Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Megbeszéljük - Bolgár nélkül

+9
DKW
westfall
kondor
Trollirtó
Jóska.bá
Gejza
Rumcájsz
turidani
MátéBence
13 posters

36 / 40 oldal Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next

Go down

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 36 Empty Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Vendég 2015-08-31, 19:56

Miért stagnál továbbra is az államadósság?

2015.08.31. 08:08 Ténytár

http://tenytar.blog.hu/2015/08/31/miert_stagnal_tovabbra_is_az_allamadossag

Ha az államadósságról beszélünk, sosem szabad megfeledkezni a magánnyugdíj-pénztári nyugdíjvagyon bevonásárólAzért fontos most is megemlíteni, mert gyakorlatilag a teljes nyugdíjvagyont, több mint háromezer milliárd forintot az államadósság csökkentésére vonták be 2011-ben, ennek ellenére mégsem csökkent drasztikus mértékben a bruttó államadósság. 
Nyugodtan ki lehet tehát jelenteni, hogy a kormány államadósság elleni harca megbukott, mivel a nyugdíjpénzek nélkül most magasabban lenne a GDP-arányos államadósság, mint a kormányváltás idején volt.

A hozzászólást Belize összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-08-31, 20:11-kor.

Vendég
Vendég

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Rumcájsz 2015-08-31, 19:31

MátéBence írta:

Én maximálisan empatikus vagyok. De ez soha és sehol nem jelenti azt, hogy valakinek ezzel együtt önsorsrontónak kéne lennie. Vannak határok.

Pedagógiailag én meg nagyon szívesen szétdobnám azon mélydemokrata liberálisok között a migránskezelés költségeit, akik folyamatosan támadják a kormányt. Aztán nem lepődnék meg, ha gyorsan észbe kapnátok és újra megismerkednétek a valóság nagybácsival, akivel most még csak köszönő viszonyban sem vagytok.

Igazad van Jézust megszégyenítő empátiával megvert drága mélykeresztény barátom!
De megnyugtatlak, hogy a stadionok és a határkerítés mai napig ránkrótt terhei mellett ez az általad folyamatosan emlegetett menekült-költség (amit egyébként az EU finanszíroz) nekünk demokratáknak szinte már meg sem kottyan.
Mellesleg a kutya sem kérte ki a véleményünket sem a stadionok felhúzása, sem pedig a karám bekerítése előtt!

A hozzászólást Rumcájsz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-08-31, 20:01-kor.
Rumcájsz
Rumcájsz

Hozzászólások száma : 388

Témanyitás by Vendég 2015-08-31, 19:21

"Minden 100 milliárd forintnyi uniós forráskifizetés átlagosan 3,5-szeres összegű beruházással járt együtt Magyarországon, illetve mintegy 6000 fővel járult hozzá a foglalkoztatás emelkedéséhez - állapítja meg a rövidesen kifutó 2007-2013-as uniós ciklus adataiból készített elemzésében a Magyar Fejlesztési Bank havi összefoglalója. Az MFB Periszkóp című anyaga szerint minden 100 milliárd forintnyi uniós forrás mintegy 2,2 százalékponttal lassította a vállalatok számának csökkenését 2009-2013 között. Az anyag emlékeztet az Európai Bizottság tavaly nyári elemzésére, amely szerint a 2007-2013 közötti időszakban Magyarországra érkező források évente átlagosan körülbelül 0,6%-kal növelik mind a GDP-t, mind a foglalkoztatást a támogatások nélküli helyzethez képest."

http://www.portfolio.hu/unios_forrasok/gazdasagfejlesztes/mennyit_segit_rajtunk_100_milliard_forintnyi_eu-tamogatas.4.218867.html

Ha valaki a magyar GDP növekedésével büszkélkedik, akkor vonja le ezt a részt, ha uniós forrásokat nettó befizetőkével hasonlítja össze.

Vendég
Vendég

Témanyitás by Vendég 2015-08-31, 18:56

MátéBence írta:
Én azt állítom, hogy az a kötelezettség vállalás, ami nem határozható meg pontosan, sem időben, sem személyi érintettségben, sem anyagi vonatkozásában, az nem írható bele a jelen adósságába.

Nem is azt írták bele, hanem a manyupoknak az ügyfelekkel szembeni tartozását, magad idézted be. Tehát az bizony tartozás, adósság, kár volt ennek a mismásolásával eltölteni itt a napot.

Vendég
Vendég

Témanyitás by Gejza 2015-08-31, 18:52

MátéBence írta:További jó hergelést és hazudozást! Nekem lassan megjön a Kedvesem és elmegyünk filmklubba. Itt hagylak a többieknek Wink
Amikor azt a helyes lányt megláttam én ostoba rögtön arra gondoltam,hogy ezért a lányért érdemes leállni Bolgár György nyugdíjasainak baszkurálásával. Crying or Very sad -téveddtem.

Gejza

Hozzászólások száma : 1136

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 36 Empty Összeült a jobboldal gerince, hogy megvitassák, merre tart Európa

Témanyitás by Gejza 2015-08-31, 18:47

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 36 7_magyarok_vilagtalalkozoja_schmitt_pal_pozsgay_lomniczi_zoltan
MátéBence írta:
Gejza írta:
MátéBence írta:

Se Zsolti, se én nem akarok rájuk lövöldözni. Ahogy a börtönőrök sem akarnak a rabokra lőni. De ha muszáj, akkor legyen eszközük. És pont ezért nem is kell lőniük.
Ezek az emberek a pokolból menekülnek,semmi nem állíthatja meg őket . Sad Sad

Ez nem igaz, hogy semmi nem állíthatja meg őket. DE az biztos, hogy a balliberálisok szép szava és simogatása biztosan nem. Ha komoly akadállyal találkoznának, akkor az megállítaná.

Gejza

Témanyitás by Vendég 2015-08-31, 18:43

MátéBence írta:További jó hergelést és hazudozást! Nekem lassan megjön a Kedvesem és elmegyünk filmklubba. Itt hagylak a többieknek Wink

Addig elmélkedhetsz  az egyébként pofonegyszerű dolgokon, amiket ma letagadtál.

Vendég
Vendég

Témanyitás by Vendég 2015-08-31, 18:42

MátéBence írta:
Belize írta:
MátéBence írta:

Amúgy meg veszteske vagy Koncsi. Mert édesmindegy, hogy miért nem válaszolsz. Mert én tudom a választ és mondom is. Ti meg nem hogy vitatkozni nem tudtok vele, de még a szembenézésig sem jutottatok el. De hát az örök ellenzéki lét méltó büntetés ezért a konok viselkedésért.

Hogy lenne mindegy, hogy ő miért nem válaszol? Te vagy képtelen a szembenézésre, ha megelőlegezed a válaszokat magadnak. Az is megelőlegezés, hogy bárki örök ellenzék marad.

A végeredmény szempontjából lényegtelen. Mert nekem van válaszom. És mindenkinek el is mondom. Te meg vergődhetsz azon, hogy miért nem válaszolsz. Nekem édesmindegy. A lényeg, hogy vesztes vagy. Smile

Már ne haragudj, de az után a cirkusz után, amit egy saját magadtól beidézett cikk után csinálsz itt értetlenségedben, vagy színészkedve, jól mutatja hogy ki a vesztes, és miféle.

A hozzászólást Belize összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-08-31, 18:44-kor.

Vendég
Vendég

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 36 Empty Koncsika!

Témanyitás by MátéBence 2015-08-31, 18:37

További jó hergelést és hazudozást! Nekem lassan megjön a Kedvesem és elmegyünk filmklubba. Itt hagylak a többieknek Wink
MátéBence
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304

Témanyitás by MátéBence 2015-08-31, 18:36

Belize írta:
MátéBence írta:
Belize írta:

A manyup tartalmilag jövőbeni kötelezettség, amihez más is társulhat. A jövőbeni kifizetések része. Te említetted meg a kategóriát, senki nem mondta, hogy többet vagy kevesebbet nem kell majd kifizetni, arról volt szó - a cikkben - hogy ennyit MÁR figyelembe vettek, kötelezettségként, adósságként, tartozásként.

Igaz?

Akkor minek tagadtad?

Csakhogy időközben a MANYUP-ot felszámolták. Annak a rendszernek pontot tettek a végére. És kész. Innen kezdve MAX annyit tudunk, hogy majd valamikor több lesz az állami nyugdíj kiadás. Ennyit és nem többet. Ezt nem lehet most pontosan számszerűsíteni. Vagy te talán pontosan tudod, hogy 15 év múlva az egykori MANYUP tagok közül hányan lesznek nyugdíjasok és azoknak majd mennyi nyugdíj jár? Vagy te talán már most tudod, hogy 15 év múlva milyen lesz a bevételi szerkezet? Nem tudod. Ezért lehet azt mondani, hogy nagyon tág értelmezési keretben értelmezhető csak a bruttó adósságban.

Te egész egyszerűen úgy teszel mintha elemi szinten nem értenél magyarul és nem lennél hajlandó felfogni amit neked írnak. Ugyan azokat a köröket futjuk.

Szóval az a problémád, hogy az a tartozás, adósság nem határozható meg pontosan, amiről azt állítottad, hogy jelenleg nincs is?

Én azt állítom, hogy az a kötelezettség vállalás, ami nem határozható meg pontosan, sem időben, sem személyi érintettségben, sem anyagi vonatkozásában, az nem írható bele a jelen adósságába.
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by MátéBence 2015-08-31, 18:34

Belize írta:
MátéBence írta:
Belize írta:

Megint személyeskedés, tévedéssel megspékelve.

Nem, egy IP címen egy egész család írhat, vagy éppen akárki.

És ezt a buta és primitív hazudozásod ki hiszi el?? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Ebből látszik, hogy tényleg elmebeteg vagy. Egyszerűen nincs kapcsolatod a valósággal. Te tényleg már csak az elképzelt világodban élsz.

Koncsika! Legalább annyi gerinc legyen benned, hogy elismered, hogy Belize név alatt is te írogatsz. Hidd el neked is jobb lenne elismerni, mert ellenkező esetben szánalmasan nevetségessé teszed magad azzal, ahogy a védhetetlent véded.

Megint személyeskedés, már egy hétre ki lehet téged tiltani.

A valóság az, hogy a feltételezéseidet elhiszed igaznak, bizonyítás és tény nélkül.

Pofátlanul hülyének nézel mindenkit. Ki lehet itt tiltani bárkit bármiért. Ami viszont Jóska bá szerint is szabad, az az, hogy valaki több néven is írogasson. Ezt te intézted így koncsika Smile

Én nem bánom a tiltást. Majd jön Koncsita., aki persze NEM ÉN LESZEK Wink

Ééééérted Wink
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by Vendég 2015-08-31, 18:34

MátéBence írta:
Belize írta:
MátéBence írta:

ez azért van Koncsita, mert nem akarod érteni amit írok. Össze-vissza koncsitázól. Kevered a szezont a fazonnal. Én folyamatosan relevánsan teszem helyre a hazudozásaid és tévedéseid. Ezek után Te aki össze-vissza keversz dolgokat, Te olvasod az én fejemre, hogy másról beszélek Smile Azért a te pofádon tényleg azbeszt lehet és nem bőr...

Amit figyelembe vettek, az a MANYUP vagyon volt. Nem a jövőbeni kifizetés, aminek az összegéről fogalmuk se lehet.

A manyup tartalmilag jövőbeni kötelezettség, amihez más is társulhat. A jövőbeni kifizetések része. Te említetted meg a kategóriát, senki nem mondta, hogy többet vagy kevesebbet nem kell majd kifizetni, arról volt szó - a cikkben - hogy ennyit MÁR figyelembe vettek, kötelezettségként, adósságként, tartozásként.

Igaz?

Akkor minek tagadtad?

Csakhogy időközben a MANYUP-ot felszámolták. Annak a rendszernek pontot tettek a végére. És kész. Innen kezdve MAX annyit tudunk, hogy majd valamikor több lesz az állami nyugdíj kiadás. Ennyit és nem többet. Ezt nem lehet most pontosan számszerűsíteni. Vagy te talán pontosan tudod, hogy 15 év múlva az egykori MANYUP tagok közül hányan lesznek nyugdíjasok és azoknak majd mennyi nyugdíj jár? Vagy te talán már most tudod, hogy 15 év múlva milyen lesz a bevételi szerkezet? Nem tudod. Ezért lehet azt mondani, hogy nagyon tág értelmezési keretben értelmezhető csak a bruttó adósságban.

Te egész egyszerűen úgy teszel mintha elemi szinten nem értenél magyarul és nem lennél hajlandó felfogni amit neked írnak. Ugyan azokat a köröket futjuk.

Szóval az a problémád, hogy az a tartozás, adósság nem határozható meg pontosan, amiről azt állítottad, hogy jelenleg nincs is?

Vendég
Vendég

Témanyitás by MátéBence 2015-08-31, 18:32

Belize írta:
MátéBence írta:
Belize írta:

Valahol eltévedtél.

Először azt állítottad, hogy ez nem is tartozás, most. Nem adósság most. Hanem majd.

Erre megemlítettem, hogy magába a bruttó adósságmutatóba (II.) építették bele, számszerúen éppen a MANYUP összegében, tehát csak adósság. Csak tartozás.

Most itt másról regélsz, hogy nem is tudják, hogy majd mit kell kifizetni.

Ki beszélt arról? Arról szól a cikk, amit MÁR figyelembe vettek, adósságként. Nem majd, most.

ez azért van Koncsita, mert nem akarod érteni amit írok. Össze-vissza koncsitázól. Kevered a szezont a fazonnal. Én folyamatosan relevánsan teszem helyre a hazudozásaid és tévedéseid. Ezek után Te aki össze-vissza keversz dolgokat, Te olvasod az én fejemre, hogy másról beszélek Smile Azért a te pofádon tényleg azbeszt lehet és nem bőr...

Amit figyelembe vettek, az a MANYUP vagyon volt. Nem a jövőbeni kifizetés, aminek az összegéről fogalmuk se lehet.

Igaz?

Akkor minek tagadtad?

MátéBence
MátéBence

Témanyitás by Gejza 2015-08-31, 18:32

MátéBence írta:
Gejza írta:
MátéBence írta:

Se Zsolti, se én nem akarok rájuk lövöldözni. Ahogy a börtönőrök sem akarnak a rabokra lőni. De ha muszáj, akkor legyen eszközük. És pont ezért nem is kell lőniük.

Ez nem igaz, hogy semmi nem állíthatja meg őket. DE az biztos, hogy a balliberálisok szép szava és simogatása biztosan nem. Ha komoly akadállyal találkoznának, akkor az megállítaná.
Ha a haza az, amit Ti képviseltek, és Ti vagytok a képviselői a megmentendő európai értékeknek, akkor ott nagyon nagy baj van.

Gejza

Témanyitás by Vendég 2015-08-31, 18:31

MátéBence írta:
Belize írta:
MátéBence írta:

Te komolyan elmebeteg vagy. IP cím alapján már mindenki tudja, hogy ki kicsoda. Most miért hazudozol tovább? Szánalmas vagy Smile

És ezt a buta és primitív hazudozásod ki hiszi el?? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Ebből látszik, hogy tényleg elmebeteg vagy. Egyszerűen nincs kapcsolatod a valósággal. Te tényleg már csak az elképzelt világodban élsz.

Koncsika! Legalább annyi gerinc legyen benned, hogy elismered, hogy Belize név alatt is te írogatsz. Hidd el neked is jobb lenne elismerni, mert ellenkező esetben szánalmasan nevetségessé teszed magad azzal, ahogy a védhetetlent véded.

Megint személyeskedés, már egy hétre ki lehet téged tiltani.

A valóság az, hogy a feltételezéseidet elhiszed igaznak, bizonyítás és tény nélkül.

A hozzászólást Belize összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-08-31, 18:32-kor.

Vendég
Vendég

Témanyitás by Gejza 2015-08-31, 18:29

MátéBence írta:
Gejza írta:
MátéBence írta:

Koszos, büdös bevándorló horda mondjátok ezt a Zsótival. Megnézném, hogy Te, hogy néznél ki, miután a forróságban és zivatarban egy mocskos pályaudvaron tengeted az éjszakádat az ágyad és fürdőszobád nélkül.

Gejza

Témanyitás by MátéBence 2015-08-31, 18:26

Belize írta:
MátéBence írta:
Belize írta:

Nem, eleve keversz Koncsitával, a felvetésednek meg éppen az a lényege, hogy képes-e válaszolni, vagy nem akar. Csak te  kevered a kettőt, hogy abból amit nem tudsz, megint személyeskedést gyártsál. Az a tény.

Amúgy meg veszteske vagy Koncsi. Mert édesmindegy, hogy miért nem válaszolsz. Mert én tudom a választ és mondom is. Ti meg nem hogy vitatkozni nem tudtok vele, de még a szembenézésig sem jutottatok el. De hát az örök ellenzéki lét méltó büntetés ezért a konok viselkedésért.

Hogy lenne mindegy, hogy ő miért nem válaszol? Te vagy képtelen a szembenézésre, ha megelőlegezed a válaszokat magadnak. Az is megelőlegezés, hogy bárki örök ellenzék marad.

A végeredmény szempontjából lényegtelen. Mert nekem van válaszom. És mindenkinek el is mondom. Te meg vergődhetsz azon, hogy miért nem válaszolsz. Nekem édesmindegy. A lényeg, hogy vesztes vagy. Smile
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by Vendég 2015-08-31, 18:25

MátéBence írta:
Belize írta:
MátéBence írta:

Igen. A jövő beni kötelezettség egy számviteli fogalom. És pont ezért ott nincs olyan hogy körülbelül. Nem tudja senki most megmondani, hogy majd egyszer mennyit kell fizetni. Azt tudjuk, hogy valamivel többet kell fizetni, mintha az eredeti MANYUP rendszer és a 75%-os kvóta marad.  De hogy ez fillérre mennyi, azt senki nem tudja.

Amit figyelembe vettek azt azért vették figyelembe, mert az fillérre pontosan tudtuk, hogy mennyi. Az a MANYUP kasszák vagyona volt. Azt vették figyelembe. Nem a még nem létez, 30 évvel később virtuális költségvetés virtuálisan félretett pénzét. Ilyen nincs és nem is lehet. Közgazdasági és számviteli nonszensz amit írtsz. Most komolyan ennyire hülyének akarsz nézni mindenkit?

Ha idő előtt valaki meghal, akkor nem csak az egykori virtuális megtakarítását nem kapják meg az örökösök, hanem a nagyon is valós államadósság rá eső részét sem. Így kell nézni.

Valahol eltévedtél.

Először azt állítottad, hogy ez nem is tartozás, most. Nem adósság most. Hanem majd.

Erre megemlítettem, hogy magába a bruttó adósságmutatóba (II.) építették bele, számszerúen éppen a MANYUP összegében, tehát csak adósság. Csak tartozás.

Ki beszélt arról? Arról szól a cikk, amit MÁR figyelembe vettek, adósságként. Nem majd, most.

Igaz?

Akkor minek tagadtad?

Vendég
Vendég

Témanyitás by MátéBence 2015-08-31, 18:24

Belize írta:
MátéBence írta:
Belize írta:

Nem, eleve keversz Koncsitával, a felvetésednek meg éppen az a lényege, hogy képes-e válaszolni, vagy nem akar. Csak te  kevered a kettőt, hogy abból amit nem tudsz, megint személyeskedést gyártsál. Az a tény.

Te komolyan elmebeteg vagy. IP cím alapján már mindenki tudja, hogy ki kicsoda. Most miért hazudozol tovább? Szánalmas vagy Smile

MátéBence
MátéBence

Témanyitás by Vendég 2015-08-31, 18:21

MátéBence írta:
Belize írta:
MátéBence írta:
A tény az, hogy nem vagy hajlandó válaszolni. Ennyi. Hogy ezt te mivel magyarázod, az végső soron lényegtelen.

Vendég
Vendég

Témanyitás by MátéBence 2015-08-31, 18:20

Belize írta:
MátéBence írta:
Belize írta:

A piros rész megint a szimpla személyeskedés, változatlanul rossz helyen, és tök feleslegesen.

Nézzük a többit.

A jövőbeni kötelezettség egy számviteli fogalom. Valami olyasmi, ami még nem esedékes, de biztosan ki kell majd fizetni.

Hogy a bruttó adósság II. mutatóban mit vettek figyelembe, azt számszerűsítették és minimum annyi lehet, amennyi a manyup volt, hiszen annyit nem kellett a költségvetésből fizetni, mert félre volt téve.

Amit az ég világon senki sem tud, azt nem vették benne figyelembe. Én arról beszéltem, amit figyelembe vettek.

Ha nem kapják meg az idő előtt meghaltak ezeket a megtakarításokat, akkor ténylegesen ellopták tőlük, mivel az örökölhető volt.

Igen. A jövő beni kötelezettség egy számviteli fogalom. És pont ezért ott nincs olyan hogy körülbelül. Nem tudja senki most megmondani, hogy majd egyszer mennyit kell fizetni. Azt tudjuk, hogy valamivel többet kell fizetni, mintha az eredeti MANYUP rendszer és a 75%-os kvóta marad.  De hogy ez fillérre mennyi, azt senki nem tudja.

Amit figyelembe vettek azt azért vették figyelembe, mert az fillérre pontosan tudtuk, hogy mennyi. Az a MANYUP kasszák vagyona volt. Azt vették figyelembe. Nem a még nem létez, 30 évvel később virtuális költségvetés virtuálisan félretett pénzét. Ilyen nincs és nem is lehet. Közgazdasági és számviteli nonszensz amit írtsz. Most komolyan ennyire hülyének akarsz nézni mindenkit?

Ha idő előtt valaki meghal, akkor nem csak az egykori virtuális megtakarítását nem kapják meg az örökösök, hanem a nagyon is valós államadósság rá eső részét sem. Így kell nézni.

Valahol eltévedtél.

MátéBence
MátéBence

Témanyitás by Vendég 2015-08-31, 18:18

MátéBence írta:
Belize írta:
MátéBence írta:
A tény az, hogy nem vagy hajlandó válaszolni. Ennyi. Hogy ezt te mivel magyarázod, az végső soron lényegtelen.

Vendég
Vendég

Témanyitás by MátéBence 2015-08-31, 18:18

Gejza írta:
MátéBence írta:
Gejza írta:
Senki,- csak a Zsóti meg te?

MátéBence
MátéBence

Témanyitás by MátéBence 2015-08-31, 18:16

Belize írta:
MátéBence írta:
Belize írta:
Nem, tévedsz.

Ez a te olvasatod.

Szerintem egyszerűen nem akarja VELED ezt megvitatni, a személyes tapasztalatai alapján. De azt írta, hogy már semmit sem.

MátéBence
MátéBence

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

36 / 40 oldal Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.