocsodékokra, inzultációra, védosztagzsebbe kell költeni.

Csak dőlj hátra és képzeld magad pár évvel idősebbnek - az akkori kormány alatt hányan is 
mondják, hogy a "védosztag átkozott kormányzása" alatt....
Hallod már?

Tőled nem vártam másra, aki rögeszmésen azt ismételgeti, hogy nem volt baj az eladósodás. rendjén volt az.

Holott nem tudom már másként, más szavakkal elmagyrázni, hogy ilyen nincs. Illetve lehetne, de a ballib oldal NEM ezt csinálta.

Egész egyszerűen a világ minden normális helyén AXIOMA (!!!), hogy fogyasztást nem fedezünk hitelből, mert az hosszú távon káros és valójában a jövő felélése. És itt akár tetszik akár nem, az oktatás és az egészségügy is a "fogasztás" kategória.

Ezekre hitelből költeni nem hiba, hanem bűn, a jövő elzálogosítása. Komolyan mondom, hogy elképesztő, hogy ballib oldalon mai napig vannak olyan sötét emberek, akik úgy beszélnek az eladósodásról, mintha azokat a pénzeet nem kéne visszafizetni KAMATOSTUL (!!!).

Bűn volt elzálogosítani a jövőt, eladósítani minket úgy, hogy közben NEM a gazdaságot fejlesztették, hanem ellenkezőleg. Magát a gazadaságot, aminek a költések fedezetét kellett volna megteremteniük, azt 0%-ra lelassították már 2007-ben akkor, amikor az összes környező ország 5% felett robogott.

Ez a helyzet trolli az eladósodással.
Végtelenül unalmas.
Trollirtó
Trollirtó

Témanyitás by kondor 2015-07-29, 11:03

turidani írta:
kondor írta:
MátéBence írta:
turidani írta:

Miheztartartás végett, csak hogy tisztázzuk, kinek a rajongóival vitatkozunk élhető országról (tisztelet a kivételnek):

Gyurcsány Ferenc levelet írt az Európai Bizottság bevándorlásért felelős biztosának azzal az indokkal, hogy Orbán Viktor bevándorlással kapcsolatos véleménye nem tükrözi a magyarok többségi véleményét.

A DK elnök levélben fordult Dimitris Avramopoulos-hoz, az Európai Bizottság bevándorlásért felelős biztosához mondván, hogy a magyar kormányfő a párizsi merénylet óta tudatosan és szisztematikusan mossa össze a bevándorlókat, a menekülteket és a terroristákat, tudatosan kelt félelmet a magyar társadalomban, manipulálja a bevándorlással kapcsolatos adatokat, valamint idegengyűlöletet, indulatokat szító politikát folytat a plakátkampánytól a “nemzeti konzultáción” át a déli határra tervezett kerítésig. Miközben “a magyar kormány álláspontja ebben az esetben sem egyezik meg a magyar társadalom többségének a véleményével” – írja Gyurcsány.

Erre írtam a facebookon, hogyha az EB spam szűrője jól van beállítva, akkor Fery levelei egyenesen a deleted itemsbe landolnak már egy ideje Wink

Mint egy demokratikus párt vezetőjének köteles felhívni az unió figyelmét hogy ami innen kiszűrődik az nem az egész ország véleménye.

Nagyon helyesen tette hogy írt.Ez a kötelessége.!!!!!
Új hozzászólás by kondor Today at 10:51

Nyilván van olyan érdekcsoport, ahol a magyar érdekek folyamatos árulása ugyanolyan alapkövetelmény, mint a kisdobosok hat pontja. Ebből a szempontból azt sem tartom túl meglepőnek, hogy te azonosulsz ezzel.

Amit te árulásnak tartasz azt én objektív tájékoztatásnak,nézőpont kérdése.Hát tőled mi másra lehet számítani.Ja még az idegenszívűt,meg a hazaárulót kifelejtetted.
kondor
kondor

Témanyitás by MátéBence 2015-07-29, 11:03

Trollirtó írta:
MátéBence írta:

Ez nekem új...

MátéBence
MátéBence

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

21 / 40 oldal Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.